تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 56

نام تاپيک: نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیزم که گفته بود دلایل فنی خودمو اعلام کنم ...
    حتما لازم نیست با عددهایی که کارخانه سازنده اعلام میکنه مثل کنتراست و رفرش ریت و ... یه مونیتور با با مونیتور دیگه بسنجیم
    خدا رو شکر تا الان من اکثر مدل هایی که اینجا به عنوان مونیتور خیلی خوب ازشون یاد میشه رو امتحان کردم ...
    در مورد 2370 با کلی مکافات تونستم از یکی از دوستانم که تو همون مدت محدود تهیه کرده بود بگریم و 1 هفته ای با هاش سر و کله بزنم
    کیفیت دیدنی هست نه نوشتنی ... در هنگام بازی واقعا اسفناک هست تصویرش شاید برا من که با دقت تصویر رو بالا پائین میکنم اینجوریه ولی کاملا سایه دار بودن تصویر مشخص هست ...
    اگر شما این مونیتور رو در کنار یه مدل سری 6 سامسونگ سری 6 بذاری اصلا حرفی واصه گفتن تو تصاویر hd نداره فقط و فقط ظاهری مورد تائید من هست ...
    اما در مورد ال جی به نظر شخصی من ال جی اصلا نیاز به رد کردن نداره چون از قبل رد شده است ... چرا ؟!! به خاطر اینکه 2232bw سامسونگ کیفیت و وضوح و روشنایی تصویر و حتی سرعت بیشتری توی تصویر های سریع داره این مقایسه با همین سری آخر الجی که ال ای دی هست به صورت همزمان با یک تصویر انجام گرفته ... اگه لازم بود بگید که من اطلاعات کامل و نوع تستی که انجام دادم به همراه عکس هاش براتون بذارم که خودتون مقایسه کنید ...
    اما برسیم سر ایسوس ...
    دوستانی که تمایل دارن برن نمایندگی و وارد کننده این مانیتور ها فقط و فقط طبقه چهارم بازار رضا نمایندگی و توزیع تهران این محصولات هست ... و هونجا برای دیدن تصویر هم میذاره تست بگیرید ...
    درسته شاید روشنایی 266 از 236 کمتر باشه ولی باید اندازه مانیتور رو هم در نظر بگیرید و قبول کنید که تو اون سایز بهتیر هست
    236 با توجه به پنل و ظرافت و تصویری که داره توصیه من به اونایی هست که مانیتور میخوان بخرن و زیر 300 میوان پول بدن که حدودن 280 باید باشه ... من خودم به شخصه 266 رو میخوام روز یکشنبه بردارم چون نیاز به سایز بالا دارم
    هیچ جای دیگه مثل ایران و پایتخت و ... نرید هیچ کدوم ندارن و همه از hse میگیرن

