تبریک تبریک تبریک
حالا مونده ال
به امید انفجار بعدی
تبریک تبریک تبریک
حالا مونده ال
به امید انفجار بعدی
خدا مسی رو از بارسا نگیره....
بارسا همچنان می تازد...
کهکشانی ها آماده باشید مردان کاتالان می آیند
یه سوال؟؟؟؟؟ اگه مسی و سیلوستره نبودن بازی چند چند میشد؟؟؟؟؟؟دقیقا : چون مسی جلو هیچ کدوم از اون دو تیم 4 تا نزده بود
اگه آرسنال 7 تا مصدوم نداشت چی میشد؟؟؟؟؟ اگه موقعی 1-1 بود داور احمق اون آفساید که نبود رو نمیگرفت چی میشد؟؟؟؟
من نه میخوام باخت رو توجیه کنم نه میخوام در مورد بازی صحبت کنم امروز آرسنال روزش نرسید این آرسنال 10 درصد آرسنال نبود.
مزدک هم از اول بازی داشت هی یه طرفه گزارش میکرد
دم مسی گرم ترکوووووند
شنبه ال کلاسیکو نوبت رئاله
چیزی نمیتونم بگم!!!!
همه ی دنیا سکوت و بارسا هم چنان در صدر!
مسی برترین بازیکن.
بارسا برترین تیم.
دیگه چیزی نمونده!
حالا کو B L A S T E R!??کو MAJID-POTTER که میگفتن بارسا بی مسی و بامسی چیزی نیست!؟؟؟؟
آرسنال نا بود شد
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
حالا دوستان آرسنالی شروع به بهونه میارن!همون قضیه ی سنگ پا و ایناستا!
سیلوستره فلان بود و مسی بیصار بود و داور ال و بل!بسه دیگه!الان باید به همه ثابت بشه که رقیبی برای بارسا و مسی درخشانش نیست.اگر غیر از اینه به تحلیل فوتبالت شک کن.
آرسنال با یه باخت جلو مسی نابود نمیشه عزیز (توجه کنید مسی نه بارسا)آرسنال نا بود شد
حالا دوستان آرسنالی شروع به بهونه میارن!همون قضیه ی سنگ پا و ایناستا!
سیلوستره فلان بود و مسی بیصار بود و داور ال و بل!بسه دیگه!الان باید به همه ثابت بشه که رقیبی برای بارسا و مسی درخشانش نیست.اگر غیر از اینه به تحلیل فوتبالت شک کن.
کدوم بهونه!!!!؟؟؟؟؟ چطور بازی قبلی که مساوی شد بارسایی ها میتونستن بگن اینیستا نبو آبیدال نبود ولی حالا ما با 7 تا مصدوم نمیتونیم بگیم اینا نبودن؟؟؟؟؟ چطور بازیه قبلی که داور یه پنالتیه درست رو گرفت بارسایی ها میتنستن هر فحشی دلشون میخواد به فابرگاس و ونگر بدن و بگن پنالتی نبود ولی ما نمیتونیم با کمال احترام بگیم که داور اشتباه آفساید اعلام کرد اونم وقتی بازی 1-1 بود؟؟؟؟؟
آرسنال فقط به مسی باخت نه به تاکتیک و بازیه زیبا و تیم......فقط به مسی باخت.
Last edited by VBYOFSKI; 07-04-2010 at 00:41.
به نظرت مادرید چند تا میخوره!؟؟؟؟من که میگم نبینیم بازیو و بخوابیم!مسی تو زمین...زلاتان میاد...اینیستا و ژاوی و یحیا توره و پویول و پیکه!
سانتیاگو برنابو میشه مزار پلگرینی...
هيييييسسسسسسس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)