من یو چندمه؟
من یو چندمه؟
مدیربرنامه های میلیتو: دیه گو نمی خواهد اینتر را ترک کند
سایت گل- مدیر برنامه های دیه گو میلیتو در صحبتهایی اعلام کرد که موکلش می خواهد تا در رختکن نرآتزوری باقی بماند.
فرناندو ایدالگو به اسکای سپورت 24 اعلام کرد که ستاره آرژانتینی از حضور در رختکن اینتر راضی است و گفت:« دیه گو میلیتو عملکرد بسیار خوبی در اینتر دارد و می خواهد تا در شهر میلان بماند. هیچ دلیل برای اینکه کسی رنجیده خاطر باشد، وجود ندارد.»
مدیر برنامه های میلیتو ادامه داد:« شاید کسی قصد داشته باشد تا چیزهایی که واقعا در فکر میلیتو نیست را واقعیت بخشد ولی او از حضور در این باشگاه راضی است. دیه گو هواداران و پیراهن اینتر را دوست دارد. او هنوز در مورد آینده اش صحبت نکرده و از اینکه رسانه ها دائما از جدایی او از اینتر می گویند ناراحت است.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاپلو هم که تا 2012 با تیم ملی انگلیس تمدید کرد. بنابراین به اینتر نمیآد.
------------------------
در مورد اون رنکینگ باشگاه ها هم واقعا نمیدونم چی بگم. مثلا اتلتیکو مادرید که قهرمان لیگ اروپا شده رتبه اش از تیم نایب قهرمان که فولهام باشه کمتره!
یا مثلا تیم آ اس رم که هم توی لیگ و هم توی جام حذفی کشورش رقابت رو به اینتر واگذار کرد و از اول هم تو لیگ قهرمانان نبود و تازه تو جام یوفا (لیگ اروپا) هم حذف شد، پنجمه ولی مثلا منچستر که تو لیگ انگلیس وضعیتش مشابه آ اس رم ه ولی تا یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان بالا اومده، معلوم نیست چندمه!
سایت گل- طبق گزارش منتشره در لاستامپا، فابیو کاناوارو، مدافع باتجربه ایتالیایی با پیوستن به الاهلی موافقت کرد.
این ستاره 36 ساله قراردادی 2 ساله را با تیم اماراتی به امضا رساند که بدین ترتیب در ازای هرفصل مبلغ 1 میلیون یورو دریافت خواهد کرد و البته مبالغی نیز به عنوان پاداش در قراردادش ثبت خواهد شد که بدین ترتیب ممکن است رقم دستمزدسالیانه او را تا 5 میلیون یورو برساند
کاناوارو که در نهایت شانس تمدید قراردادش در رختکن یوونتوس را از دست داد، نظر مثبت سران تیمهای متعدد حاضر در سری آ را به خود جلب کرده است ولی خود او ترجیح می دهد تا ماجراجویی جدیدی را در کشور دیگری آغاز کند.
از سوی دیگر عبدالله سعید النبوداه، رئیس جدید باشگاه الاهلی نیز تمایل زیادی دارد تا در این باشگاه سرمایه گذاری عظیمی انجام دهد و امیدوار است که حضور این ستاره ایتالیایی باعث شود تا چهره های شاخص دیگری نیز به این تیم بپیوندند. او امیدهای زیادی دارد تا بتواند هری ردنپ مربی کنونی تاتنهام را نیز به تیمش بیاورد.
این خبر رو خوندم این شکلی شدم===
خبر ماله دیروزه...امیدوارم تکراری نباشه..![]()
وقتی استیل آذین میخواد رایکارد رو بیاره...دیگه از اماراتی ها با اون همه پول چه انتظاری میره؟؟
به نظره من کاناوارا این آخر دوران بازیگریش خودش خراب کرد باید بعد از جام جهانی کفش هاش رو می آویخت(چی شد)
کلودیو رانیری: رم با آدریانو به تیم قوی تری تبدیل می شود
سایت گل- کلودیو رانیری، سرمربی تیم رم در انتظار ورود آدریانو، مهاجم برزیلی فلامینگو است و اعلام کرد با حضور او، رم به تیم قدرتمندتری تبدیل می شود.
رانیری انتظار دارد پس از پشت سر گذاشتن فصلی درخشان که با دو نایب قهرمانی در کوپا ایتالیا و سری آ، به پایان رسید، تیمش در فصل آینده پیشرفتی همه جانبه داشته باشد.
او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ما این فصل بسیار فوق العاده کار کردیم اما انتظار رم قوی تری را برای فصل آینده دارم. می دانیم که باید در چه نقاطی از زمین بهتر شویم و سعی می کنیم بازیکنانی که خواهان جدایی هستند را حفظ کنیم.
در مورد آدریانو باید بگویم که من از ورود او خوشحال هستم. رم می تواند به او کمک کند تا بار دیگر شکوفا شود."
آدریانو در سال 2009 به دلیل پاره ای مشکلات شخصی که روی عملکرد او در میدان تاثیر گذاشته بود، اینتر را ترک کرد.
رانیری اضافه کرد:" آدریانو 28 ساله است و می تواند زندگی اش را به خوبی اداره کند. من روی مسائل داخل زمین تمرکز می کنم و پس از آن بازیکنانم آزاد هستند که هر کاری که دوست دارند، انجام دهند."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاسوتی: با میلانی ها در مورد آینده ام مذاکره خواهم کرد
سایت گل- مائورو تاسوتی، کمک مربی باشگاه میلان، گفت به آینده کاری اش در این باشگاه فکر می کند و اعلام کرد که شاید به عنوان دستیار ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی فصل آینده باشگاه، مشغول به کار شود.
