تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: کدام مناسب تر است : پارس - ال نود - سمند یا 206 صندوقدار ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در این تاپیک قوانین رعایت نشده. ( هیچ انتظاری بیان نشده)

به صاحب تاپیک هم پیشنهاد میدم از این تاپیک تصمیم نگیره. ( با گوشه چشم به این تاپیک نگاه کنه)
    متوجه نشدم قربان...منظور از انتظارات چی بوده؟!
    البته از همه دوستانی که توی بحث شرکت کردن و نظراتشون رو اعلام کردن ممنونم ولی خودم با خوندن بحث ها به نتیجه درست و حسابی نرسیدم...خواستم قبلا مطرح کنم گفتم شاید دوستان ناراحت بشن برای همین چیزی نگفتم و بحث رو دنبال کردم.
    الان هم که مدیر محترم بخش لطف فرمودن و نظر خودشون رو اعلام کردن (البته در مورد تاپیک)
    من هم که نوز تصمیم نگرفتم...یعنی نتونستم تصمیمی بگیرم...ولی با با این حال نظر مثبتم بیشتر روی سمند EF7 هست.
    حالا اگه دوستان راهنمایی کامل تری کردن ممنون میشم

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز من خودم تندر دارم ولی اگر پول داشتم یک EF7 می خریدم . شما هم اگر بودجت به EF7 می خوره تو خریدنش شک نکن .

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متوجه نشدم قربان...منظور از انتظارات چی بوده؟!
    البته از همه دوستانی که توی بحث شرکت کردن و نظراتشون رو اعلام کردن ممنونم ولی خودم با خوندن بحث ها به نتیجه درست و حسابی نرسیدم...خواستم قبلا مطرح کنم گفتم شاید دوستان ناراحت بشن برای همین چیزی نگفتم و بحث رو دنبال کردم.
    الان هم که مدیر محترم بخش لطف فرمودن و نظر خودشون رو اعلام کردن (البته در مورد تاپیک)
    من هم که نوز تصمیم نگرفتم...یعنی نتونستم تصمیمی بگیرم...ولی با با این حال نظر مثبتم بیشتر روی سمند EF7 هست.
    حالا اگه دوستان راهنمایی کامل تری کردن ممنون میشم
    چون شما همکاری نکرده اید به همین خاطر نتیجه نگرفته اید هر کی هر نظری داده فقط خوندید مثلا یکی تندر رو پیشنهاد داده نگفتین که این ماشین رو میپیندید یا نه تا سایر دوستان هم نظر بیخودی ندن!
    در ضمن انتظار خودتون رو از ماشین به طور کامل و واضح نگفتید و نگفتین که از چه ماشینی خوشتون میاد و از چه ماشینی بدتون میاد ....

4. 3 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

چرا بحث میکنید الان ماشین باید با کیفیت و کم مصرف باشه که 95%اعضا هم ال90پیشنهاد میدنو دادن
    پارس که خدا رحمتش کنه سمندم که بدرد پدر بزرگا میخوره فقط ال90و 206باید ماشین حساب کرد!البته مثل همه منم میگم زیر20تومان.........
    وسلام

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چرا بحث میکنید الان ماشین باید با کیفیت و کم مصرف باشه که 95%اعضا هم ال90پیشنهاد میدنو دادن
    پارس که خدا رحمتش کنه سمندم که بدرد پدر بزرگا میخوره فقط ال90و 206باید ماشین حساب کرد!البته مثل همه منم میگم زیر20تومان.........
    وسلام
    چرا سمند به درد پدر بزرگا میخوره ؟! این دیگه بر پایه چه دلیلیه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •