تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 21 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

به نظر من udk بهتره. چون اگه یه نفر بخواد فقط واسه سرگرمی بازی بسازه نیاز نیست پول بده واسه udk ولی یونیتی پولیه. البته این موضوع تو ایران صدق نمیکنه ولی خوب موضوع مهمیه. از طرفی یه دلیل دیگه هم دارم واسه برتری udk. udk یه قابلیت هایی داره که هیچ انجینی نداره مثل speed tree یا facefx یا crowds و ...
    سلام عزيز
    از نظر من براي سرگرمي بازي ساختن ارزشي نداره و مد سازي ارزشش بيشتره ( چون Base كار يه بازيه ديگست مثلا به نظر من مد سازي با Sand Box براي Crysis خيلي لذت بخش تر هستش تا ساخت يه بازيه نصفه نيمه ) ولي باز هم اين يك حسن هست براي UDK ( البته توي ايران قضيه كلا فرق داره : دی )

در مورد دو قابليت مهم Speed Tree و FaceFX اول صفحه توضيح دادم كه اون ها رو اينجا نقل قول ميكنم :
    از FaceFX شروع ميكنم : اين قابليت رو شما خيلی راحت و با كيفيت بهتر ميتونيد توي Poser يا برنامه هاي مختلف انيميشن سازي داشته باشيد ( فكر كنم يه پلاگين مايا هم اين كارو ميكرد- مطمئن نيستم - )‌ و اين نرم افزار ها بسيار راحت تر از UDK اين كار رو انجام ميدن و به دليل ساپورت Unity از فرمت هاي مختلف و بسيار زياد شما ميتونيد انيميشن براي لب رو كه اتوماتيك ( مثل FaceFx ) درست شده توي Unity ايمپورت كنيد و از اون لذت ببريد

Speed Tree : توي Unity 2.6 هميشه دردسر ساخت درخت وجود داشت و مجبور بوديم از درخت هاي تكراري و با كيفيت كمتر نسبت به UDK استفاده كنيم چون اگه كيفيت درخت ها خيلي بالا ميرفت افت فريم ايجاد ميشد ( البته ميتونستيم از همين Speed Tree براي Unity استفاده كنيم كه آموزشش رو هم توي فروم يونيتي يكي داده بود ولي خيلي خيلي دردسرش زياد بود ) به خاطر همين UniTree 2 براي Unity3 منتشر ميشه ! با استفاده از اين قابليت ميتونيد در تنها چند دقيقه يك جنگل درست كنيد ! پر از درخت هاي متفاوت با خصوصيات مختلف با فيزيك عالي و كيفيت بالا كه نسبت به هر عمل توي بازي واكنش نشون بده ! و البته ديگه شاهد افت فريم نخواهيم بود (‌ براي اطلاعات بيشتر به فروم يونيتي مراجعه كنيد )
    منظورت از Crowds همون شلوغي مپ هست ؟

از AMIR REZAs عزيز براي اينكه قابليت هاي UDK رو توي زمينه ي گرافيك گذاشتن تشكر ميكنم

SpeedTree Foliage Editor
    قابليت Speed Tree يك قابليت ويژه نيست و Uni Tree 2 راحت اون رو پشت سر ميزاره

Complete Editing Environment
    عزيز به نظر خودت اين يه مورد گرافيكيه ؟ اينكه حين تست گيم پلي بازي رو اديت ميكنيم ؟

Terrain
    اين رو به طور كامل Unity 2.6 داره چه برسه به Unity 3 !

Eye-popping Lighting and Shadows
    Lightmass يه ويژگي عالي هستش ولي فريم ريت بازي رو به طرز محسوسي كاهش ميده ... شما موقع Build Light اگه بخوايد از Lightmass هم استفاده كنيد ( در صورتي كه منابع نور زيادي داشته باشيد ) ميبينيد چقدر Build طول ميكشه . در كل با توجه به اضافه شدن Lightmap به Unity 3 و Deferred Rendering و خصوصيات ديگه يونيتي 3 توي بخش لايتينگ نسبت به يونيتي 2.6 كاملا برتري داره اما من باز هم قبول دارم كه UDK نورپردازي بهتري نسبت به يونيتي داره هر چند با يونيتي 3 كار نكردم ولي فكر كنم از يونيتي 3 هم بهتر باشه ولي فريم بازي رو خيلي پايين مياره

در آخر هم بگم شما انتظار نداشته باش Epic بياد بگه UDK يك پك ناقص از UE 3 هست ... من باز هم ميگم UDK همون UE3 نيست . شما توي UDK اصلا انعطاف UE3 رو نداريد اگه UE3 هم انعطاف نداشت اين همه كمپاني اون رو نميخريدند و اگه UDK همين UE3 بود ديگه UE3 فروش نميرفت چون مجاني در اختيار بازيساز ها هست ! ولي ميبينيد كه UE3 هنوز داره فروش ميره
    Last edited by saeed_cpu_full; 02-07-2010 at 18:04.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

