محمد جان اميرحسين هستم .
محمد جان اميرحسين هستم .
سلام ، سرشار جون حالت خوبه ؟
حرفاي بچه ها رو دونه به دونه خوندم ، واقعا بعضي ها از بچه ها دلسوزانه جواب دادن بعضي ها هم كه خدا زيادشون كنه...
دانشمندا حتي اون بزرگاش به اين نتيجه رسيدن كه افسردگي نتيجه نياز هست و چون اين نياز ارضا نميشه ناچارا فرد به گوشه گيري و نااميدي دچار ميشه حالا اگه نياز ما به آخر جواب(منظورم خداي خوب هستش ) خوب جواب داده شه ديگه جلو هر مشكلي راحت نمي شكنيم.باور كن، ازت خواهش ميكنم امشب پاشو و يه نماز شب بخون و از خدا بخواه بهت اين سعادتو بده كه هميشه حس كني باهاته.حل ميشه،قولت ميدم اينو فرياد ميزنم با خودم هستم :
خدا بزرگتر از مشكلاي منه،ميدونم باهامي و تنهام نميزاري،صدامو مي شنوي،خدايا...
كمكم كن...![]()
سلام منم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم روحیم شدیدا هنری اما رفتم رشته ی ریاضی کاملا درک می کنم ادم مجبور درسایی رو بخونه که هیچ علاقه ای بهشون نداره اخرشم پسرفتو پشیمونی !!!چون ما برای این رشته ساخته نشدیم روحیه هنری داریم
به نظر من اگر شما الان نتونید پیانو داشته باشید می تونی بری یه ساز دیگه که علاقه ی بیشتری داری بهش رو انتخاب کنی و حرفه ای یادش بگیری که بعدا می تونی نوی ازمون هنر قبول بشی بعدا که توی کارت موفق باشی !مثلا تدریسم که بکنی پیانو که سهله هر سازی که اراده کنی میتونی داشته باشی
در رابطه با اون افسردگی هم سعی کن دوسایی پیدا کنی که از لحاظ روحی بهت بوخورن باهاشون راحت باشی موقع سختی ها کنارت باشن هر وقت احساس تنهایی کردی بتونی بری پیششون باهاشون حرف بزنی کسایی باشن که نا امیدت نکنن روحیه بهت بدن ادمای خشکی نباشن !! اصلا از لحاظ علمی هم ثابت شده که وقتی دونفر با هم هستن زمان براشون سریع تر میگذره
اگه بری کلاس نقاشی موسیقی و..... خودت پیدا می کنی همچین دوستایی شاید همچین دوستایی دیر پیدا بشن ولی پیدا میکنی
در رابطه با مسافرتم به نظره من طبیعیه اخه نه خواهر داری نه برادر که باهات هم کلام بشن به هر حال اختلاف سنی تو با مادر وپدرت زیاده
شاید اون چیزایی که پدر ومادر ازش لذت میبرن برای یک پسر 17 18 ساله جالب نباشه همه این طورین منم همینم
باید سعی کنی با دوستات بری بیرون با همسنای خودت اون وقت میبینی خیلی بهت خوش میگذر ه اگه مدرسه میری این اردوهایی که مدرسه میذلره رو حتما برو دانشگاهم که بری با دوستات مسافرت دانشجویی
الان پست یکی از بچه ها رو خوندم که گفت رشته های هنری با ریاضی تو دانشگاه زیاد فرق نداره اتفاقا فرق داره خیلی از رشته هایی که براش سرودست میشکنن مثل وبرق و مکانیک درسلی خیلی خشکی داره زده میشی پس سعی کن مسیرتو تغییر بدی ریاضی هستی اشکال نداره کنکور هنرو بده می تونی شرکت کنی تازه هنرا ریاضیشون ضعیفه این به نفعت شد راحت قبول میشی![]()
Last edited by new life; 06-07-2010 at 00:06.
سازمان ملل مهارتهای دهگانه زندگی ای رو مشخص کرده و اعلام کرده اگر انسان این مهارت ها رو آموزش ببینه تازه میتونه زندگی سالمی داشته باشه. موئسسه ای که من در اون کار میکنم(یکی از بانک های کشور) به دلیل ماهیت کارمون که یک کار استرس زاست یکی از این مهارت ها (رهائی از استرس و اضطراب) رو به صورت برگزاری سمینار به ما آموزش میده.
تا جایی که می دونم شهرداری تهران هم برنامه های مشابهی برای عموم مردم در نظر داره.
قویا به همه دوستان و الا الخصوص شما توصیه میکنم در این سمینار ها و برنامه های آموزش عمومی شرکت کنید.
باور کنید زندگی تون رو متحول میکنه.
