تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 11 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 107

نام تاپيک: ایران و جام جهانی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببشید رفیق اونوقت مقصر تساوی جلوی امارات در حالی که نزدیک 6تاگلو نخوردیم،تساوی جلوی کره توی تهران،شکست مقابل عربای عوضی جلوی چشم 100هزارتا تماشاگر کی بود؟
    بله! ولی در نهایت بازم شانس داشتیم یا نه؟! افتضاح به بار اوردن بدتره یا کلا حذف شدن؟! قطبی بی عرضگیش رو با عدم موفقیتش تو بازی ها نشون داد!!!!!

قبول دارم که دایی توی 2006 رسما رید به تیم ملی!!!! ولی اونموقع حجم تیم ملی خودش مکعب بود و همه داشتن میریدن،دایی هم یکی بود روش!!!!(عذر می خوام برا اینجوری حرف زدن!)

من فکر نمی کنم تصویر ضربه خوردن هیچ بازیکنی به اندازه ی علی دایی دیده شده باشه(منظور تعداد دفعاتیه که این اتفاق براش افتاده!)

ایران پر از بازیکنان پر افتخاره! دایی و کریمی و اینا هم همش جزوشونن.....دایی جز مربی گری تیم ملی(اشتباه محض بود قبول این سمت از طرفش ولی بی انصافیه که همش به پول ربط داشته باشه! به منم اگه بگ رایگان بیا فقط پول خورد خوراکت رو میدیم میرم میشم سر مربی با این همه افتخار!!!! دایی هم یکیشون!

2. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم افتخارات کریمی

1- اولین بازیکن ایرانی که به صورت مستقیم به تیم درجه اول اروپا راه یافت

2- تکنیکیترین بازیکن تاریخ آسیا ( ملقب به مارادونای آسیا ) ، این مطلب انگلیسی زیر رو هم داشته باشی که درمورد مارادونای آسیاست کمکت میکنه
    Fath Football Club and experienced significant improvement during the time he was playing for Persepolis football club.He finished Third Twice withPersepolis F.C.in Asian Club Championship. His good performance for Persepolis and thenational side against Asian powerhouses in theWorld Cup 2002 qualifications, lead to serious interest from the Spanish sideAtlético Madrid among other European clubs. However, Karimi chose to play in the instead, because according to him he wanted to stay close to He is one of the best dribblers in Asia. His skills are often compared to those of Diego Maradona asian Maradona from world newspapers.

3- نامزد عنوان تکنیکی ترین بازیکن جام جهانی 2006 آلمان

4- جز 11 بازیکن برتر دهه 2000 تا 2010 آسیا ، به عنوان بهترین هافبک مهاجم

5- بازیکن سال آسیا 2004

6- سومین بازیکن سال آسیا 2001 ( با حق کشی چینی ها این عنوان به فان زهی رسید ، درصورتی که همگان کریمی رو شایسته این عنوان میدونستن )

7- جز 10 بازیکن برتر سال آسیا 2005 ( علی کریمی در کنار ناکامورا و جی سونگ پارک ، به عنوان 3 نامزد اصلی انتخاب شدن ، اما چون این سه عنوان کردن که نمیتونن برای گرفتن این جایزه به مالزی برن(همراهی باباشگاههای ار.پایی ) ، تنها دربین 10 گزینه ماندن )

8- قهرمانی با بایر مونیخ دربوندسلیگا 2005-2006

9- قهرمانی با بایرمونیخ در جام حذفی 2005-2006

10- رکورد حضور 100000 تماشاگر برای دیدن بازی کریمی ( هشتمین دوره لیگ برتر 87-88 ) ، گفتنیست که رونالدو پرتعالی هنگام پیوستن به رئال مادرید با استقبال 85000 مواجه شد اما به کریمی نرسید )

11- هشتمین بازیکن محبوب جهان 2009

12- بهترین گلزن جام ملتهای آسیا 2004 ( علی کریمی دراین بازیها علاوه بر زدن 5 گل ، دوپنالتی در بازی با تایلند وهمچنین دیدار رده بندی با بحرین گرفت که هردو رو دایی زد ، کریمی به فکر تیم بود نه آمار خودش )

13- دعوت به تیم منتخب جهان 2009 ( علی کریمی در سال 2009 ، در حالی که از سوی دایی به تیم ملی دعوت نمیشد به تیم منتخب جهان به عنوان تنها آسیایی دعوت شد ، تا =بار دیگر مشخص شود که دایی با کریمی لج میکند )

14- قهرمانی با پرسپولیس در لیگ 77و 79

15- قهرمانی در جام حذفی با پرسپولیس 79

16- کسب مقام سوم با پرسپولیس در جام باشگا ه های آسیا 79

17- بازیکن سال ایران 2003

18-
    - بهترین بازیکن جام بین قاره‌ای (2003)

19- قهرمانی با تیم فوتسال فتح ( حسین شمس مربی کنونی تیم ملی فوتسال که مربی اونموقع فتح بود اونقدر به بازی کریمی مطمئن بود که تو قررداد پرسپولیس با کریمی در سال 77 یک بند رو قرار داد وگفت ، زمانی که کریمی به تیم خارجی رفت باید 40% قراردادش رو به تیم فتح بدن . این در حالی بود که کریمی هنوز در چمن بازی نکرده بود . ولی شمس اینو مطمئن بود ودیدیم کاملا پیش بینیش درست درومد )
    ................................................

در ضمن از مخالفت مدیریت وقت پرسپولیس در سال 79 هم نگذریم که با رفتن علی کریمی به تیم اتلتیکو مادرید اسپانیا مخالفت کرد ( به این دلیل که با شگاه به کریمی نیازمند هست )

.......................
    پ.ن: بنده اصلا قصد نداشتم این مطالب رو عنوان کنم ، ولی بعضی دوستان ، بعضی چیزا رو بدونن بد نیست !!!
    Last edited by manreza71; 10-06-2010 at 01:20.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

این رو دیگه قبول ندارم چون قبلش خیلی ها بودند
    مستقیم هم نبود از یک تیم عربی رفت به مونیخ
    Last edited by sasan816; 10-06-2010 at 07:40.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

علی آبادی هم مسافر آفریقا شد/ راه‌یابی همه مسببان شکست ایران به جام جهانی!

بعد از علی کفاشیان، افشین قطبی و علی دایی، محمد علی‌آبادی هم برای حضور در مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۱۰ راهی آفریقای جنوبی می‌شود.
    محمد علی آبادی امروز تهران را به مقصد آفریقای جنوبی ترک خواهد کرد. گفته می‌شود که حضور علی آبادی در مسابقات جام جهانی با هزینه شخصی بوده است.
    پیش از این نیز علی کفاشیان، افشین قطبی و علی دایی نیز راهی آفریقای جنوبی شده بودند. با حضور علی آبادی در جام جهانی می‌توان گفت که تمام مسببان ناکامی ایران در راه رسیدن به جام جهانی ۲۰۱۰، خودشان به جام جهانی راه یافتند!
    از میان این افراد علی دایی به عنوان میهمان افتخاری فیفا به آفریقای جنوبی سفر کرده بود و علی کفاشیان هم برای حضور در کنگره فیفا عازم این کشور شده بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این رو دیگه قبول ندارم چون قبلش خیلی ها بودند
    مستقیم هم نبود از یک تیم عربی رفت به مونیخ __________________
    منظورم اینه که وقتی به اروپا رفت ، از تیمهای ضعیف شروع نکرد( مثلا بوخوم ، کلن و...)) تا به بایرن برسه ، به طور مستقیم به تیم درجه اول رفت .

---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

علی آبادی هم مسافر آفریقا شد/ راه‌یابی همه مسببان شکست ایران به جام جهانی!

بعد از علی کفاشیان، افشین قطبی و علی دایی، محمد علی‌آبادی هم برای حضور در مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۱۰ راهی آفریقای جنوبی می‌شود.
    محمد علی آبادی امروز تهران را به مقصد آفریقای جنوبی ترک خواهد کرد. گفته می‌شود که حضور علی آبادی در مسابقات جام جهانی با هزینه شخصی بوده است.
    پیش از این نیز علی کفاشیان، افشین قطبی و علی دایی نیز راهی آفریقای جنوبی شده بودند. با حضور علی آبادی در جام جهانی می‌توان گفت که تمام مسببان ناکامی ایران در راه رسیدن به جام جهانی ۲۰۱۰، خودشان به جام جهانی راه یافتند!
    از میان این افراد علی دایی به عنوان میهمان افتخاری فیفا به آفریقای جنوبی سفر کرده بود و علی کفاشیان هم برای حضور در کنگره فیفا عازم این کشور شده بود.
    به به
    دیگه جمع نشوش کاملا جمع شد.

به خدامردمن بازیچه دست اینان ، همه خون دل وبدبختیش برای ما موند ، اونوقت آقایون ودر راس همه ، دایی ککش هم نمیگزه ودراز دراز تا آفریقا رفته . انشالله که همشون سالم به ایران بر نگردن وبمیرن. خائنا ن بی شرف

7. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تا وقتی که سی-است با فوتبال ما به این شدت قاطی باشه، همینی هست که هست
    به نظر من، نرفتن ایران به جام جهانی کاملا عمدی بوده

9. این کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فکر کنم اولین بازیکنی ایرانی هم بود که دو فصل بیشتر تو اروپا دووم نیاورد! کریم باقری و عزیزی حداقل سه فصل تو اروپا توپ زدن! البته من خودم علی کریمی رو خیلی دوست دارم و اونو به عنوان یکی از بزرگان دهه اخیر فوتبال ایران کاملا قبول دارم ولی برای مثال بعضی از رفتاراش مثل محرومیت 1 سالش (که اول دو سه سال بود) به خاطر حمله به داور رو هم هنوز فراموش نکردم یا ادامه ندادن فوتبالش در اروپا به خاطر سادگی لیگ قطر و پردرآمد بودنش.
    ضمنا دوست عزیز نصف عناوینی که نوشتی، عنوان های نامزدی یا ژورنالیستی بود! یهو میومدی عناوین بازی های گل کوچیک علی کریمی رو هم می نوشتی!
    بعد پیشنهاد می کنم عنوان تاپیک رو به "علی دایی و علی کریمی در جام جهانی" تغییر بدید.
    یاعلی

11. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کلا علی دایی یک موجود نفرت انگیزه!
    علی دایی باید در اوج خداحافظی میکرد تا کارش به اینجا نکشه

13. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

بریم جام جهانی چیکار ما تو آسیا هم حرفی برای گفتن نداریم
    بهترین حرف در مورد تیم ملی ایران همینه.

15. این کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر کنم اولین بازیکنی ایرانی هم بود که دو فصل بیشتر تو اروپا دووم نیاورد! کریم باقری و عزیزی حداقل سه فصل تو اروپا توپ زدن! البته من خودم علی کریمی رو خیلی دوست دارم و اونو به عنوان یکی از بزرگان دهه اخیر فوتبال ایران کاملا قبول دارم ولی برای مثال بعضی از رفتاراش مثل محرومیت 1 سالش (که اول دو سه سال بود) به خاطر حمله به داور رو هم هنوز فراموش نکردم یا ادامه ندادن فوتبالش در اروپا به خاطر سادگی لیگ قطر و پردرآمد بودنش.
    ضمنا دوست عزیز نصف عناوینی که نوشتی، عنوان های نامزدی یا ژورنالیستی بود! یهو میومدی عناوین بازی های گل کوچیک علی کریمی رو هم می نوشتی!
    بعد پیشنهاد می کنم عنوان تاپیک رو به "علی دایی و علی کریمی در جام جهانی" تغییر بدید.
    یاعلی
    مثل اینکه بدجوری از افتخارات کریمی سوختی

اولا کریمی تنها بازیکن ایرانی هست که مستقیما به تیم درجه اول اروپا (بایرن رفته )

2- کریمی تنها بازیکن ایرانی هست که تو بایرن 2 سال باهاش قرار داد بستن

3- کریمی از 24 بازی ممکن که در فصل اول با برن بود 21 هفته رو در زمین بود تا اینکه هفته 24 در بازی با هامبورگ به شدت از ناحیه پا دچار مصدومیت شد و پاش رو گچ گرفتن

پ.ن: کریمی هنگام جدایی از بایرن از دو تیم شالکه 04 و وولسوورگ پیشنهاد داشت ، که متاسفانه وباز هم متاسفانه به خاطر مسائل خانوادگی آلمان رو ترک کرد ، همینطور از گالگسی امریکا که بکهام توش بود و..
    .

درضمن باقری یک فصل تو آرمینیا بود و عزی یک فصل تو کلن که فصل بعد به دسته دوم سقوط

4-در مورد اون حولی که به داور زد ، اونموقع کریمی 18 سال داشته واز یک بازیکن 18 ساله هم نمیشه انتظار داشت که خودش رو کنتذل کنه ،
    در ضمن بی ادب کسی هست که تو بازی پرسپولیس .و سایپا با سر تو شکم شیث رضایی زد ( علی دایی ) -
    بی ادب اونی هست که تو یه کنفرانس مطبوعاتی با یک خبر نگار زد وخورد مرد
    بی ادب اونی هست که در بازی ایران وعربستان در مورد یکی از تماشاگرا که به دایی میگه آقای دایی چند گل به مالدیوو میزنی ، به تماشاگر میخواد حمله کنه و....

- حالا چرا اشاره ای به دایی نمیکنی که به نیمکت بایرن چسبیده بود وبازیش نمیدادن ، وتو فصل بعد هم از تیم اخراجش کردن

یا چرا حرفی از چسبیدنش به نیمکت تو هرتا نمیزنی که تو 8 بازی اونم ذخیره به بازی اومد واز اونجا اوتش کردن

یا چرا حرفی از رفتن دایی به السد قطر نمیزنی که سال 1996-1997 به اونجا رفت

یا چرا حرفی از رفتنش به تیم الشباب قطر در سال 2001-2002 - بعد از اوت شدنش از هرتا نمیزنیو....

...............................
    البته نباید از لایی خوردن دایی از کریمی سال 76 تو بازیهای سالن گذشت که دایی در قبال لایی هایی که از کریمی دریافت کرد ، یک سیلی به کریمی زد ( البته بعدش خودش اظهار ندامت کرده بود )

2- برای اینکه شما کاسه داغ تر از آش نشی همین دایی تو برنامه 90 اعلام کرد ، که سطح فنی بازی کریمی از تمام بازیکنان ایران و خودش بالاتر بود که مشاوران خوبی نداشته و باید تو تیمی مثل بارسلونا یا رئال میبوده ( بعدش اشاره به مکشاوران دلسوزر خودش کرد که تو آلمان تو شب حتی بهش زنگ میزدن تا ببینن خواب هست یاتنه ، که من با این گفته دایی موافقم کریمی مشاوران خوبی نداشت )

2- اندریاس کبکه وقتی بازی کریمی دربرابر تیم ملی آلمان رو دیده بود ، گفته بود کریمکی میتونه نامزد توپ طلای چهان باشه

3- مقایسه کریمی ورونالدینیو در برنامه 90 که توسط مجید جلالی انجام شد . دلیلی دیگری بر توانایی های بیشمار کریمی هست
    Last edited by manreza71; 10-06-2010 at 11:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •