دوست عزیز بنده عرض کرده بودم خود لرد 2010 که قفلی نداره. قفل سر DVD های آموزشی هست.
اگر اونها رو شکستی بگو ما هم بدونیم از چه روشی استفاده کردی
یا علی ....![]()
دوست عزیز بنده عرض کرده بودم خود لرد 2010 که قفلی نداره. قفل سر DVD های آموزشی هست.
اگر اونها رو شکستی بگو ما هم بدونیم از چه روشی استفاده کردی
یا علی ....![]()
با Deamond Tools Advance میشه این کارو کرد من امتحان کردم
ولی به نظر من انتشار کپی این محصول یا هر محصولی که کپی میشه یک نوع دزدی هست
حالا یکی میاد میگه خود لردی ها دزدند و نرم افزارهای کرک شدور می گذارند
باید بگم که گذاشتند نرم افزارهای خارجی که امکان خرید اورجینال اونها در ایران نیست دزدی نیست بلکه یک کمک به ایرانی ها هست دلایلشم زیاده از جمله تحریم و...
فرضم بگیریم که تازه درست می گند اگه کسی دزدی میکنه این درست نیست که از یک دزد دزدی کنید و اینجوری کارتون را توجیح کنید
از 12 نفر بيشتر شد18 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
دير رسيدم : ))
لطفا در قرعه كشي تقلب كنيد
متشكريم![]()
كي گفته مجموعه هاي لورد و كينگ قفل دارند؟!!!
از نظر شما يك سيستم پروتكشن ساده را مي توان قفل ناميد؟
میشه دقیقا بفرمایید کدوم قفل رو شکوندین؟!!!!!
متاسفانه قفلهای CD و DVD موجود در بازار ایران همگی ضعیف هستن و این فقط به لرد و کینگ و ... محدود نمیشه ولی باز این ضعف در کرکینگ نسبی هست چون شاید این قفل برای اساتیدی چون شما شوخی بیش نباشه ولی برای افرادی مثل من خیلی سخت باشن ، بنابراین آموزش در این مورد مطمئنا" بی ضرر هستش.![]()
بنده خدمت شما جسارت نکردم استاد. برای شما که هیچ قفلی قفل نیست. این آموزش برای افراد تازه کاری مثل خود بنده هستند.
شما دیگه چرا شکسته نفسی می فرمایید استاد؟
این هم اسامی برندگان قرعه کشی:
cao-cao
farzan311
jabarsink2000
mehrdad123
Mohsen_Hoseyni
Mortezi
mp888
PaRkOr
sajad-tnt
sirchicco
smss.exe
Vallio
چون که الان سرعت سایت خیلی پایینه نمیتونم براتون بفرستم. در اولین فرصتی که سرعت سایت بهتر بشه در خدمت این عزیزان هستم.
این هم فیلم قرعه کشی:
http://up.--------.com/Files/42e8063c48d6472887c3.rarاین هم سورس برنامه قرعه کشی:
http://up.--------.com/Files/fe7c5837d7d64bcab8f2.zip
موفق باشید ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)