دو نکته میگم امیدوارم قانع بشید....
    1. یونیتی 3 اگر هم بیاد معلوم نیست کرکش بیاد و باگ هم نداشته باشه فری هم همین طور که میدونید نیم بیشتر قابلیت ها از بین می بره.
    2.
    UDK is Unreal Engine 3 – the complete professional development framework. All the tools you need to create great games, advanced visualizations and detailed 3D simulations. The best tools in the industry are in your hands
    چرا شما برای هر چیزی بهونه میارید وقتی اپیک نوشته ناقص نیست ، نیست دیگه........
    لطفا افراطی بحث نکنید......

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دو نکته میگم امیدوارم قانع بشید....
    1. یونیتی 3 اگر هم بیاد معلوم نیست کرکش بیاد و باگ هم نداشته باشه فری هم همین طور که میدونید نیم بیشتر قابلیت ها از بین می بره.
    2.
    UDK is Unreal Engine 3 – the complete professional development framework. All the tools you need to create great games, advanced visualizations and detailed 3D simulations. The best tools in the industry are in your hands
    چرا شما برای هر چیزی بهونه میارید وقتی اپیک نوشته ناقص نیست ، نیست دیگه........
    لطفا افراطی بحث نکنید......
    آخه من واسه هر كدوم از حرفايي كه ميزنم يه دليل ميارم و اگه چيز هايي كه ميگي رو تكذيب ميكنم با دليل هست ... ولي شما اصلا به من توجه نداري و به سؤال هايي كه من ميكنم جواب نميدي و باز هم حرفاي خودت رو تكرار ميكني !
    الان اين چندمين باره كه What is it رو از سايت UDK اينجا كپي ميكني و بحث كرك رو ميكشي وسط ؟
    شما از كجا ميدوني كه نسخه ي Free نيم بيشتر قابليت هارو از بين ميبره ؟! آخه يه حرف غير منطقي ميزني وقتي Free Unity 2.6 فقط يه سري قابليت هاي مربوط به آب و اينها رو به صورت آماده نداره و اول بازي لوگوي يونيتي رو مياره ...

عزيز شما به اين سه سؤال من جواب بده :
    1) شما منبع بي طرف تري نداري كه از توش مطلب بزاري اينجا ؟ آخه همش داري از سايت UDK اينجا مطلب ميزاري

2) به اين حتما جواب بده ... اگه UDK همون UE3 هست پس چرا هنوز UE 3 داره فروش ميره ؟ چرا بازي هاي جديد كه داره مياد همه با UE 3 ساخته شدن و اصلا توي انجين ساختشون نمينويسه UDK ؟ خواهشا اينها رو جواب بده

3) شما براي چي UDK رو انتخاب كردي ؟ UDK چي داره كه يونيتي نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

1.چون معتبرترین جا و در واقع سایت اصلی یو دی کی اونجاست و طبیعتا باید اطلاعات انجین در سایت مربوطه باشه.
    2. چون یو دی کی فقط pc خروجی میده ولی آنریل3 اینطور نیست
    3. رایگان ، امکانات بالا ، ادیتورهای زیاد و فوق العاده ،.......

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

1.چون معتبرترین جا و در واقع سایت اصلی یو دی کی اونجاست و طبیعتا باید اطلاعات انجین در سایت مربوطه باشه.
    2. چون یو دی کی فقط pc خروجی میده ولی آنریل3 اینطور نیست
    3. رایگان ، امکانات بالا ، ادیتورهای زیاد و فوق العاده ،.......
    1) شما مطالب مقايسه رو هم از اونجا مياريد ... عين اون موقع كه از فرومش مطلب آورده بوديد

2) بهتره در اين مورد يه خورده اطلاعاتتون رو بيشتر كنيد چونكه شما چه خروجي Convert شده ي آماده براي انتشار براي يك كنسول ( فرضا ايكس باكس ) رو داشته باشيد چه نداشته باشيد بايد يه مبلغ يكسان رو واسه انتشار به مايكروسافت بديد و مايكروسافت هزينه ي Convert رو ازتون نميگيره ( يه دليل ديگه بياريد )

3) خوب در حال حاضر Unity 2.6 هم رايگانه ... امكانات گرافيكيش رو كه كامل بحث كرديم و اصلا چيز خاصي (‌به غير از Lightmass ) نداشت ... اديتور زياد و فوق العاده ؟!؟!‌ شما ميتونيد توي Unity براي هر بخش خودتون يك اديتور مورد علاقه بسازيد مثلا براي شيدر يه اديتور خودتون درست كنيد !

پيشنهاد ميكنم بريم سر بحث اديتور ها ولي قبلش بايد بخش گرافيك و رندر رو كامل كنيم ... مطمئنيد به جز اين چيز هايي كه گفتيد UDK هيچ امكانات ديگه اي واسه گرافيك نداره ؟ ( دقت كنيد مدل سازي رو نميگم - چون يه سري از امكاناتي كه گفته بوديد مربوط به مدل سازي بود - منظورم گرافيك و رندر هست نه بخش مدل سازي )
    Last edited by saeed_cpu_full; 02-07-2010 at 22:10.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

میدونی مشکل من و آقا سعید چیه ؟ ما دوست داریم بازیمون از اول خودمون بسازیم نه یک دفعه یک تفنگ بیاد وسعت
    udk اینقدر بی در پیکر نیست . unreal نمی دونم این همه ادیتور داره ولی ای کاش یک ادیتور واسه اسکرپیت و مدیریت کلاس ها داشت . سعید جان راستش بازی های که با یونتی ساختند دیدم راستش اگه اینهاست که untiy در حد گیم استدیو خودمونه چرا که این بازی اصلا به پای گرافیک قسمت showcase موتور udk نمی رسند ولی واقعا دوست دارم ببینم نسخه 3 یونتی چطوری هست ! اما udk
    زیاد سخت نیست همین دیروز توانستم اولین کلاس player بنویسم فقط حوصله می خواهد در ضمن سعید جان یک نکته udk
    کاملا رایگان میاد و untiy کرکی هست (تو فروم رسمی بفهمدن کرکی هستی بهت می گین warez kidde چیزی که من انجمن گیم استدیو لقب گرفتم). اما UDK وقت گیر هست و خروجی خیلی خوبی داره . و یک نکته سعید جان درسته با UNTIY سبک بیشتر ساخته اند اما UDK همش یکی دو ساله آومده منتظر باشی سبکی بیشتر ازش می ببنی .راستش پول بیشتر تو
    fps,TPS,استراژیک و ماشینی هست. من UDK کار نیستم

7. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

میدونی مشکل من و آقا سعید چیه ؟ ما دوست داریم بازیمون از اول خودمون بسازیم نه یک دفعه یک تفنگ بیاد وسعت
    من ميخوام هر چي كه خواستم رو بدون محدوديت توي بازيم داشته باشم + كار بازي سازيم خيلي سريع باشه يعني واسه يه سوم شخص كردن دوربين فقط يه كم دوربين رو عقب ببرم و Follow رو اجرا كنم يا براي دو بعدي كردنش يه تيك رو بزنم يا اگه ديدم زاويه ي دو بعدي بودن دوربين براي بازي كه دارم ميسازم مناسب نيست خودم يه اسكريپت با كلي گزينه بنويسم كه زاويه ي دوربين رو تنظيم كنه ( كه نوشتم - به تاپيك يونيتي بريد )
    سعید جان راستش بازی های که با یونتی ساختند دیدم راستش اگه اینهاست که untiy در حد گیم استدیو خودمونه چرا که این بازی اصلا به پای گرافیک قسمت showcase موتور udk نمی رسند ولی واقعا دوست دارم ببینم نسخه 3 یونتی چطوری هست
    به سايت Unity برو و Unity 3 رو بزن بازي هاش رو ببين و راحت ميفهمي كه Show Case UDK در مقابلش چيزي نيست‌ ( UT رو فاكتور بگير چون اون با UE 3 ساخته شده ) + اون بازي ها همه با Unity 2.6 ساخته شدن و همه براي Tutorial بودن ... گيم ليست رو باز كن بازي هاي با گرافيك بيشتري هم ميبيني در ضمن ما داريم Unity 3 رو با آخرين آپديت UDK مقايسه ميكنيم
    اما udk
    زیاد سخت نیست همین دیروز توانستم اولین کلاس player بنویسم فقط حوصله می خواهد
    من ترجيح ميدم به جاي اينكه وقتم رو سر Unreal Script تلف كنم يه زبون برنامه نويسي مثل Java ياد بگيرم تا هم به درد آيندم و اينكه توي بقيه كار ها لنگ نمونم بخوره و هم از هزاران تابع آماده ي يونيتي براي سرعت دادن به كارهام استفاده كنم و خيلي سريع هر چيزي كه به فكرم رسيد رو برنامه نويسي كنم
    پرويز جان الان شما Reload رو ميتوني به راحتي 3D Game Studio توي UDK طراحي كني ؟
    در ضمن سعید جان یک نکته udk
    کاملا رایگان میاد و untiy کرکی هست (تو فروم رسمی بفهمدن کرکی هستی بهت می گین warez kidde چیزی که من انجمن گیم استدیو لقب گرفتم).
    عزيز چرا شما به اين موضوع گير داديد ؟!‌ 3D Game Studio مگه نسخه ي Free داره ؟ يونيتي Free داره خيلي ها هم باهاش دارن كار ميكنن ... كرك هم نيومد من با Free كار ميكنم
    بزار اونها هر چي دلشون ميخواد بگن ما هم اگه بخوايم عمرا بتونيم يك گيم انجين رو بخريم
    اما UDK وقت گیر هست و خروجی خیلی خوبی داره . و یک نکته سعید جان درسته با UNTIY سبک بیشتر ساخته اند اما UDK همش یکی دو ساله آومده منتظر باشی سبکی بیشتر ازش می ببنی .راستش پول بیشتر تو
    fps,TPS,استراژیک و ماشینی هست. من UDK کار نیستم
    همچين ميگي انگار Unity مال زمان فتحعلي شاهه !
    آخ آخ اين اشتباهيه كه همه ميكنن ! ( پول توي FPS , TPS , Strategy , Racing هست )
    اتفاقا پول توي بازي هاي آركيد هست ... چند وقت پيش با مايكروسافت در رابطه با انتشار بازي ها روي XLive مكاتبه ميكردم ( محمد خبر داره ) براي هر بار دانلود يك بازيه آركيد حداقل حداقل حداقل 7 يورو بهت ميرسه !!!‌ از كل جهان اون بازي رو دارن دانلود ميكنن حالا ببين چقدر بهت ميرسه ولي اگه يه فول گيم رو منتشر كني ( روي X360 يا PS3 كه نميتوني ) توي ايران فوقش چقدر ميخواد فروش بره ؟! و همينطور بهشون گفتم بازي كه ميسازم با UDK هست ( اون موقع UDK كار ميكردم ) گفتن ما بازي هاي اين انجين رو نميتونيم بميخريم ولي اگه بخواي ميتوني دموش رو برامون بفرستي تا مجاني به اسم خودت بزاريم ايكس باكس لايو - يعني پولي بهتون نميرسه -
    Last edited by saeed_cpu_full; 02-07-2010 at 23:59.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سعید جان اتفاقا زدی تو خال تو سایت تو قسمت گیم لیست آنها دیدم بعد شما چند تا عکس از یونتی 3 بزار