2. این کاربر از m_anb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیزم که گفته بود دلایل فنی خودمو اعلام کنم ...
    حتما لازم نیست با عددهایی که کارخانه سازنده اعلام میکنه مثل کنتراست و رفرش ریت و ... یه مونیتور با با مونیتور دیگه بسنجیم
    خدا رو شکر تا الان من اکثر مدل هایی که اینجا به عنوان مونیتور خیلی خوب ازشون یاد میشه رو امتحان کردم ...
    در مورد 2370 با کلی مکافات تونستم از یکی از دوستانم که تو همون مدت محدود تهیه کرده بود بگریم و 1 هفته ای با هاش سر و کله بزنم
    کیفیت دیدنی هست نه نوشتنی ... در هنگام بازی واقعا اسفناک هست تصویرش شاید برا من که با دقت تصویر رو بالا پائین میکنم اینجوریه ولی کاملا سایه دار بودن تصویر مشخص هست ...
    اگر شما این مونیتور رو در کنار یه مدل سری 6 سامسونگ سری 6 بذاری اصلا حرفی واصه گفتن تو تصاویر hd نداره فقط و فقط ظاهری مورد تائید من هست ...
    اما در مورد ال جی به نظر شخصی من ال جی اصلا نیاز به رد کردن نداره چون از قبل رد شده است ... چرا ؟!! به خاطر اینکه 2232bw سامسونگ کیفیت و وضوح و روشنایی تصویر و حتی سرعت بیشتری توی تصویر های سریع داره این مقایسه با همین سری آخر الجی که ال ای دی هست به صورت همزمان با یک تصویر انجام گرفته ... اگه لازم بود بگید که من اطلاعات کامل و نوع تستی که انجام دادم به همراه عکس هاش براتون بذارم که خودتون مقایسه کنید ...
    اما برسیم سر ایسوس ...
    دوستانی که تمایل دارن برن نمایندگی و وارد کننده این مانیتور ها فقط و فقط طبقه چهارم بازار رضا نمایندگی و توزیع تهران این محصولات هست ... و هونجا برای دیدن تصویر هم میذاره تست بگیرید ...
    درسته شاید روشنایی 266 از 236 کمتر باشه ولی باید اندازه مانیتور رو هم در نظر بگیرید و قبول کنید که تو اون سایز بهتیر هست
    236 با توجه به پنل و ظرافت و تصویری که داره توصیه من به اونایی هست که مانیتور میخوان بخرن و زیر 300 میوان پول بدن که حدودن 280 باید باشه ... من خودم به شخصه 266 رو میخوام روز یکشنبه بردارم چون نیاز به سایز بالا دارم
    هیچ جای دیگه مثل ایران و پایتخت و ... نرید هیچ کدوم ندارن و همه از hse میگیرن
    با سلام خدمت شما
    درباره صحبتهاتون باید بگم که این اولین بار هستش که نقد این چنینی درباره 2370 میشنوم
    من خودم با 2370 از نزدیک کار کردم به pc و کنسول وصل کردم و استفاده شده
    هیچ موردی دال بر سایه دار بودن تصویر مشاهده نشده
    این موضوع تو ریویوهای معتبر هم تحت هیچ عنوان مطرح نشده
    تبلیغ کردن یه کالا به هیچ وجه درست نیست حالا اگه مخلوط به نا آگاهی و تعصب هم بشه که دیگه واویلاست
    جنسی که معتبر و مرغوبه استفاده شده و نتایج تستش + بوده جای شک و شبهه نمیزاره
    حالا یه سوال دارم ازتون اگه این مدلهای جدید ایسیوس نمیومد دیگه مانیتوری بود که شما بخواهید ازش برای استفاده کاربری یاد کنید؟
    ایسیوس جدیده و هنوز نقد آنچنانی دربارش دردست نیست(هرچند بهترین نقاد خود آدمه)
    شما درباره شاهکار سامسونگ دارید صحبت میکنید
    حالا بگذریم الان که اینو میگم یه عده پیدا میشن که میگن نه همچین آش دهن سوزی نیست و این حرفها
    ولی تو رنج 300-350 هزار تومان جزء مانیتورهای مطرح دنیاست
    هرکسی باید نیازهاش رو ببینه که چی هست
    یه بنده خدایی عاشق الجیه میاد و بی دلیل از سامسونگ ایرادات واهی میگیره
    من روز 5 شنبه مانیتور 2410 از dell رو بقیمت 1 میلیون و 50 هزار تومان برای یکی از سیستمهام خریداری کردم برای استفاده بخصوصی که دارم
    حالا با وجود این مانیتور نباید بقیه مانیتورهای سامسونگ و الجی رو زیر سوال ببرم که
    تو رنج قیمتی که گفتم 2370 سامسونگ جزء بهترین ها بشمار میاد حرفی هم توش نیست
    این رو بی تعصب و از روی اطلاع میگم چون خودم باهاش کار کردم و از نظر شدت روشنایی پاسخگویی کیفیت تصویر کیفیت پنل و ... کاملا بررسیش کردم

4. 3 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام خدمت شما
    درباره صحبتهاتون باید بگم که این اولین بار هستش که نقد این چنینی درباره 2370 میشنوم
    من خودم با 2370 از نزدیک کار کردم به pc و کنسول وصل کردم و استفاده شده
    هیچ موردی دال بر سایه دار بودن تصویر مشاهده نشده
    این موضوع تو ریویوهای معتبر هم تحت هیچ عنوان مطرح نشده
    تبلیغ کردن یه کالا به هیچ وجه درست نیست حالا اگه مخلوط به نا آگاهی و تعصب هم بشه که دیگه واویلاست
    جنسی که معتبر و مرغوبه استفاده شده و نتایج تستش + بوده جای شک و شبهه نمیزاره
    حالا یه سوال دارم ازتون اگه این مدلهای جدید ایسیوس نمیومد دیگه مانیتوری بود که شما بخواهید ازش برای استفاده کاربری یاد کنید؟
    ایسیوس جدیده و هنوز نقد آنچنانی دربارش دردست نیست(هرچند بهترین نقاد خود آدمه)
    شما درباره شاهکار سامسونگ دارید صحبت میکنید
    حالا بگذریم الان که اینو میگم یه عده پیدا میشن که میگن نه همچین آش دهن سوزی نیست و این حرفها
    ولی تو رنج 300-350 هزار تومان جزء مانیتورهای مطرح دنیاست
    هرکسی باید نیازهاش رو ببینه که چی هست
    یه بنده خدایی عاشق الجیه میاد و بی دلیل از سامسونگ ایرادات واهی میگیره
    من روز 5 شنبه مانیتور 2410 از dell رو بقیمت 1 میلیون و 50 هزار تومان برای یکی از سیستمهام خریداری کردم برای استفاده بخصوصی که دارم
    حالا با وجود این مانیتور نباید بقیه مانیتورهای سامسونگ و الجی رو زیر سوال ببرم که
    تو رنج قیمتی که گفتم 2370 سامسونگ جزء بهترین ها بشمار میاد حرفی هم توش نیست
    این رو بی تعصب و از روی اطلاع میگم چون خودم باهاش کار کردم و از نظر شدت روشنایی پاسخگویی کیفیت تصویر کیفیت پنل و ... کاملا بررسیش کردم
    موافقم .

منم گفتم ایسوز مانیتور خوبی و قابل رقابت با سامسونگ هست و حتی در بعضی موارد بهتر از اون ، ولی از سامسونگ بد نگفتم .

XL2370 مانیتور خیلی خوبی و سامسونگ هنوز مانیتور بهتر از اون رو معرفی نکرده .

6. 3 کاربر از cold398 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فکر کنم 1 سال دیگه هم بحث کنیم به جایی نرسیم چون کیفیت سلیقه ای هست ولی من چندان تعصبی هم روی asus ندارم و اعتقادم اینه که بین بد و بدتر میشه بد رو انتخاب کرد ... در مورد این که اگه asus نبود چی کار می کردم صبر میکرم حداقل تا مدل های 3 بعدی acer یا خود asus یا حتی سامسونگ بیاد از الان نمیشه گفت اونا هم خوبن یا بد هستن اگه سه بعدی ها هم نبود ترجیحا تلویزیون ex500 سونی 32 اینچ رو میگرفتم چون به pc هم وصل کردم و همه جور می تونم بگم عالی هست
    بر خلاف او چیزی که شما فکر می کنی من هیچ تعصبی روی asus ندارم ولی فکرم می کنم شما داری ... حالا اگه این شاهکار که ...
    Last edited by m_anb; 11-06-2010 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم 1 سال دیگه هم بحث کنیم به جایی نرسیم چون کیفیت سلیقه ای هست ولی من چندان تعصبی هم روی asus ندارم و اعتقادم اینه که بین بد و بدتر میشه بد رو انتخاب کرد ... در مورد این که اگه asus نبود چی کار می کردم صبر میکرم حداقل تا مدل های 3 بعدی acer یا خود asus یا حتی سامسونگ بیاد از الان نمیشه گفت اونا هم خوبن یا بد هستن اگه سه بعدی ها هم نبود ترجیحا تلویزیون ex500 سونی 32 اینچ رو میگرفتم چون به pc هم وصل کردم و همه جور می تونم بگم عالی هست
    بر خلاف او چیزی که شما فکر می کنی من هیچ تعصبی روی asus ندارم ولی فکرم می کنم شما داری ... حالا اگه این شاهکار اینه که ...
    بله دوست عزیز وقتی اسم از لغت "شاهکار" میبرم برای اینه که بحق همینطور هست
    بگذریم
    نظر شما هم مهمه
    یکی این رو میپسنده ویکی دیگه هم اون
    سازنده پنل کلیه مانیتورهای موجود نه تنها در داخل بلکه در خارج از کشور هم (بدلیل مشاهده نزدیک خودم از بازار آلمان تابستون پارسال) چین هست و رده کیفی اونها هم به نسبت خوبه
    حالا چه مادیران مونتاژ کنه و چه سام سرویس
    درباره الباقی مانیتورها هم همینطور من جمله ایسیوس ، اچ.پی و دل
    تفاوت آنچنانی بین مشخصات فنی ایسوس و 2370 وجود نداره سلیقه استفاده کننده ست که حاکمه
    موفق باشید

9. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان ،بهترین مانیتور 20 ال جی تا 220 چه مدلی هست؟ با مشخصات زیر:

* 20 واید(محدودیت جا دارم بزرگتر نباشه)، ms 2
    * زاویه دید مناسب
    *کیفیت تصویردر حد 2261
    این سه تا مدل چجوریاست کیفیتش؟
    2086T
    2061TQ
    2053TQ

خودم تو فکر 2086T هستم که ظاهرا جدیدتره،کسی این مدلو داره؟کیفیتش چطوره؟اصلا کیفیت کدوم مدل مثله 2261 هست؟

دو سوال جدیدم دارم:
    1.آیکون ها و متون توی یه مانیتور 20 با 1600*900 بزرگتره ،یا توی مانیتور 21.5 فول اچ دی مثه 2261؟ (من با متون ریز مشکل دارم!)

2.اگه مثلا رزولوشن 2261 که فول اچ دی هست رو، روی 1680*1050 بذاریم کیفیت تصاویر افت می کنه؟من جایی خوندم در lcd رزولشنی غیر از همون عدد اصلی باعث افت کیفیت میشه...
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان ،بهترین مانیتور 20 ال جی تا 220 چه مدلی هست؟ با مشخصات زیر:

* 20 واید(محدودیت جا دارم بزرگتر نباشه)، ms 2
    * زاویه دید مناسب
    *کیفیت تصویردر حد 2261
    این سه تا مدل چجوریاست کیفیتش؟
    2086T
    2061TQ
    2053TQ

خودم تو فکر 2086T هستم که ظاهرا جدیدتره،کسی این مدلو داره؟کیفیتش چطوره؟اصلا کیفیت کدوم مدل مثله 2261 هست؟

دو سوال جدیدم دارم:
    1.آیکون ها و متون توی یه مانیتور 20 با 1600*900 بزرگتره ،یا توی مانیتور 21.5 فول اچ دی مثه 2261؟ (من با متون ریز مشکل دارم!)

2.اگه مثلا رزولوشن 2261 که فول اچ دی هست رو، روی 1680*1050 بذاریم کیفیت تصاویر افت می کنه؟من جایی خوندم در lcd رزولشنی غیر از همون عدد اصلی باعث افت کیفیت میشه...
    ممنون

داره خودمونی میشه hostironi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    MS236H از نظر کیفیتی و شفافیت رو همه به تائید رسوندین ولی یه مشکلی هست اونم در مورد پایه پشتش هست ...

به نظرتون
    اگه بخوایم عمودی بشه راهی هست ؟ مثل پایه های معمولی چون با توجه به اینکه می خوام فیلم ببینم از فاصله دور با توجه به زاویه دیدش تصویر ناجور میشه
    vk266h این مدل رو من از نزدیک ندیدم ولی 1080p هست فکر کنم اولین مونیتور با این مشخصات باشه ... حتی تلویزیون p من تا الان ندیدم ...
    حالا چه کنم اولا اصلا طرف سامسونگ و ال جی نمیرم چون انواع و اقسامشون رو امتحان کردم همین 2370 که این همه تعریف و تمجید میکنید ازش نمیدونید چه آشغالیه ... ایشاا... که اومد دستتون به نتیجه من میرسید ... حالا نظر بدید که کدوم یکی از اینا بهتره
    طبق لینک زیر می تونید ببینین چقدر پایش حرکت می کنه. زیاد بالا پایین نمی ره. دقیقا نصبت به سطح قائم نمی شه چون با توجه به پایش اگه بخواد قائم قائم بشه می افته. خیلی راحت سرش با یک انگشت می ره عقب ولی برای اینکه بیاد جلو باید پایه پشت نگه داری بد سرشو بکشی به سمت جلو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق لینک زیر زاویه دیدشم از پایین افتضاح هست
    کد:

13. این کاربر از hostironi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق لینک زیر می تونید ببینین چقدر پایش حرکت می کنه. زیاد بالا پایین نمی ره. دقیقا نصبت به سطح قائم نمی شه چون با توجه به پایش اگه بخواد قائم قائم بشه می افته. خیلی راحت سرش با یک انگشت می ره عقب ولی برای اینکه بیاد جلو باید پایه پشت نگه داری بد سرشو بکشی به سمت جلو
    کد:
    طبق لینک زیر زاویه دیدشم از پایین افتضاح هست
    کد:
    من این مانیتور رو رفتم بازار تهران و از نزدیک دیدم و حسابی وراندازش کردم
    واقعا یه چیز سلیقه ایه
    نمیتونم کامل کامل ردش کنم مانیتور خوبیه ولی خب طرح و شاسیش رو باید کاملا پسندید
    اما نخصصی تر:
    زاویه دید:
    از راست و چپ تقریبا یکیه تفاوتی تو دید وجود نداره از پایین هم به این شدتی که شما میگید نیست اما من حس کردم تو یه سری رنگهای تند تعادلش کاملا بهم میریزه یعنی رنگ بندی دیگه تعادل نرمال خودشو نداره مثل رنگ زرد
    دید از بالا وقتی زاویه ت رو تندتر میکنی مثل این می مونه که انگار موج میفته وسط تصویر البته زیاد ملموس نیست باید رو تصویر متمرکز بشی تا خودشو نشون بده
    با این حال کدوم مانیتور lcd (تو این دسته مانیتورها) هست که زاویه دید کاملا وسیع و گسترده همراه با تصویر شفاف داشته باشه؟
    کیفیت تصویر:
    کیفیت تصویرش خوبه همه چیز مخصوصا رنگ بندی و ترکیب سه رنگ اصلی توش بوضوح قابل رویته
    در کل میگم سلیقه ست که اینجا تعیین کننده ست

15. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من این مانیتور رو رفتم بازار تهران و از نزدیک دیدم و حسابی وراندازش کردم
    واقعا یه چیز سلیقه ایه
    نمیتونم کامل کامل ردش کنم مانیتور خوبیه ولی خب طرح و شاسیش رو باید کاملا پسندید
    اما نخصصی تر:
    زاویه دید:
    از راست و چپ تقریبا یکیه تفاوتی تو دید وجود نداره از پایین هم به این شدتی که شما میگید نیست اما من حس کردم تو یه سری رنگهای تند تعادلش کاملا بهم میریزه یعنی رنگ بندی دیگه تعادل نرمال خودشو نداره مثل رنگ زرد
    دید از بالا وقتی زاویه ت رو تندتر میکنی مثل این می مونه که انگار موج میفته وسط تصویر البته زیاد ملموس نیست باید رو تصویر متمرکز بشی تا خودشو نشون بده
    با این حال کدوم مانیتور lcd (تو این دسته مانیتورها) هست که زاویه دید کاملا وسیع و گسترده همراه با تصویر شفاف داشته باشه؟
    کیفیت تصویر:
    کیفیت تصویرش خوبه همه چیز مخصوصا رنگ بندی و ترکیب سه رنگ اصلی توش بوضوح قابل رویته
    در کل میگم سلیقه ست که اینجا تعیین کننده ست
    به نظرت اینجوری که ازش تبلیغ میکنن و با توجه به جدید تر بودن و کنتراست بالاتر ، میتونه جای XL2370 رو بگیره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •