با اينكه از عليرضــا خمسه بدم نمياد اما تو اين سريال دلم مي خواد جفت پا برم تو لوزلمعده اش .
بعضي وقت ها بايد 5ساعت بشينيم و رقص و غم اين خمسه رو ببينيم . اگه كمتر هم ميزاشت درك ميكرديم لازم نبود كلي نشون بدن .
با اينكه از عليرضــا خمسه بدم نمياد اما تو اين سريال دلم مي خواد جفت پا برم تو لوزلمعده اش .
بعضي وقت ها بايد 5ساعت بشينيم و رقص و غم اين خمسه رو ببينيم . اگه كمتر هم ميزاشت درك ميكرديم لازم نبود كلي نشون بدن .
اره کل سریال شده اهنگ نصفشم که انچه گذشت هست..
این بهنوش بختیاری با حاله..
دشب پایین اومدن سقف چقدر مسخره بود...
موافقم بهنوش بختیاری عالی بازی می کنه...
حرف های تیکه های صیاصی فقط تو این سریال مجازه.
موش بخوره این ده نمکی رو.اخه این بابا از طنز چی حالیش میشه؟
اقا خمسه گرفته بود می گفته جزه کدوم دسته سطل اشغال اتیش زدی![]()
هرچي كه بود طنزش بنظر جزء طنزاي تلخ بود...هجو رويگري هم ديگه شورشو درآورده بود...بهتره بگيم كه زمان پخشش مناسب عيد نبود... با وجود زحمتي كه همه عوامل كشيده بودن (حالا كم يا زياد...)فكر كنم اگه ميذاشتن مديري تو عيد سريالشو اجرا كنه بيش از اينا ميتركوند...![]()
سریال پر بود از لودگی های بیمزه
توی هیچ سریالی اینقدر توهین به زبانها و لهجه ها نشده بود.
من نمیدونم چرا باید هرچی آدم کودن توی فیلمها باشه واسش لهجه شهرستانی بزارن.
اون از یارو دیوونه هه که کُرد بود. او از چلمنه که شمالی بود و و و....
من شهرستانی نیستم ولی خیلی ناراحت میشم از اینکه به لهجه های اصیل ایرانی توهین میشه.
نمیدونم چرا شهرستانی ها و اونایی که به لهجه شون توهین میشه سکوت میکنن.
+++++
نماد نوروز رو هم که حاجی فیروز باشه تبدیل به آدم بدبخت و فقیری کردن که اگه لودگی نکنه از گرسنگی میمیره...
Last edited by XaniaR_paliz; 04-04-2010 at 17:55. دليل: ADD
از ده نمكي نميشه بيش ازين انتظار داشت . من فقط يه قسمت ديدم اونم كامل نه . سريال رو كرده بودن مكاني براي توهين به يه قشر خاصي از جامعه . همون يارو كه تو نقش آخوند بود .
این بشر (نمکی) اصلا ارگردان نیست.
شغل اصلیشم برید تو ویکی پدیا بخونید.
از چنین فردی مگه میشه بیشتر از گندی بنام دارا و ندارا انتظار داشت ؟
تازه اگه فیلمنامش مثل اخراجی ها دزدی نباشه و کارگردانش مثل اخراجی ها که شریفی نیا بود ، یکی دیگه نبوده باشه![]()
جالبیش اینه که توی اخبار هم که مثلآ نظر ملت رو پرسیده بود , از هر 10 نفر 9 تاشون یا میگفتن زن بابا خوب بوده یا چاردیواری ! ولی انشاالله جناب ضرغامی یکی دو هفته دیگه یه مراسمی ترتیب میده و از این سریال فاخر قدردانی میکنه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)