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب
    1. سعید جان اگر نسخه ی Free یونیتی با pro فرقی نداره بنابراین UE3 با UDK هم فرقی نداره .
    2. پرویزجون اگر اینطوریه ما هم بریم نسخه یfree گیم استدیو8 کار کنیم
    3.
    UT رو فاكتور بگير چون اون با UE 3 ساخته شده
    مطمئن باش اون بازی های سایت یونیتی(3) با نسخه یfree ساخته نشدن.
    1) شما مطالب مقايسه رو هم از اونجا مياريد ... عين اون موقع كه از فرومش مطلب آورده بوديد
    خوب شما از یونیتی میاری.....
    ( يه دليل ديگه بياريد )
    دلیل از اینکه خود سایت نوشته واضح تر ؟؟
    ) خوب در حال حاضر Unity 2.6 هم رايگانه ... امكانات گرافيكيش رو كه كامل بحث كرديم و اصلا چيز خاصي (‌به غير از Lightmass ) نداشت ... اديتور زياد و فوق العاده ؟!؟!‌ شما ميتونيد توي Unity براي هر بخش خودتون يك اديتور مورد علاقه بسازيد مثلا براي شيدر يه اديتور خودتون درست كنيد !
    سعید جان اگر نسخه ی Free یونیتی با pro فرقی نداره بنابراین UE3 با UDK هم فرقی نداره .

به جز اين چيز هايي كه گفتيد UDK هيچ امكانات ديگه اي واسه گرافيك نداره ؟ ( دقت كنيد مدل سازي رو نميگم - چون يه سري از امكاناتي كه گفته بوديد مربوط به مدل سازي بود - منظورم گرافيك و رندر هست نه بخش مدل سازي )
    لطفا یه کم صبر کن.....

11. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سعید جان اتفاقا زدی تو خال تو سایت تو قسمت گیم لیست آنها دیدم بعد شما چند تا عکس از یونتی 3 بزار
    اين همه عكس من از يونيتي 3 هم توي تاپيكش هم اينجا گذاشتم ديگه چقدر بزارم ؟!‌
    يه تريلر هست از يه بازيه سوم شخص كيفيتش رو ببين ... يا يه تريلر هست كه دوربين توي يه خيابون چرخ ميزنه ( اون رو كه ببيني كف ذوق ميكني : دی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •