تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 44 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخرين خبر - قرارداد دوساله قلعه نويي با سپاهان: امسال قوي تر خواهيم بود

کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود.

سايت گل - امیر قلعه نوعی با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با تیم فوتبال این باشگاه تمدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان، قلعه نوعی امروز عصر در دفتر مدیر عامل باشگاه سپاهان و در جمع اعضای هیئت مدیره این باشگاه حاضر شد و مذاکرات طرفین در زمینه های اداری، فنی، اجرایی و مالی نهایی شد. با انجام توافقات لازم قرارداد وی به عنوان سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان تمدید شد.

این تمدید همکاری برای مدت 2 سال صورت پذیرفت، اما توافقات مالی آن یکساله و برای فصل آتی می باشد.
    قلعه نوعی در گفتگویی کوتاه با پایگاه خبری سپاهان گفت : کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود.حضور مجدد در سپاهان و اصفهان برای من یک افتخار بزرگ است و به یاری خدا در فصل آتی افتخارات بیشتری را با این باشگاه دنبال خواهیم کرد.

محمد رضا ساکت هم پس از پایان این نشست در گفتگویی اظهار داشت: در راستای سیاست ثبات و استمرار کاری در باشگاه و با توجه با تعاملات فی مابین قلعه نوعی و سپاهان و اهتمام ویژه ایشان برای یک کار قوی و قدرتمند، هیئت مدیره سپاهان رای به تداوم همکاری با این مری ارزنده فوتبال کشورمان داد و امروز با نهایی شدند مذاکرات و توافقات دو جانبه ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: قلعه نوعی برنامه های کامل آماده سازی تیم برای آغاز مسابقات لیگ تیم شامل اردوهای آمای خارج و داخل کشور و همچنین برنامه های تمرینات را با ذکر برنامه زمان بندی اعلام نمود و بلافاصله پس از جلسه با هیئت مدیره جلسه ای با سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی در این مورد برگزار کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/27

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من یه سوال دارم
    چرا قرار داد ها در ایران بلند مدت نیست ؟ : ))))

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه سوال دارم
    چرا قرار داد ها در ایران بلند مدت نیست ؟ : ))))
    چون مدیریت ها بلند مدت نیست.
    وضعیت مالی بعضی تیم ها اجازه نمی ده.
    اگه بازیکن افت محسوس یا مصدومیت داشت چی
    خود بازیکن ها این طوری هر سال 200 تا می کشن رو قرار داد علاقه ای به این کار ندارن.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بازیکنان مورد نظر علی دایی برای فصل نقل و انتقالات چه کسانی هستند؟ با توجه به اینکه ۱۳ بازیکن در فهرست مازاد پرسپولیس قرار دارند، فعلاً‌ ۶+۱ بازیکن لیگ برتری مدنظر دایی هستند:
    سیدجلال حسینی: مدافع ملی‌پوش سپاهان، شاگرد علی دایی و فوتبالیستی وفادار به اوست. او در تدارک جدایی از سپاهان است.
    محمدرضا خلعتبری: ستاره ذوب آهن در دو فصل گذشته، با قیمتی در حول و حوش ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون، مشغول مذاکره با دایی است.
    غلامرضا رضایی: او توافق اولیه را با دایی انجام داده است. این مهاجم سریع اگر قسط اول قرارداد را دریافت کند،‌ پرسپولیسی می‌شود.
    محمد نوری: بازیکن سابق صبای قم بالاخره در یک تیم بزرگ بازی خواهد کرد. او قرارداد داخلی بسته و به محض دریافت قسط اول ثبت می‌کند.
    امیرحسین فشنگچی: او با تیم استقلال هم مذاکره کرده بود، اما شنبه با پرسپولیس ثبت می‌کند. حسن اشجاری: این مدافع چپ پای ذوب آهن مورد علاقه دایی است. مصدومیت ابراهیم شکوری هم مزید بر علت است تا اشجاری هم سرخپوش شود.
    کریم انصاری‌فرد نیز شانس بسیاری برای حضور در پرسپولیس دارد. اما باید دید که دایی از این جمع کدام را به کدام ترجیح خواهد داد. ضمن اینکه بحث قیمت و توافق با این بازیکنان مساله مهمی است.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تکليف مديروستا امشب مشخص مي شود

