سلام. لطفاً لینک زیر رو بخونید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. لطفاً لینک زیر رو بخونید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
امروز جمعه است. تقریباً 4 روز هست که قرص کوتریموکسازول بزرگسالان رو می خورم. حملات آسم و تنگی نفس کمتر شدند ولی نه اینکه نباشند. مثلاً دیروز(پنج شنبه) قبل از خوردن صبحانه، چند تا گیلاس خوردم و دچار تنگی نفس شدم. از طرفی، ضعفی که با خوردن قرص کوتریموکسازول با معده خالی ایجاد شده بود نیز از بین رفت. من دیگه این قرص رو با معده خالی نمی خورم.
1-سعی می کنم حالاتی رو که اتفاق می افته بگم تا ببینیم آخرش به چه نتیجه ای می رسیم.
2-آیا دکتر ممکنه دوباره عکس از ریه رو تقاضا کنه؟ منظورم بعد از 14 روز از خوردن این قرص است.
ممکنه برای پیگیری درمان این کار را انجام بده2-آیا دکتر ممکنه دوباره عکس از ریه رو تقاضا کنه؟ منظورم بعد از 14 روز از خوردن این قرص است.
با توجه به علائم شما همانطور که قبلا هم ذکر شد شما احتمالا حساسیت ریوی را داری و حالا عفونت علاوه بر آن مشکل ساز شده است .![]()
من با شما موافقم حساسیت ایشون فکر کنم خیلی بالاست و عفونت زیاد البته فکر کنم ولی چیزی که هست یه کم طول میکشه مثلا یک دوره 6 ماهه تا بهبودی کامل و در آخر امیدوارم هر که زودتر سلامتی کال خود رو بدست بیارید
سلام
یه مطلبی هست که تا حالا فکر نمی کردم اهمیتی داشته باشه ولی درد توی این ناحیه هم برام جالبه و هم مشکوک. مدتی است(نمی دانم چند روز یا چند هفته) قسمت بیرونی ساق پای راستم درد می کنه. با نشستن و راه رفتن این درد ظاهر می شه. از این نظر جالب و مشکوک که چرا بقیه قسمت های بدن درد نمی کنه و فقط این قسمت خاص درد می کنه و اینکه آیا به درد قفسه سینه ارتباطی داره یا نه؟
و اینکه هر کس دچار عفونت ریه بشه، دچار درد قفسه سینه هم می شه؟
سپاس
بنده ارتباطی بین درد ساق پای راست شما و عفونت ریوی نمی بینم
خیر همه افراد با عفونت ریوی درد قفسه سینه ندارند![]()
+2
..............................
سلام
دکتر morsadr عزیز، لطفاً من رو ببخشید که اینقدر سوال می کنم. نمی دونم چرا مثل گیج ها شدم.
1-یعنی نباید نگران باشم؟ بعد از اینکه مشکل ریه کاملاً رفع شد و تنفس به حالت عادی برگشت، درد قفسه سینه هم خود به خود رفع می شه؟
2-این درد ساق پای راست رو به دکترم، هفته بعد بگم یا اینکه به متخصص ارتوپد مراجعه کنم؟
باز هم عذرخواهی می کنم.
اگر درد قفسه سینه مربوط به مشکل ریه باشه با رفع شدن این مشکل درد هم باید کاهش یابد در غیر اینصورت خیر
اول درد پایتان را به دکترتان بگویید شاید ( البته به احتمال کم ) ایشون یک معاینه کوچک انجام بدهد و به شما بگوید که نیاز به متخصص اورتوپد هست یا خیر .![]()
با عرض سلامی به رنگ و بوی بیماری
آقا، بیمار هم بیمارای قدیم! بیماری که نه با قرص خوب می شه و نه بدون قرص، بیماره؟
یک هفته که از خوردن قرص کوتریموکسازول گذشت، هم جون ندارم، هم انگار خون ندارم. مثل میت ها. غذا هم که می خورم انگار جونی برام پیدا نمی شه. وای خدا خسته شدم. نمی دونم این قرصه داره زور می یاره یا من دیگه قراضه شدم!
حالا دیگه جای اون داره که گفته بشه: مریض ها هم مریض های قدیم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)