متاسفانه بسیاری جوون ها مسائل فیزیک ، ریاضی و... سخت رو خیلی راحت حل میکنن ولی باور کنید در برقراری یه رابطه ساده با جنس مخالف دوچار مشکل میشن و نتیجش آمار بالای طلاقه و مشکلات عدیده اجتماعی مثل اعتیاد و افسردگی و ... نتیجه بی توجهی به همین آموزش هاست.
خیلی دلم می خواد با تمام وجودم این جمله ها رو درک کنم و می دونم ناآگاهی در هر زمینه ای هم جسم رو خراب می کنه و هم روح رو ولی راه رسیدن به او چیه؟ در این بین کی هست که دست هامون رو بگیره و قدم و بدم ببره و راه رو نشون بده؟
وقتی این جمله امام حسین در سریال "روز واقعه" گفته می شد، زیاد احساسش نمی کردم ولی حالا می فهمم که:
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟
یه خلاصه ای از اون مهارتهای دهگانه بگو .
آنچه بعنوان آموزش مهارتهای زندگی توسط نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد توصیه و ترویج می گردد در ابتدا می توان به توصیه یونیسف(صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد)اشاره کرد ، که طی آن آموزش سه نوع مهارت بعنوان حقوق کودک باید به مورد اجرا گذارده شود، که طبیعی است این موارد را باید حداقل حقوق انسانی کودکان دانست.
1-مهارت مراقبت ازخود(صیانت از ذات)
2-مهرت امرار معاش و کسب معیشت
3-مهارت مقابله و پیشگیری از موقعیتهای پرخطر زندگی و دوری از آسیب های اجتماعی
و سپس این آموزش با تکمیل و تکامل به صورت آموزشهای ده گانه مهرت های زندگی عرضه گردید که اکنون آموزش مهارتهای زندگی در سطح جهانی با این طبقه بتدی انجام می شود، در حالیکه مهارت های زندگی را نمی توان به موارد ده گانه زیر محدود کرد زیرا هر انسان به تعداد رفتارهائی که در زندگی بروز می دهد نیاز به مهارت برای انجام درست آنها دارد.
1-مهارت خودآگاهی
2-مهارت همدلی
3-مهارت برقراری رابطه مؤثر
4-مهارت روابط بین فردی سازگارانه
5-مهارت تصمیم گیری
6-مهارت حل مسئله
7-مهارت مقابله با هیجانات منفی
8-مهارت مقابله با استرس
9-مهارت تفکر خلاق
10-مهارت تفکر انتقادی
.
.
.
.
یه سرچ تو نت کنید خیلی مطالب مفید تری پیدا می کنید
دوست پیدا کن برادر دوست
یه کسی که نقطه مقابل خودت باشه تا بتونی ازش انرزی مثبت بگیری(سر زنده پر نشاط)
حق با شماست
من شدیدا با نظرت موافقم
یه دوست خوب میتونه روحیه ی آدمو دگرگون کنه![]()
سلام دوست من! همه ي اون چيزاييكه دوستان گفتن درسته ولي بسته به شرايط خانوادگي هرفرد،روحيه خود آدم،موقعيتها وخيلي ازموارد ديگه عملي شدن اونها متفاوته....اما چون خودمم يه همچين شرايط مشابهي رو گذروندم ميتونم بگم اولين پيشنهادم يه مسافرت چندروزست با كسانيكه احساس ميكني بهت خوش ميگذره(حالا يا جمع دوستانه يا با فاميل) خلاصه مهم تويي ،پس نظرتو اهميت داره كه چطوري بري سفراولين كاري كه خودم كردم همين بود رفتم باچندتاازدوستام مشهد،خييييييلي توروحيه ام تأثيرگذاشت،مشهدچندتامزيت داشت هم سياحت بود هم زيارت
دوميشم به نظرم جلوضررو هروقت بگيري منفعته،بيا هرچي كه دوست داري رو به عنوان هدفت انتخاب كن ،موفقيتي كه با علاقه بهش برسي چندبرابر باارزشتراز اون موفقيتيه كه باعلاقه انتخابش نكرديه،اينو من نميگم.......ثابت شده عزيزم
سوميشم اينه كه وقتي حالا بايه تغييرآب وهوا روحيت بهترشه وبعدش هدفتوباعلاقه مشخص كني اونوقت همراه با درسات تفريحتم در نظربگيرمثلا هرهفته بروبادوستاييكه ميدوني بت خوش ميگذره برنامه فوتبال بذار يا كوهنوردي يا هرچيزيكه خودت دوست داري و شرايطشم ميتوني جوركني،بهتم گفتم خودت مهمي پس بگرداونچيزاييكه دوست داري براي خودت انتخاب كن
اميدوارم كه هميشه شاد باشي دوست من
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)