اونوقت گل زده بیشتر ملاک میشد که استقلال از این نظر بهتر بود ...بعد اینکه اگه تفاضلشونم یکی می شد چی می شد ؟
اونوقت گل زده بیشتر ملاک میشد که استقلال از این نظر بهتر بود ...بعد اینکه اگه تفاضلشونم یکی می شد چی می شد ؟
با اینکه استقلالی هستم اماایول ذوب آهن
به حقش رسید
تائید می شود![]()
یاد پارسال افتادم ...
اون موقع سر قهرمانی بود
امسال سره نایب قهرمانی ...
اگه استقلال 1-0 یا 2-1 هم می برد با توجه به برد 3-0 ذوب سوم میشد فقط باید با اختلاف دو تا میزد استقلال.
تفاضل استقلال 17 و تفاضل ذوب 19 شد.
مهم اینه که سهمیه آسیا رو برد.
صمد مرفاوی پس از ناکامی در سومین جام فصل با انتشار بیانیه ای از استقلال رفت.
او که قبل از بازی برای این کارش تصمیم گرفته بود پس از ناکامی در بازی با پیکان ، در رختکن از بازیکنانش خداحافظی کرد و متن بیانیه اش را در اختیار رسانه ها گذاشت. یکی از نزدیکان مرفاوی در این رابطه به خبرآنلاین گفت:« او از اقبل تصمیم به این کار داشت ، حتی اگر دوم هم می شد از جوی که در رسانه ها برایش ساخته بودند خسته شده بود و کم آورده بود.» مرفاوی البته در روزهای آتی می خواهد در کنفرانسی مطبوعاتی دست به افشاگری بزند.
او که بعد از بازی با پیکان برگه ای در دست داشت و از رویش می خواند ،گفت:«میتوانستیم برنده این بازی باشیم و گلهای زیادتری به حریف بزنیم. چنین اتفاقهایی در هر بازی رخ میدهد. با این حال خوشحالم که با مقام سومی لیگ را به پایان رساندیم. هرچند خیلیها علیه من موضع داشتند.»
او سپس نیش تند انتقادش را به سوی قلعه نویی برد و گفت:«خوشحالم که مانند فصل گذشته استقلال در آسیا تحقیر نشد و توانستیم به جمع 16 تیم برتر قاره راه پیدا کنیم. درحالی که فقط 3 روز از تمدید قراردادم می گذشت برخی به من حمله کردند. با این حال من مورد عنایت مدیرعامل محترم استقلال بودم اما بسیاری از تمدید قراردادم ناراحت بودند چون من به کسی باج نمیدهم و سلامت کار میکنم.»
او ادامه داد:«خوشحالم که صمد مرفاوی هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراطور. این القاب متعلق به خداوند است. من نمیخواهم ژنرال، سلطان و امپراطور باشم. کارشناسانی در تلویزیون علیه من موضع گرفتند که مشاور تیمهای دیگر بودند. همه میخواستند من را خراب کنند و چون با من مشکل داشتند علیه استقلال موضع میگرفتند اما به عنوان یک خدمتگزار میگویم که دیگر سرمربی استقلال نیستم و استعفا میدهم. با این حال برای هر کسی که بعد از من هدایت استقلال را به عهده میگیرد آرزوی موفقیت میکنم و چوب لای چرخش نمیگذارم چون دلم با استقلال است.»
مدیر استقلال که تیمش در آخرین روز بازی های لیگ برتر با تساوی عجیب در قزوین شانس کسب سهمیه قطعی آسیا را از دست داد و کارشان به اما و اگر افتاد ، در گفت و گو با خبرآنلاین درباره استعفای مرفاوی گفت:« او قبل از بازی این را به من گفته بود که خسته شده و هر اتفاقی که بیفتد پس از این بازی اعلام می کند که نمی خواهد بماند. من اما حرفش را جدی نگرفتم و. او دلش از آدم هایی که بیرون از تیم برایش حاشیه می ساختند خسته شده بود و دیگر نمی خواست این شرایط را ادامه بدهد. البته من به او گفتم باید فردا با هم حضوری حرف بزنیم اما اگر ببینم دلایلش منطقی است ، نمی توانم مانع رفتنش شوم. »
او در پاسخ به این سوال که همه در انتظار استعفای مدیر استقلال هستند و از صبح این خبر مدام تکرار می شود ، گفت:«این شایعه را می دانم چه کسی ساخته است اما این آقایان خیال شان راحت باشد حتی اگر هم رفتنی شوم ، نوبت بازگشت به آنها نمی رسد. بی دلیل نباید به خودشان وعده بدهند. البته من استعفا نمی دهم و می خواهم انشاالله اگر عمری باشد در استقلال بمانم.»
او همچنین درباره بازی امروز تیمش گفت:« شوکه هستم و نمی خواهم چیزی در این باره بگویم . شاید باید بار دیگر در این بازی تامل کنم.»
khabaronline.ir
Last edited by mahdishata; 19-05-2010 at 22:04.
استیلی در مس کرمان رونمایی شد!
باشگاه مس کرمان در اقدامی عجیب مربی فصل بعد خود را در آخرین بازی فصل تیمش رونمایی کرد.
درحالی که شاگردان لوکا بوناچیچ در آخرین بازی فصل شان برابر ابومسلم به میدان رفته بودند و با یک گل از حریف پیش افتاده بودند ، دوربین تلویزیون نمایی از جایگاه ویژه ورزشگاه کرمان را نشان داد که حمید استیلی در کنار مدیرعامل تیم نشسته و داشت بازی این تیم را نگاه می کرد. استیلی که پس از برکناری از استیل آذین ، بی تیم مانده بود با حضور در کرمان با این تیم به توافق رسیده است و حتما در این تیم برای فصل بعد حضور خواهد داشت. بوناچیچ مربی فعلی مس که اختلافات زیادی با مدیریت تیم کرمانی داشت موفق شد این تیم بحران زده را از سقوط نجات دهد و به جمع 16 تیم برتر آسیا هم صعود کند.
khabaronline.ir
Last edited by mahdishata; 19-05-2010 at 22:05.
سايت گل ـ استعفاي صمد مرفاوي بعد از بازي پيكان براي مديران اين باشگاه خيلي غيرمنتظره نبود. مرفاوي امروز در يك جلسه طولاني با مديرعامل استقلال سرانجام وي را مجاب كرد كه با استعفايش موافقت كند.
او كه قبل از بازي پيكان اين تصميم را گرفته بود، حتي به اطرافيان گفته بود كه قرارداد كذايي هفته گذشته با واعظ را در رودربايستي امضا كرده است و علاقهاي به اين كار نداشته، با اين وصف و در شرايطي كه استقلال سكوي دوم را از دست داد تا سهميه آسيايي به شدت مورد مخاطره قرار بگيرد، اين احتمال نيز وجود دارد كه واعظ آشتياني نيز از پس مرفاوي استعفاي خود را به هيئت مديره تسليم كند و ميدان را به ديگران بسپارد.
واعظ كه نشان داده چندان اهل چسبيدن به ميز نيست، با اتفاقات امروز به پايان پروژهاي رسيدند كه قرار بود مايه مباهاتش باشد. اما در شرايطي كه سپاهان با اميرقلعهنويي جشن قهرماني خود را در تهران برگزار كرده تساوي امروز مقابل پيكان روي اشتباه عجيب طالبلو بازي را به سمتي برد كه به نظر بازگشتناپذير ميرسد. حالا و با وجودي كه پله سوم ليگ هم رتبه چندان براي قهرمان سال گذشته نيست، همه در انتظار دومين خبر مهم در استقلال هستند. آيا واعظ ميماند، آيا واعظ ميرود، آيا فتحاللهزاده يا غريب بازميگردند، آيا قلعهنويي دوباره استقلالي ميشود؟ همه اين سوالات فقط يك پاسخ دارد، پاسخي كه كلمات آن فعلاً در ذهن مديرعامل استقلال حبس شده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عماد رضا استيل شد
مهاجم عراقي تيم فوتبال سپاهان اصفهان با تيم استيل آذين تهران قرارداد داخلي امضا کرد.
عماد رضا مهاجم عراقی تیم فوتبال فولاد سپاهان اصفهان پس از قهرمانی این تیم در رقابتهای امسال لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور با مذاکره با مسئولان تیم فوتبال استیل آذین تهران با این باشگاه قرارداد داخلی امضا کرد.
عماد رضا قرارداد یکساله ای به مبلغ 700 میلیون تومان با باشگاه استیل آذین امضا کرده است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف شد صمد رفت!البته همه میدونیم انچنان مشکلات فنی دخیل نبوده اگه صمد نباشه من دیگه کلا شوقی ندارم بازیای استقلال رو ببینم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)