دوست گلم به گمانم edge led هستند و فول نيستند
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم شنيدم يه سري مدل هاش Full هستن. يعني خالي بندي بود؟؟؟؟
دوست گلم به گمانم edge led هستند و فول نيستند
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم شنيدم يه سري مدل هاش Full هستن. يعني خالي بندي بود؟؟؟؟
من خيلي خوشحال ميشدم فول ال اي دي هاي سمسانگ رو ميديدم
مدلهاي جديد رو اينجا اقا مهدي معرفي كردند ببيينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سونی 46EX700 توی بانه 2.430
اگه دنبال سونی هستی دل دل نکن
برو بخر
3d الجی اومده؟؟؟اگر اره پس قیمت 47 اینچش چه قدره؟؟؟
پاناسونیک و سونی چی؟؟؟ مدل های d3 اونا هم هنوز نیموده ؟؟
راست میگن که 3d سامسونگ زیاد جالب نیست منظورم مدل اولیش c7000 هستش؟؟؟؟
و اینکه شارپ داره چند جا تبلیغ میکنه( یکیش هم همین مادیران هستش) که داره تلویزیون 3d میسازه که بدون عینک بشه تصاویر 3d دید؟؟؟؟
اخه گفتن که کنسول دستی جدید نینتندو رو که 3d هستش و بدون عینک میشه دید رو صفحه نمایش اون رو داده شارپ براش ساخته ایا این درسته؟؟؟؟؟؟
و اینکه اگه من بخوام وایسم برای اخر تابستون تا اون موقع چه چیزایی به بازار ایران میاد ( منظورم با گارانتی هستش) ؟؟؟؟؟
ممنون از جواب های شما
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
راستی قیمت های فیلیپس سری 9 هنوز بالای 4 میلیون هستش؟؟؟؟![]()
سلام عرض میکنم به دوستان
من یه یکی دو هفته ای هست که دارم هر یکی دو روز یه بار میرم نمایندگی های سونی و الجی و سامسونگ
و میخواستم یه کمی از نظراتم رو این جا بگم البته من اونقدر وارد نیستم و فقط یه مدتی توی کار tv هستم پس اگر اشتباهی کردم منو به بزرگواریتون ببخشید
و یه چیز دیگه من طرفدار هیچ شرکتی نیستم وهنوز خودم انتخابی برای خرید نکردم فقط خواستم نتیجه تحقیق و مشاهده خودم رو به اطلاعتون برسونم
اول به نمایندگی الجی سر زدم
sl800 ,s900,lh500,lh700 و چند مدل از پلاسما هاش که فکر کنPQ60 ,PQ70 ,PS80 یا یه جا دیم PG70
اولا که من دوتا دوتا تسست کردم اول : sl800,sl900 تصویر دوسه تا فیلم اکشن پر تحرک بود و یکی دوتا مسابقات رالی و فرمول یک واقعا sl900 ازش سرتر بود و اصلا اصلا هیچ فرقی بین 100 هرتز sl900 و 200 هرتز sl800 نبود هر دو توی هیچ کدوم از تصاویر جا نمیموندن پس از این لحاظ مشکلی نبود ولی روشنایی sl800 و بعلاوه شیشه محافظی که داشت انگار داشتی پلاسما نگاه میکردی البته از لحاظ روشنایی
و مشکی مزخرفی داشت و در نشون دادن رنگ مشکی و غلظت رنگ اصلا حرفی برای گفتن نداشت و اینکه هردو مدل زاویه دید خوبی نداشتن با اینکه این همه تعریف کردن وقتی یه کم متمایل به چپ و راست میشی بهترین تصویری رو هم که از روبه رو میگرفتی دیگه گیرتون نمیاد و این رفلکس نور فکرکنم هستش یا همون بازتاب نور بسایر شدیدی داشتن و من خونه یکی از فامیل که sl800 خریده بود و نگاهش کردم صد پله کییفیت بدتری نسیب من شد و اینگار داری توی crt نگاه میکنی البته فقط قطر خیلی کمتری داشتجز این نازکش کردن هیچی نداره
ولی از یه طرف lh500 و lh700 جنسای تاپی بودن و واقعا از لحاظ ظاهر lh700 قشنگ بود و از لحاظ تصویر lh500 از همه سرتر بود تقریبا یعنی اول lh500 بعدش..lh700 بعدش..........sl900 و بعدش..................slh800 با توجه به فاصله نقطه های بین هر کدوم
و من خودم با LH700 با XBOX 360 و PS3 که همسایمون داره رفتم خونشون و تست کردم وقعا 100 هرتز LH700 چیزی توی تصاویر کم نمیاره شاید نه اون قدر که به چشم دید یعنی اگه یکی حواسش به بازی باشه متوجه نمیشه مگر این که همش توجه ات به تصویر و حرکات تند باشه یا یکی که باز نکنه همش به دقت دنبال کشیده شدن تصویر بگرده احتملا چیزی هم پیدا نمیکنه من که خودم هم فوتبال بازی کردم و هم ماشین سواری و چیزی هم نبود![]()
و پلاسما هاش واقعا توی ذوقم زدن اصلا مالی نبودن یعنی ادم رو به وجد نمیاوردن خیلی شدت نور کمی داشتن پس دورشون رو خط بکشین البته به جز ps80 که گفت هنوز درست تنظیمش نکرده ولی واقعا کیفیتش از بقیه پلاسما های الجی بهتر بود خیلی هم بهتر![]()
بعدش رفتم به نمایندگی های سامسونگ : متاسفانه توی خوزستان و مخصوصا اهواز نمایندگی های سامسونگ سریعا سری های جدید رو نمیارن به خاطر یه سیاست مسخره ای که دارن که اول جنسای قدیمیشون تا ته انبار خالی بشه یعنی هیچچ جنسی تقریبا روی دستشون نمونه بعد یکم یکم سری های جدید میارن پس الان اخرین چیزایی که اینجا پیدا میشه سری6 هست b690 , b6000 البته c650 هم اوردن ولی هنوز باز نکردن و از سری 7 فکر کنم فقط یکی از اون ها گفت داره براش میاد البته b7000
پس با این حساب رفتم سراغ b690
انصافا b690 به جز قیافه اش( اون قوس پایینش هست که خیلی توی ذوق خیلی ها از جمله من میزنه ولی شاید خیلی ها خوششون بیاد) واقعا یه چیز معرکه هستش
خیلی چیز ردیفی هستش
از لحاظ تصویر حتی نسبت به LH700 هم بهتره و از نظر مشکی از LH500 بهتر ولی از نظر کیفیت رنگ و دقت رنگ LH500 یه ذره بهتره بود و وقتی میخوای که تصویر رو روشنتر کنی و جزییات رو از دست ندی از LH500 یه ذره بهتر بود ( البته اینو بگم که من با این اصطلاحات اون قدر اشنا نیستم شاید کلمه اشتباهی رو بگم ببخشید)
از نظر صدا LH 500 خیلی بهتر عمل کرد
و فکر کنم از نظر امکانات B690خیلی سرتره
پس با این اوصاف بین این دو برای نگاه کردن تلویزیون و ....(گفتن که اسمش رو نگیم اخه خلافه ) هر دو تقریبا توی یه سطح هستن و برای گیم LH500 بهتره البته نظر شخصیم بود
بعد از همه این ها تقریبا من هر روز به سونی سر میزدم : EX500 , EX700,NX700,Z550 , W550 رو بررسی کردم
Z550 که 52 بود و اصلا نمیارزه این قدر پول بدین پاش 6800 میلیونولی تازگی ها قیمتش رو اوردن پایین شده 6170
بعدش گفت تا اخر تابستون هم یا تموم میشه یا اگر بمونه میدن 5500 به بالا
و ادم مگه خر سرشو گاز گرفته همچین پولی بده من اگر این قدر پول دستم بود که اینجا نبودم
W550 که تعداد کمی ازش هست توی خوزستان کمتر از ده تا ولی واقعا عجب چیزی هستشکیفیتش خیلی بالا هستش
ولی دیگه نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار یا یه همچین چیزی
EX500 فکر کنم بهترین چیز باشه از نظر پولی که میدین 1900-2050 قیمتش به جنسش میخوره و کیفیت عالی هم داره
NX800 که فقط 40 هستش واسه همین زیاد سمتش نرفتم و بگم اصلا تفاوتی با NX700 نمیکنه البته توی 40 که زیاد مشخص نیست
حالا میرسیم به NX700 واقعا باید مقایسه رو دو طرفه کنیم یه طرف تمام خوبی ها یه طرف بدی ها :
ببنید شما اگر میخواین یه تلویزیون توپ بگیرین که خیلی دهن پر کن و اسم و رسم دار و خیلی شیک باشه و این که کیفیت عالی رو به شما عرضه کنه میتونه یکی از گزینه ها باشه ولی شما واقعا اگر از نمیاندگی بخواین بخرین 4 تومن پول میدین براش ؟؟؟
من که نه حتی با 2 تومن میدونید چرا چون این محافظی که براش گذاشتن جدا از این که کیفیت تصویر رو پایین اورده
واقعا بازتاب نور داره در حد تیم ملی داره خیلی توی چشم میزنه حتی توی محیط هایی معمولی و کم نور کافیه یه چراغی اطافش روشن باشه تا نورش رو براتون انعکاس بده میتونین برین خودتون ببینید
نمیدونم شاید چشمای من مشکل داشته باشه ولی در هر صورت نظر من اینه که ادم پولش رو از سر راه نیاورده که 4 تومن بده برای TV واقعا نباید این قدر پول خرجش کرد حداکثر 2 - 3 تا
حالا میمونه EX700 : واقعا بهترین چیز همینه البته اگر بخواین 3 تومن برای 46 بدید
من که اخر تابستون قصد خرید TV درم اگر 2.5 این حدودا شد شاید روی خریدش فکر کنم البته چیزای جدید تری هم هستن
و شاید اون موقع فیلیپس هم از خر شیطون بیاد پایین و سری 9 رو زیر 4 میلیون بدن شاید روش یه فکرایی کردم
خب ببخشید که سرتون رو درد اوردم اگر نظری یا حرفی یا اصطلاح اشتباه و غلطی به کار بردم پوزش میطلبم![]()
Last edited by Sorena_777; 21-06-2010 at 10:25. دليل: ویرایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)