پس از برکناری لئوناردو، تاسوتی یکی از گزینه های هدایت تیم میلان برای فصل آینده بود اما در نهایت مسئولان باشگاه آلگری، سرمربی سابق کالیاری را به عنوان سرمربی جدید روسونری معرفی کردند.
تاسوتی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من در مورد آینده ام در چند روز آینده تصمیم گیری خواهم کرد و با آلگری و مسئولان باشگاه جلساتی خواهم داشت.به جای مذاکره تلفنی، ترجیح می دهم رودررو با آنها صحبت کنم. بدون شک من 30 سال حضوردر باشگاه میلان را دست کم نخواهم گرفت.از همه هوادارانی که از من حمایت کردند، تشکر می کنم. فراموش کردن این مسئله آسان نیست."
مایکون: می خواهم به رئال بروم
سایت گل- مایکون، ستاره خط دفاعی باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا تابستان امسال به رئال مادرید بپیوندد.پس از آنکه ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر به رئال مادرید پیوست، آینده ستاره برزیلی باشگاه اینتر نیز با شک و شبهاتی روبرو شده ؛ چرا که آقای خاص اکنون نام مایکون را در لیست خرید تیم مادریدی قرار داده است.
گزارشهای منتشره در انگلستان حاکی از آن است که سران منچسترسیتی در نظر دارند تا در این میان برای جذب مایکون وارد عمل شوند ولی مدافع سابق موناکو تمایلی برای انتقال به تیم انگلیسی ندارد.
مایکون در صحبتهایی به آ.اس گفت:«من می خواهم برای رئال بازی کنم و حضور در این تیم برای من افتخار بسیار بزرگی خواهد بود.چرا که این فرصت بسیار بزرگی در کارنامه ورزشی من است.»
این ستاره برزیلی ادامه داد:« من در مورد منچسترسیتی نظری ندارم. خیلی واضح و شفاف نظرم را می گویم تا هیچ سوء تفاهمی به وجود نیاید.من می خواهم برای رئال مادرید بازی کنم و نمی خواهم تا به منچسترسیتی بروم.»
البته مایکون معتقد است که در حال حاضر اولویت اصلی او موفقیت تیم ملی برزیل در جام جهانی است.
مایکون در بخش پایانی صحبتهایش از رابطه خوبش با مورینیو می گوید:« مورینیو مربی بسیار بزرگی است و فکر نمی کنم که کسی بتواند با او جر و بحث کند.من رابطه بسیار خوبی با مورینیو دارم و بسیار خوب می شود تا بتوانم بار دیگر زیر نظر او فوتبالم را دنبال کنم. امیدوارم این اتفاق بیفتد.او یکی از بهترین مربیانی است که وارد زندگی ورزشی من شده.»
Last edited by Ezel; 03-06-2010 at 17:42.
احتمال معرفی بنیتس به عنوان مربی اینتر در 48 ساعت آینده
سایت گل-طبق گزارش منتشره در گاتزتا دلوسپورت، سران باشگاه اینتر تلاش فراوانی را برای به خدمت گرفتن رافا بنیتس سرمربی سابق تیم لیورپول آغاز کرده اند و انتظار می رود که تا 48 ساعت آینده نام این مربی اسپانیایی به عنوان مربی جدید نرآتزوری معرفی شود.
شنیده می شود که نام بنیتس به عنوان جانشین مورینیو در صدر لیست خرید اینتر قراردارد و موراتی آماده است تا هرچه سریعتر این اتفاق رخ دهد.
بنیتس در حال حاضر مشغول سپری کردن تعطیلات تابستانی اش در ساردنیاست و شنیده می شود که موراتی برای دیدارومذاکره رودر رو با این مربی اسپانیایی روانه این منطقه شود.
در صورتی که روند این مذاکرات مثبت باشد، خبر رسمی انتقال بنیتس به سن سیرو تا دو روز آینده اعلام خواهد شد.
در این میان خاویر ماسچرانو،ستاره خط میانی باشگاه لیورپول نیز در صحبتهایی اعلام کرده که این انتقال به نفع دو طرف، یعنی سران اینتر و مربی اسپانیایی خواهد بودو معتقد است که بنیتس گزینه مناسبی برای هدایت نرآتزوری است.
ماسچرانو در این رابطه گفت:« تنها کسی مثل بنیتس است که می تواند جای مورینیو را بگیرد.او مربی بزرگ و پیروزی است.او به خاطر بازیهای تاکتیکی اش در ایتالیا موفق خواهد شد.رافا همه چیز را بررسی می کند و اینتر هم پیشنهاد خوبی به او ارائه داده است.»
این ستاره آرژآنتینی در مورد پیوستن احتمالی اش به این مربی اسپانیایی در رختکن سن سیرو گفت:« من هنوز هیچ چیزی را در مورد آینده ام نمی دانم ولی باید بگویم که سالهای فوق العاده ای را با بنیتس سپری کرده ام. فوتبال من، در حقیقت فوتبال بنیتس است.»
وای...نه!!!!!احتمال معرفی بنیتس به عنوان مربی اینتر در 48 ساعت آینده
چرا اتفاقا این دو تا مربی سبکشون شبیه هم هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)