در مورد ضررش خبر ندارم ولی من بعد از مقایسه حضوری از بین چندین مانیتور 23500 رو خریدم
در مورد ضررش خبر ندارم ولی من بعد از مقایسه حضوری از بین چندین مانیتور 23500 رو خریدم
خوب حالا که خریدی ازت میخوام راستش رو بگی!
واقع تصویرش چطوره؟ مثلا یه فیلم با کیفیت میذاری باهاش چطوره؟
کلا دلیلت از خریدنش چیه؟
اگر از کیفیتش راضی نبودم سر 1 هفته عوضش میکردم.
توی همین انجمن خیلی از دوستان 23500 دارن و تا جایی که میدونم همشون هم راضی هستند و از اونها هم میتونید بپرسید.
کیفیت و دقت رنگها خیلی خوبه. تا حالا فیلم 1080 توی این مانیتور ندیدم ولی فیلمهی اوریجینالی که باهاش میبینم خیلی عالیه و کوچکترین ضعفی رو احساس نمیکنید.
دلایل: شدت نور بالا که در صورت لزوم قابل کاهش هست
2- fullHD بودن
3- زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه
4 - واقعی بودن رنگها نسبت به خیلی از مدلها که باهاشون مقایسه کردم به این معنا که رنگها بیش از اندازه درخشان نیستند یا ساده تر بگم همه چیز الکی پر رنگ نیست(البته رنگهارو اگر بخواید از توی مجیک تیون میتونید به همون درخشانی که من خوشم نمیاد برسونید , به این دلیل خوشم نمیاد از مجیک تیون چون به نظرم تصاویر باید واقعی باشند)
2اینجا رو اشتباه کردی فکر کنم!- fullHD بودن
فول اچ دی نیست!
بی خیال...؟!!!اینجا رو اشتباه کردی فکر کنم!
فول اچ دی نیست!![]()
23500 یه مانیتوره فول اچ دیه دوست عزیز
شما سعی کن دیگه از این اشتباها نکنی
ببین بلاخره بعد از چند روز یه نفر رو پیدا کردم که این مانیتور رو خریده! به این راحی ول کن ات نیستمدر مورد ضررش خبر ندارم ولی من بعد از مقایسه حضوری از بین چندین مانیتور 23500 رو خریدم
1- واقعا فول اچ دیه؟ پس چرا تو لینک زیر نوشته:
وضوع تصوير : 900 × 1600
2- از نظر مطالعه چطوره؟ مثلا فونتای ریز توش خوانا هستن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- زاویه دیدش چقدره؟ مثلا سه نفر باهم فیلم ببینن واسه هرسه نفر تصویر خوبه؟ یا از بقل خوب نیست! مثل لب تاپ؟
4- ویندوزت چیه الان؟
5- این دیگه پرروییه! ببخشید! اما اگه میشه یه عکس از دسکتاپت اینجا بذار ببینم آیکنها کشیده نمیشن؟ آخه بعضیا میگن تصویر تو واید کشیده میشه!
بازم ببخشید
ممنون
Last edited by h k_pax; 09-06-2010 at 10:15.
1- بله fullhd هست اون لینک هم کلا حالش خوب نیست چون توی مشخصاتش قسمت انگلیسیش درسته و فارسیش غلطه(مشخصات انگلیسی و فارسیش با هم فرق داره)
2-خوندن متن تو این مانیتور هیچ فرقی با مانیتورهای غیر fullHD و یا حتی crt نداره چون 100ppi هست.
3-زاویه دیدش مثل تمام مانیتورهایی که الان توی بازار هست میشه گفت خوب نیست ولی 3 نفر خیلی خیلی راحت میتونن توش فیلم ببینن .
4- ویندوزم 7 هست.
5-نه کشیده نمیشه یعنی دلیلی نداره که کشیده بشه چون تصاویر در صورتی کشیده میشن که رزولوشن روی نیتیو نباشه یا اینکه پیکسلها به جای اینکه مربع باشند مستطیل باشند(که کاملا غیر ممکنه)
این هم عکس:![]()
من بالاخره تصمیم گرفتم سری pxx500 بگیرم وبیخیال pxx700 شدم
حالا میخام p22500 بگیرم به نظرتوم خوبه یا p23500 بکیرم ؟؟؟؟ آخه فکر میکنم 23 اینچ خیلی بزگ باشه
نظرتون چیه؟؟؟؟ ممنون
1.5 اینچ خیلی محسوس نیست ولی چون توی 23 اندازه تکستها و ایکونها کوچیکتر نمیشن من 23500 رو پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)