دوستان سلام
این ریو اتومات abs دار قیمتش چنده ؟ ثبت نام چقدر ؟
کیسه هوا چند تا داره ؟
اتومات دارش خوب جواب داده ؟
ممنون
دوستان سلام
این ریو اتومات abs دار قیمتش چنده ؟ ثبت نام چقدر ؟
کیسه هوا چند تا داره ؟
اتومات دارش خوب جواب داده ؟
ممنون
قیمتش بین 16-16200 هستش
اطلاعط از وضعیت ثبت نامش ندارم،میتونی با نمایندگگی ها تماس بگیری
نمیشه زیاد روی خوب یا بد بودنش نظر داد،چون جدید اومده،ولی با توجه به اینکه گیربکسش وارداتی از کیا کره هستش بعید میدونم چیز بدی باشه
اينو چطوري بايد اينطوريش كنيم؟
اون قسمت پوشيده شده وقتي چراغ روشن ميشه داغ نميكنه اونجا؟
نظرتون در مورد تايراش چيه؟
و رنگ مشكي متاليكش
ممنون
جلو پنجرش که عوض نشده
فقط کافیه از این چسب سفیدا بزنی رو چراغاش
البته این فتوشاپه شاید در عمل اینجوری نشه ولی خشگل شده
حالا قحطی طرح که نیست
1000 تا طرح میشه جلوی ماشین پیاده کرد،این زیاد هماهنکی نداره با طراحی ماشین،شما اگه گرفتی طرح مهمون خودم
تایراشم حتما باید عوض شه،این لاستیکا شدیدا اینمنی و ظاهر ماشین رو خراب کرده
رنگ مشکی متالیکشم خیلی شیکه اما تمیز کردنش بیچاره میکنه آدمو
پوريا جون ريو شما چه تيپيه يه چنتا عكس بذار در ضمن اگه بحث خوب پيش بره ميريم تو قسمت مربوطه ميحرفيم
ممنون
والا مال ما دیگه یه کم پیر شده
2 سال پیش خریدیمش ،همون تیپ معمولی LS
عکسش رو میزارم،البته الان یه کم طرحش رو تغییر دادم،اینم بالاخره یه طرحه دیگه،یه چیز کاملا سلیقه ای،شاید خیلیا اینجا خوششون نیاد،خیلیا هم علاقه مند بشن
اگه خواستی بیشتر صحبت کنی خود ریو تو بخش سایپا تاپیک داره،اونجا درخدمتم[COLOR="Silver"]
سفیدش دیگه خیلی زیاد شده اما سایپا مسی روشن متالیکم هم داره که خیلی بهش میاد یه جورایی انگار سفارشی شده!
چه سوال جالبی
به نظر من 206 البته اگه واسه خانواده بخوای قبول دارم جادار نیست خوب برو 206 اس دی بخر ، به نظر من 206 تیپ 3 واقعا عالیه هم ABS داره هم کولر اتوماتیک هم کیسه هوا . هم تکنولوژی فرانسه داره در مورد ریو حرف نمی زنم چون تا حالا باهاش رانندگی نکردم ولی نظر شخصیم در مورد محصولات سایپا اینه که همشون پرایدن فقط رنگ و لعاب عوض می کنن![]()
چه جالب پس زانتیا هم نوعی پرایده چه رنگ لعابی دادن بهش این زانتیا رو
دوست عزیز محض اطلاع شما 206 تیپ 3 کیسه هوا و تهویه اتوماتیک مطبوع نداره اونی که گفتی تیپ 5 نه 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)