تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 59

نام تاپيک: تلوزيون سوني خريداري شده از بانه مورد تاييد قرار نگرفت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من تو خرید سونی در همین مقایسه منافع و مضرات خرید از نمایندگی یا بانه بودم. سال گذشته اختلاف 40w550 خیلی زیاد بود و همان وقت از بس دیدم آنجا هر کس هر جنسی را می خواهد به هر نحوی بفروشد راستش ترسیدم با عجله بخرم و نخردم. امسال مدل معدل آن که 40ex500 بود فقط 300 تومان با بانه فرق داشت که دیدم با محاسبه سفر به بانه و مخارج جنبی و تازه نداشتن گارانتی و ریسک خرید جنس بدون گارانتی از 700-800 کیلومتر راه دور زیاد است و برای همین رفتم از نمایندگی خریدم که دو سال گارانتی داد با نصب و ترکیب سیستم صوتی.

2. 2 کاربر از golkoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    به نظر من با توجه به تجربه شخصی که چند سال پیش توی خرید یک لپ تاپ ریفر بیش سونی داشتم احتمال حضور کالاهای ریفر بیش توی بانه 99 درصد هست سونی قبلا روی جعبه لپ تاپهاش یک برچسب ریفربیش میزد و توی سایتش هم قابل ثبت بودن چون شامل وارانتی بود ولی وفتی لپ تاپ میمود ایران فروشنده ها برچسب رو با سشورا از روی کارتن می کندن وشما هم میرفتی توی سایت میدید سریالت هست توشیبا و اچ پی اینکار رو نمی کردن و توی سایت که ثبتش میکردی میدید ریفر هست یانه ویا مثلا من تلفن فیلیپس و آلکاتل ریفر از دوبی گرفتم که شماره سریال جفتشون پاک شده بود خلاصه هر شرکتی یک سیایتی داره اگر کالاش مشمول وارانتی و گارانتی بشه مثل ریفرهای اروپائی و علی الخصوص آمریکائی سریالش معتبره ولی اگر وارنتی ازش ساقط شده باشه شماره سریالش رجیستر نمیشه فقط اینجا یک احتمال میمونه و اونه فقط در مورد اینه که واسه اینکه توزیع کننده منطقه ای که جنس فروخته رد گیری نشه سریال مخدوش شده که توی موارد خاصه مثل گیری که سامسونگ به توزیع کننده آسیای جنوب شرقی واسه فروش تلوزیون به دلالهای دوبی و عرضه توی عراق داده بود
    من دیروز توی اتوبان پشت یک پماشین بودم که باربندش مملو از کارتن بود و پلاک سقز وقتی کنارشون رفتم و سئوال کردم متوجه شدم کارشون بسته بندی کولرهای گازی اوجنرال بدون کارتن توی کارتنهای اوجنرال هست که از نصابهای تهران میخرن و میبرن بانه !!!!
    این دوستمون مطمئن باشه تی ویش سونیه , حایر نیست ولی خوبه شناسنامش کمی مخدوشه و حالا چون گارانتی نداره میتونه پشت تی وی رو باز کنه هم پنلشو ببینه هم بوردشو
    من کاری به قاچاق ندارم یا به بی مروتی نمایندگیهای تهران که واقعا بی انصاف هستن ولی وقتی توی اتوبان میبینم برای یک تی وی طرف از مشهد میکوبه میره بانه واقعا شاخ در میارم من که بچه اونطرف هستم 500 گرئونتر از تهران خریدم دیدم صرف نمی کنه این همه راه و اذیت و بعدش دل چرکین بودن ولی ...
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند

4. 2 کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaghanbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قضاوت تو این زمینه کمی سخته.

6. این کاربر از alirezaghanbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یک سوال ؟
    تا حالا گوشی موبایلتون با گارانتی بوده یا بدونه گارانتی ؟؟
    من همیشه بدون گارانتی خرید و هیچ مشکلی نداشته مثلا Desire رو یاس با گارانتی میده 680 من خریدم 600
    این موضوع رو به خاطر این مطرح کردیم که می خواستم یک سونی بگیرم و رفتم سایت سونی قیمت ها دقیقا در سایت سونی 80% کمتر از نمایندگی رسمی سونی تو شهر بود
    پس بهتر از بانه خرید کرد و حداقل 40% از قیمت سایت سونی به خاطر قاچاق و رد کردن غیر قانونی از مرز پول داد تا اینکه پول اجاره مغازه در تهران و مالیات و غیره رو همشو از ما بگیرن بدیم
    فوق اش یک بار هم خراب شه میشه 100 خرجش باز 400 تومن تو سود هستیم
    Last edited by hadibahal; 04-10-2010 at 10:34.

8. این کاربر از hadibahal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    میشه به منم کمک کنید
    یه سری ال سی دی پاناسونیک گیر آوردم
    میگه نمی دونم خرید یه شرکت بوده برا تبلیغات حالا نمی خواهد و در حد نوه ولی باز شده
    میگه خیلی قیمت مناسب تر میفروشه
    آیا ارز ش خرید داره؟
    نداره؟
    چجوری بفهمم خبه یا اصلا طرفش نرم
    ممنون

داره خودمونی میشه pouyan33's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با برنامه بار کد خوان بار کد روی ال سی دی رو وارد کن ببین چی میگه اگه تایید کرد که فکر نکنم مشکلی باشه.اگرم تایید نکرد که ......
    چون من یه بار واسه یه مدل RB رو زدم قبول نکرد ولی مدل های دیگر با اسم کشور سازنده تایید کرد.

اینم لینک دانلود برنامه روی گوشی موبایل به صورت جاوا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای ? بعد ir-tci پسوند org بزار.
    اگه لیبل تقلبی باشه با بار کد عوض میشه مثل گوشهای نوکیا که اکثرن لیبل فنلاند است

داره خودمونی میشه سعید ی ی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ظاهرا بخاطر گارانتي كه خود سازنده قطعات (سوني) داره ميده ما بايد پول زور به نمايندگي بديم
    يه زماني (10-12سال پيش) تو كار فروش كامپيوتر بودم ...قطعات را سازنده گارانتي مي كرد و تو بازار عرف شده بود 40 تومان اضافه مي گرفتند و مي گفتند اين بابت گارانتي است ... از اين دست داستانها زياده ....
    هفته پيش زنگ زدم به ماديران قيمت ميني پروژكتور اپتما را قيمت بگيرم گفت 380 من گفتم تو همه جا -بجز ايران- قيمت اين بالاي 250 نيست چرا شما كه مي گيد نمايندگي رسمي هستيد اينقدر گران ميديد . گفت گارانتي + هزينه هاي ورود گفتم خودتان بهتر مي دانيد كه اينگونه نيست چون گارانتي را شما نمي كنيد سازنده ميكنه يعني اگه قطعه اي خراب بشه نهايتا از خود شركت اپتما هزينه را دريافت خواهيد كرد و هزينه هاي ورود كالا -همانطور كه مي دانيم - از بسياري از كشورهاي ديگه پايينه .
    واقعيت اينه كه دوستمان گفت ....نوكيا مدل جديد ميده در كل دنيا مثلا 500 دلار ..ايران نمايندگي رسمي ميده 800 دلار !!!!!
    در مورد تعرفه ورودی راست گفته.
    تعرفه واردات خیلی چیزا تو ایران بالاست.سایت گمرک رو میزارم خودتون چک کنید.(در قسمت "شرح"نام کالای مورد نظرتون رو بنویسید و جستجو رو بزنید)

جدول تعرفه گمرک و حقوق و عوارض گمرکی

کد:
    Last edited by سعید ی ی; 04-01-2011 at 12:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام به همه كاربران
    من تلوزيون 40 اينچ سوني از بانه خريدم كه يه برچسب روي كارتن داشت كه نوشته بود Manufacturing in Malaysia
    البته روي خود دستگاه هم يه برچسبي بود كه همين عبارت را نوشته بود.
    من رفتم سايت سوني مالزي . اونجا يه قسمتي بود كه مي تونستي محصول را ثبتش كني به اين نشاني
    کد:

وقتي كه مدل و شماره سريال را مي زدم پيام ميداد كه يا مدل درست نيست يا شماره سريال
    يه پيامي براشون گذاشتم و اطلاعات دستگاه را بهشون دادم كه پيگيري كنند
    پاسخي كه دادند اين بود :

Thank you for your email to Sony Malaysia.

As per reference to your email, we understand your concern regarding your warranty of this product. However, we are sorry to inform you that we unable to pull out any records in our database based on your information given. You may refer to the origin country you purchased this product from as we unable to assist to check from our end.

من با خود گفتم احتمالا چون بحث گارانتي است اين اطلاعات موجود نيست چون در پيامش هم همين را اشاره كرده. بخاطر همين بهشون گفتم كه من فقط ميخوام بدونم ساخت سوني مالزي است يا نه . گارانتي اش برام مهم نيست
    كه پاسخ داد:
    As per to your email, I have forwarded it to the right channel and we are now looking into the matter. Please bear with me until I get hold of a reply. Sorry for the inconvenience caused.
    به فاصله چند دقيقه بعدش اين ايميل را فرستاد
    Thank you for your email to Sony Malaysia.

As per reference to your email, please kindly be inform that we will need your proof of purchased for verification purposes in order for us to assist you further.
    جالبترين قسمتش اينه كه اينها همه ديروز اتفاق افتاد. امروز يه خانمي زنگ زد و گفت كه از شركت سوني ايران تماس گرفته است بابت ايميلي كه من ارسال نمودم (اينو بگم كه زماني كه صفحه پيام را پر مي كردم گفته بود كه مال چه كشوري هستيد ) و گفت كه دستگاه شما ساخت شركت سوني نيست. منهم از اطلاع رساني ايشان تشكر كردم
    حال 2 فرضيه موجود است

يك- چون از گارانتي رسمي نخريدم اين اطلاع رساني درست نبوده و خانمي كه تماس گرفتند دروغ گفتند
    دو-دستگاه ساخت سوني نيست و تقلبي است

حال به نظر دوستان كداميك صحيح است؟

سلام
    شما یه کاری بکن، برو یه تلویزیون گارانتی دار پیدا کن و اطلاعات اون رو بردار و برای سونی بفرست و بگو من اینو از یکی از شهرهای مرزی ایران و به صورت قاچاق خریدم، گارانتیش هم برام مهم نیست می خوام ببینم اصله یا نه، اونوقت ببین چی می گن، اطلاعات شخصی رو هم که اینبار می دی با دفعه قبل فرق بکنه، مثل آدرس یا تلفن یا حتی ip
    اینجوری سرشون گول می مالی می بینی راست می گن یا نه D:

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

قضاوت تو این زمینه کمی سخته.
    همشهری عزیزم با آواتارت خیلی حال کردم در ضمن از بابت کارهای فرهنگی که در پایین پستت بود ممنونم.

14. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت gahgahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

من ميخوام يك تلويزيون 46 اينج بگيرم
    كسي ميتونه يه فروشنده به من معرفي كنه ؟
    البته ارزون
    sony

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •