والا واسه ما اردیبهشت 87 هستش
نمیدونم چرا اصلا لرزش اتاق ندیدم !!!
تا حدود 175-80 هم باهاش اومدیم
اتفاقا چیزی که واسه خودم خیلی جالب بود،تقریبا از 140 به بالا هم نرم تر میشد و هم کم صدا تر
والا واسه ما اردیبهشت 87 هستش
نمیدونم چرا اصلا لرزش اتاق ندیدم !!!
تا حدود 175-80 هم باهاش اومدیم
اتفاقا چیزی که واسه خودم خیلی جالب بود،تقریبا از 140 به بالا هم نرم تر میشد و هم کم صدا تر
سلام. داشتن تعصب تو اين جور بحث ها خيلي پسنديده نيست.
405 ماشين خوبيه، اما بايد بپذيريم كه ديگه قديمي شده. مخصوصا اينكه ديگه موتور فابريكش روش نيست. و ساخت قطعاتش دست برادراي چيني افتاده.
من يه روي مدل 85 دارم كه الان حدود 62000 تا راه رفته.خوشبختانه هيچ جور سرو صدايي توي اتاقش نيفتاده. فقط توي دور موتور بالا يه خورده صداي موتور داخل اتاق مياد كه با نصب يه عايق 20 تومني كاملا حل ميشه. البته بايد بگم كه اين صدا در مقايسه با ماشينايي مثل سمند، غير طبيعي نيست.
اين ماشين رو از لحاظ نرمي ميشه با دوو و پروتون و هيونداي ورنا مقايسه كرد. موتور فوق العاده پر قدرت و كم مصرفي داره. توي شهر ميتوني به راحتي با يه 206 تيپ 5 با موتور tu5 كل بندازي.
از لحاظ فضاي اتاق قطعا 405 شرايط بهتري داره. اما من توي ماشينهاي بين 10 تا 15 ميليون ريو رو ترجيح ميدم.
گاز سوز نشدنش هم به نظر من ضعف نيست، چون واسه سوخت بنزين طراحي شده، نه گاز.
ماشين من بعد از 62 هزار تا كاركرد، خوشبختانه هنوز نياز به قطعه پيدا نكرده، و حتي توي دوران گارانتي هم خرجي رو دست شركت سايپا نذاشت. فقط چند روز پيش رفتم يه دست لنت واسش عوض كردم.
حداكثر سرعتي هم كه باهاش رفتم 195 تا بوده، البته من چون كلا رانندگي پر شتابي دارم توي جاده زير 140-150 بهم حال نميده. و معمولا توي جاده بالاي اين سرعت رانندگي ميكنم.
دوست من ما هم تو همشون نشستیم دیگه ریو نرمیش تو حد و اندازه های پروتون و ورنا نیست اما برای هم قیمتی های خودش خوبه!اين ماشين رو از لحاظ نرمي ميشه با دوو و پروتون و هيونداي ورنا مقايسه كرد
ریو اونقدر ها هم که میگید پر شتاب و پر قدرت نیست! در حد و اندازه های 405 هستش و اصلا تو شتاب و سرعت نمیتونه باموتور فوق العاده پر قدرت و كم مصرفي داره. توي شهر ميتوني به راحتي با يه 206 تيپ 5 با موتور tu5 كل بندازي.
تیپ 5 راه بره!
ما نمیگیم که ریو ماشینه بدیه من همین حرفها رو میتونم از طرف کسی بزنم که 405 داره!!!حداكثر سرعتي هم كه باهاش رفتم 195 تا بوده، البته من چون كلا رانندگي پر شتابي دارم توي جاده زير 140-150 بهم حال نميده. و معمولا توي جاده بالاي اين سرعت رانندگي ميكنم.
ریو هر چند ماشینه خوبیه اما خب ایرادات خودشو هم داره در ضمن ریو رو اصلا نمیشه تو جاداری با 405 مقایسه کرد تفاوت فاحششون از لحاز جاداری کاملا مشهوده که به نفع 405 هستش!از لحاظ فضاي اتاق قطعا 405 شرايط بهتري داره. اما من توي ماشينهاي بين 10 تا 15 ميليون ريو رو ترجيح ميدم.
گاز سوز نشدنش هم به نظر من ضعف نيست، چون واسه سوخت بنزين طراحي شده، نه گاز.
جالبه!!
شتاب ریو و 405 واقعا در یک حده ؟؟؟
(نریزین سرم،سرعت نگفتم،شتاب ....)
تو این وضعیت بنزین و کیفیت الان 405 به نظر من ریو انتخاب معقول تریه .
حداقل کیفیتش خیلی بهتره .
البته اینم بگم من خودم 405 دارم![]()
الانشم میگم 87 به پایین کیفیت فوق العاده ای داره
یادمه سایپا یه چند ماهی تو ریو از چند قطعه بی کیفیت فکر کنم چینی بود استفاده کردکه کیا(کره)بهشون هشدار داد
اما الان هرچی که میگذره کم کم قطعاتشو دیگه دارن خودشون میزنن
اما من بخاطر 2 یا3میلیون ریو اتوماتیک پیشنهاد میکنم که حداقل یه تفاوت زیادی با 405داشته باشه در غیر اینصورت 405با ای بی اس یه مقدار بهتره
درسته که میگن سروصدا تو اتاق ریو زیاده؟ منظورم تو جاده های ناهمواره.
ریو تو دور بالای 3000 صدای موتورش میاد تو اتاق ،که تا 4000 خوب و عادیه ولی از 4000 به بالا زیاد میشه
اما در خصوص صدایی که توی جاده های ناهموار بیاد من اصلا یه همچین چیزی رو حس نکردم
چون اتاق ماشین،داشبورد،کنسول و...چفت و بست خوبی داره،و مثل پراید یا سمند اتاق ماشین سر و صدا نداره
ببینید دوست عزیز من بحث نمیکنم و اونقدر این حرف ها رو زدم که اگه تو کامپیوترم save میکردم به جای نوشتن کپی میکردم و احتیاجی نبود که تایپ کنم!جالبه!!
شتاب ریو و 405 واقعا در یک حده ؟؟؟
(نریزین سرم،سرعت نگفتم،شتاب ....)
تو کاغذ که 405 با 11 ثانیه و ریو 6/11 ثانیه تا اینجا که 405 برتره!
تو کشش ثانویه هم باز 405 برتره به گشتاور 148/3500 دور در دقیقه
تو عمل هم که کار هر روز بنده هستش و تو این راه به قول یار گفتنی موهامون سفید شده... تو دنده یک ریو خوبه و کافیه که بدی به دنده 2 دیگه کار ریو تموم میشه و عمرا بتونه به 405 برسه!
اتفاقا ماشینای کره ای چیزی که کم دارن لذت رانندگیه! من که تا حالا ازشون اینجوری برداشت کردم!لذت رانندگي = ريو
من لذت رانندگی 206 و 405 و پرشیا و گلف بخصوص گلف و 206 رو تو هیچ یک از ماشینای زیر 20 میلیون
(البته صفر) ندیده ام!
Last edited by farshad bugatti; 10-06-2010 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)