مجتبي پيمبري" روز پنج شنبه افزود: تنها دليل در تاخير پاسخ مدير روستا مبني بر قبول سرمربيگري پاس مشکلات خانوادگي است و تا امشب ماندن يا رفتن وي قطعي مي شود.
    وي اضافه کرد: کادر مديريتي باشگاه نظر بسيار مثبت بر روي مدير روستا دارد منتهي شرايط اين مربي جوان نيز بايد سنجيده شود.
    وي بيان داشت: عملکرد مدير روستا در فصل گذشته ليگ برتر همراه با تيم پاس در جمع بندي هيات مديره مثبت بوده و اميدواريم اين مربي بار ديگر در کنار تيم باشد.
    پيمبري در عين حال تصريح کرد: البته در صورت عدم توافق با اين مربي، با گزينه هاي ديگر وارد مذاکره مي شويم.
    وي تاکيد کرد: فرصت براي تکميل فهرست کادر فني و بازيکنان جديد تيم در ليگ برتر بسيار محدود است و بايد در اين چند روز آينده شرايط تيم را مشخص کنيم.
    وي افزود: البته جاي نگراني وجود ندارد و از اين هفته مذاکره با گزينه هاي مدنظر را شروع کرده ايم.

پارس فوتبال

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مازيار زارع: اگر كمتر از تيم هاى اماراتى پول بدهند به ايران نمى آيم

مازيار زارع هافبك الامارات گفت: اگر مبلغ پيشنهادى تيم هاى ايرانى كم باشد فوتبالم را در امارات ادامه خواهم داد.وى درباره شرايطش در الامارات خاطرنشان كرد: سال بدى را در امارات سپرى نكردم اما قبول دارم بسيار پر فراز و نشيب بود. حالا كه بازيكن آزاد هستم و قراردادى ندارم مشكلى با باشگاه قبلى ام نيز ندارم و همه چيز طبق روال و بسيار حرفه اى انجام مى شود.
    او در خصوص انتخاب تيم فصل آينده اش گفت: روز جمعه براى استراحت به ايران مى آيم و سعى مى كنم تكليف نهايى خودم را براى فصل آينده روشن كنم. دوست دارم در ايران فوتبالم را ادامه بدهم اما بايد شرايطش مهيا شود. زارع تاكيد كرد: در صورتى كه پيشنهاد تيم هاى ايرانى نزديك به اماراتى ها باشد قطعا در ايران خواهم ماند اما اگر مبالغ اين پيشنهادات كمتر باشد سعى مى كنم مجددا به امارات بروم و يك سال ديگر در آن كشور بازى كنم. بازيكن پيشين پرسپوليس يادآور شد: در حال حاضر فقط با باشگاه استيل آذين مذاكرات خوبى داشته ام اما تصميمم را پس از صحبت هاى نهايى اعلام مى كنم. زارع در پايان با تبريك قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى به خبرنگار فارس گفت: جا دارد اين موفقيت را به تمام هواداران پرسپوليس و بازيكنان تبريك بگويم و اميدوار هستم موفقيت هاى اين تيم در آينده ادامه داشته باشد. همچنين خوشحالم كه جوانان ملوان توانستند اين تيم را در ليگ بهتر نگه دارند تا تنها نماينده گيلان از فوتبال انزلى دفاع كند

پارس فوتبال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وضعيت مالي مشخص شود مشكلي نخواهد بود
    كمالوند: بيانيه نداده‌ام كه محروم شوم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: بيانيه نداده‌ام كه بخواهند من را از مربيگري در ليگ برتر محروم كنند.

فراز كمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره بحث منشوري شدنش براي فصل آينده و احتمال محروميت از مربيگري در ليگ برتر اظهار داشت: نمي دانم برخي اين مباحث را بدون اينكه اطلاعات درستي داشته باشند چطور در سايت هاي خبري منتشر مي كنند؟ كاش كساني كه چنين اخباري را منتشر مي كنند اخلاق را هم در نظر بگيرند.

وي گفت: از آقاي عزيز محمدي تشكر مي كنم كه در مصاحبه خود عنوان كرده كاري به منشور اخلاقي ندارد. در يك سال گذشته خلافي مرتكب نشدم كه بعضي از همكارانتان من را منشوري كرده اند. اگر قرار بر ايراد گرفتن به مصاحبه ها باشد از من بي پرواتر هم در ليگ بودند. من بيانيه نداده ام كه بخواهند محرومم كنند.

كمالوند عنوان كرد: روز چهارشنبه براي گرفتن مدرك مربيگري ام به فدراسيون رفتم و هم با آقاي شريفي و هم آقاي محمدي ديداري داشتم. اگر مشكلي براي فعاليت در ليگ داشتم مي گفتند. آنهايي كه منشوري هستند از قبل مطلع مي شوند اما كسي به من حرفي نزده است. فقط آقاي شريفي از من خواست كمتر در مصاحبه هايم تند حرف بزنم.

سرمربي تراكتورسازي درباره بحث بيرون كشيدن تيم از زمين گفت: اگر در بيرون كشيدن تيم از زمين مقابل ابومسلم كوچكترين نقشي داشتم كميته انضباطي من را جريمه مي كرد. مي توانيد اين موضوع را از كميته انضباطي بپرسيد.

وي درباره اينكه گفته مي شود در حال مذاكره با استقلال اهواز است، گفت: حدود 40 روز قبل مسئولان استقلال اهواز با من تماس گرفتند و اين موضوع مربوط به اكنون نمي شود و به دبي هم نرفتم تا مذاكره كنم. در حال حاضر تنها گزينه من تراكتورسازي است و تنها مباحث مالي اين تيم است كه بايد هر چه زودتر مشخص شود.

كمالوند با بيان اينكه هنوز نتوانسته اند بازيكني را جذب كنند، گفت: مردم از تيم تراكتورسازي براي فصل آينده توقع دارند. البته آقاي شفق تمام تلاش خود را مي كند. اگر قراردادم را با اين تيم نهايي نكردم به اين دليل است كه بايد تكليف وضعيت مالي معلوم شود. 48 ساعت قبل از مسابقات هم مي توانم با اين تيم قرارداد امضا كنم. هنوز با بازيكنان فصل گذشته خود تسويه حساب نكرده ايم ضمن اينكه 10 بازيكن قرارداد تمام شده هستند كه مي خواهيم آنها حفظ شوند.

كمالوند با اشاره به نام هاي پولادي، اكرامي، ترشيز، محبي، ميرشفيعيان و .... اعلام كرد قصد تمديد قرارداد با اين بازيكنان را دارد و گفت: نمي دانم چرا از قول من ليست مازاد اعلام شده در حالي كه اكثر بازيكنان تراكتورسازي را مي خواهم. اميدوار هستم ظرف روزهاي آينده وضعيت مالي باشگاه بهبود پيدا كند تا بتوانيم بازيكنان مورد نياز خود را جذب كنيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض سرمربی تراکتور سازی درواکنش به شایعه منشوری بودن

کمالوند:سال پیش هم می گفتند نمی توانم مربی گری کنم/گوشم از این حرف‌ها پر است
    سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در واکنش به شایعاتی که مبنی بر منشوری بودن او مطرح شده است، گفت: گوشم از این حرف‌ها و شایعات پر است و دیگر به آنها عادت کرده‌ام.

فراز کمالوند در خصوص شایعه منشوری بودنش که این روزها برخی رسانه‌های ورزشی را تحت تاثیر قرارداده است، گفت:« این بحث‌ها آنقدر تکراری شده است که دیگر من هم از شنیدن آنها خنده‌ام می گیرد! هر سال و هر روز این مسائل را می شنوم که اصلا واقعیت ندارد.
    روز چهارشنبه به فدراسیون فوتبال رفته بودم، البته نه برای پیگیری این شایعه بی اساس. به فدراسیون رفته بودم تا در خصوص دریافت مدرک مربیگری A آسیا با مسئولان ذیربط صحبت کنم که اتفاقا هم آقای عزیز محمدی و هم آقای شریفی را دیدم. این عزیزان اصلا در مورد بحث منشور اخلاقی و شایعات اخیر صحبتی با من نکردند.»

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی با انتقاد از سایتی که خبر منشوری بودن او را منتشر کرده است، گفت:« یک سایت، خبری را منتشر می کند و خبرش همه چیز را برهم می زند. از روز چهارشنبه هزار نفر به من زنگ زده‌اند، مردم تبریز نگران بودند و ... .
    مگر فدراسیون فوتبال با کسی رودربایستی دارد؟ اگر کسی مشکلی داشته باشد، قطعا فدراسیون فوتبال بصورت رسمی اعلام می کند و به آن شخص اجازه فعالیت نمی دهد. من اگر به ادعای این دوستان مشکلی داشتم روز چهارشنبه آقای شریفی و آقای عزیزمحمدی به من می گفتند که مشکل دارم و فصل آینده نمی توانم در لیگ مربیگری کنم.»

وی در پاسخ به این پرسش که فکر می کند این شایعات چرا و به چه دلیل مطرح می شود؟، گفت:« من بارها عرض کرده‌ام، شاید از موفقیت‌هایی که کسب کرده‌ام برخی دوستان ناراحت هستند. من امسال 33 ساله شدم و در همین شش، هفت سالی که مربیگری می کنم دو تیم شیرین فراز کرمانشاه و تراکتورسازی را از لیگ دسته اول به لیگ برتر آوردم و امسال با تیم تراکتورسازی نتایج خوبی کسب کردم.
    عملکرد من برای برخی دوستان حسادت ایجاد می کند و آنها زیاد علاقمند نیستند که کمالوند موفقیت‌های خود را ادامه دهد، به ویژه برخی دوستان در شهر تبریز.»

وی ادامه داد:« گوشم از این حرف‌ها پر است. من به شایعات عادت کرده‌ام. پارسال وضع از این بدتر بود و تا زمانی که لیگ شروع شد هر روز عنوان می کردند که کمالوند نمی توانند در لیگ برتر مربیگری کند و ... . پارسال هم این بحث ها بود، پس چطور من در لیگ برتر مربیگری کردم؟! امیدوارم دوستان دست از سر من بردارند و اینقدر دنبال شایعات پوچ و بی اساس نباشند.»

کمالوند در ادامه مدعی شد از افرادی که در موردش این شایعات را مطرح کرده‌اند شکایت خواهد کرد و افزود:« اتفاقا با آقای شریفی هم که صحبت می کردم، ایشان گفت هم از طریق فدراسیون فوتبال می توانم شکایت کنم و هم از طریق مراجع قضایی می توانم این موضوع را پیگیری کنم.»

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خصوص ادامه همکاری خود با این باشگاه گفت:« با باشگاه تراکتورسازی مشکل خاصی ندارم و منتظر تعیین بودجه و برنامه‌های باشگاه برای فصل آینده هستم. فهرست نفرات مورد نظر خود را به باشگاه داده‌ام.»

khabaronline.ir

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض باشگاه سایپا تا یکشنبه به پرسپولیسی‌ها جواب می‌دهد

باشگاه سایپای کرج تا روز یکشنبه آخرین نظرشان را در خصوص وضعیت انصاری‌فرد به پرسپولیس اعلام خواهند کرد.

کریم انصاری‌فرد یکی از بازیکنانی است که نامش برای فصل آینده در لیست علی دایی دیده می‌شود و دایی قطعا او را برای فصل بعد می‌خواهد.
    حتی مسئولان پرسپولیس در این خصوص با مسئولان سایپا مذاکراتی داشتند و آنها هم به پرسپولیسیها قول دادند تا روز یکشنبه آخرین نظر خود را در خصوص این جدایی اعلام کنند.
    اگر حضور کریم انصاری‌فرد به پرسپولیس قطعی شود وی جزء سهمیه‌های امید محسوب خواهد شد.

khabaronline.ir

داره خودمونی میشه Magic_Trick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY

9 واعظ و چالش؟..... نه "محاله"

دوستان بنظر شما این اقای اشتیانی داره تو استقلال چی کار می کنه؟

تیم که سر مربی نداره! با داسیلوا و جواد شیرزاد که قرار داد میبنده! با بازیکن های مختلف مثل مبعلی , میداودی , ادینهو و... هم وارد مذاکره می شه برا خودش .حالا اگه سرمربی اینده این دو تا بازیکن رو نخواد که دو تا خریده بیهوده داشته تازه اگه جواد شیرزاد رو بگیم خوب یه سهمیه لیگ برتر و بازیکن خارجی پریده(داسیلوا). بعدشم تمام بازی کن های خوب رو بقیه تیم ها دارن جمع میکنن اگه سرمربی هم بیاد دیگه دیر شده....

مدیریتم که صفر مرفاوی به این خوبی که پرید کاظمی هم که پر حالا برهانی و اکبر پور هم همچین مهم نیستن جانواریو هم که پول زیاد بش دادن رفت ولی کاظمی اگه اوضاع خوب بود به نظر من که نمی رفت.

الان تیم شدیدا به سر مربی احتیاج داره که اگه الان بود عمرا این بازیکنها میرفتن.
    به قول عادل ادم از دست بعضی ها باید سرشو بکوبه به میز!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •