Gt 220 Point of view 1G.B قيمتش 80 تومنه
Gt 220 Point of view 1G.B قيمتش 80 تومنه
میخواستم DDR3 باشه
DDR3 هم هست
جدا؟! عجیبه...220Gt DDR2 گمونم با این قیمت که میگین شنیدم،DDR3 ش همون حدود 110-120 بود!
ممنونم، پیگیری میکنم
بنظرتون این کارت نسبت به 9600GT بهتره؟
فكر مي كنم 9600 بهتر باشه ولي در كل جفتشون ضعيفن
من ميگم يه دفعه 150 تومن بده يه GTS250 بگير . خدا رو چه ديدي شايد خواستي يه گيميم بزني
9600GT قدرتش در حد GT240 با مموری DDR5 هستبنظرتون این کارت نسبت به 9600GT بهتره؟
سلام دوستان! شنبه قراره سیستم رو بخرم...درباره ی همه چی به نتیجه ی ثابت رسیدم جز کارت گرافیک!
اگه لطف کنین برای آخرین بار نظرتون رو بگین من با خیال راحت سیستم رو میگیرم!
از اونجا که کس دیگه ای قرار بود سیستم رو برام بگیره از خیر اونایی که تو بازار خیلی کمیاب هستن گذشتم که علاف نشه!
بهشون گفتم 9800GT! نظر خودشون این بود که اگه 240GT تا 25 تومن اختلاف قیمت داشته باشه با این کارت، 240GT بگیرم ارزشش رو داره و اگه میخوام ارزونتر باشه 220GT !
الان باید بهشون بگم از بین این 3تا کدام کارت رو میخوام! میشه نظر نهاییتون رو بین این 3تا کارت بگین؟
سلامسلام دوستان! شنبه قراره سیستم رو بخرم...درباره ی همه چی به نتیجه ی ثابت رسیدم جز کارت گرافیک!
اگه لطف کنین برای آخرین بار نظرتون رو بگین من با خیال راحت سیستم رو میگیرم!
از اونجا که کس دیگه ای قرار بود سیستم رو برام بگیره از خیر اونایی که تو بازار خیلی کمیاب هستن گذشتم که علاف نشه!
بهشون گفتم 9800GT! نظر خودشون این بود که اگه 240GT تا 25 تومن اختلاف قیمت داشته باشه با این کارت، 240GT بگیرم ارزشش رو داره و اگه میخوام ارزونتر باشه 220GT !
الان باید بهشون بگم از بین این 3تا کدام کارت رو میخوام! میشه نظر نهاییتون رو بین این 3تا کارت بگین؟
اگه بازی نمی کنید همون GT240 یا 9600GT انتخاب معقولتری هست
بازی نمیکنم!
Last edited by naeeme mab; 22-10-2010 at 15:03.
با سلام خدمت اساتيد بزرگوار،
مي خواستم از شما عزيزان خواهش كنم تا در اسمبل كردن يك سيستم با بودجه 2 ميليون تومان و حالا كمي هم بيشتر اشكال نداره،كمكم كنيد؟
در ضمن من اين سيستم رو براي كارهاي3d و رندرهاي قوي ميخوام،
با تشك از همه دوستان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)