دو سوال
کیفیت رنگهای کارتهای گرافیک چه فرقی دارند؟ ایا فرقی دارند یا نه و اگر فرق دارند با دلیل و مدرک ذکر کنید!
به چه چیزی مدرک گفته میشه؟
دو سوال
کیفیت رنگهای کارتهای گرافیک چه فرقی دارند؟ ایا فرقی دارند یا نه و اگر فرق دارند با دلیل و مدرک ذکر کنید!
به چه چیزی مدرک گفته میشه؟
ببین جیگر! اینجوری که نشد! امیدوارم یک روزی بیاد و مردم حرف های شما رو باور کنن!
ما که تست کردم و هیچ فرقی ندیدیم! شما بیا دوباره تست کن مثلا روی بازی assassins creed ii یا brotherhood
یا mafia ii یا pes2011 , ... هر چیزه دیگه با برنامه fraps عکسشو بگیر و بما نشون بده تا بشه مستند!
OK?
در غیر اینصورت...
پایان بحث
الان ای که گفتی یعنی چه؟
یعنی اگه همون تصویر خروجی از کارت انویدیا رو اگه با مانیتور ال جی نگاه کنیم مشکل حله و نواقص برطرف میشه؟
نگو این حرفا رو بابا!طنزه!
هجو؟
میخوای ما رو شاد کنی؟
دمت گرم!
هر ساعت داری یه نظریه میدی!![]()
دوست عزیز اینجا از این حرفا نزن اگه میخوای بزنی به ایشون بگو
ببین چه خوب گوش میده
![]()
دوست عزیز اینجا از این حرفا نزن اگه میخوای بزنی به ایشون بگو
ببین چه خوب گوش میده
بی خیال دوست من این عزیز دل واسه شاد کردن محیط انجمن این حرف هارو میزنه و واقعا خوب هم داره عمل میکنه
از دوستان مدرک می خواهد که ثابت کنید عکس گفته من درسته
شما بحث رو شروع کردی که amd اینجوری nvidia اونجوری .... حالا هم برای صحبتی که می کنی مدرک بیار والا دیگه کش دادن ماجرا هیچ چیزی رو نمیرسونه جز بی پایه و اساس بودن حرف های شما عزیز دل انگیز
اگه این دوستمونو ول کنن تو چند روز این قدر نظریه میده که از خنده بمیریم
من هم بحث رو ادامه نمی دم چون کسی که جز حرف های بی اساس خودش چیزی رو قبول نداره بی فایده هستش
در ضمن این عکس رو هم قرار می دهم برای پایان دادن به حرف های چرت و بی اساس بعضی دوستان
عکس گرفته شده با کارت 6950 2 گیگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by happyfeat; 08-05-2011 at 19:10.
اگه قصد مسخره بازی داری بیا به این یارو حرفاتو بزن ببین چه با دفت به حرفات گوش میده!!!!!!
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
Last edited by Arthas_02; 08-05-2011 at 19:17.
این بحث های غیر علمی (و بعضا خنده دار) رو لطفا تمام کنید.
تاپیک قفل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)