مشکل من نوشتن از بالای خطه به همین خاطر روی سطوح عمودی مثل تخته سیاه و وایت برد نمیتونم بنویسم.
مشکل من نوشتن از بالای خطه به همین خاطر روی سطوح عمودی مثل تخته سیاه و وایت برد نمیتونم بنویسم.
اتفاقا رو وایت بورد راحت تره.چون بهونه میاری من با تخته گچی بلدم.
بهتره زیاد روش حساس نشی و روی تند نویسی تمرین کنی.واسه نوشتن جزوه خیلی ضروریه.البته یک راه دیگه هم داری که دو روز قبل میانترم و یک هفته قبل پایان ترم جزوه یک خوشخط رو کپی کنی.ولی هیچ چیزی جزوه خود ادم نمیشه.من تا حالا درسی که خودم جزوه نوشتم رو نیفتادم.
خوشبختم
فکر میکردم هیچکی عینه من نمینویسه
هر کی نوشتنمو میبینه اینجوری میشه
سریع مینویسم خطمم خوبهولی با مداد یا روان نویس نمیتونم بنویسم چون مچم میره رو خط های بالایی
Last edited by pourya.3232; 19-07-2010 at 17:48.
برو کلاس خوشنویسی با خودکار .
مطمئن باش تاثیر داره .
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
اتفاقا رو وایت بورد راحت تره.چون بهونه میاری من با تخته گچی بلدم.
بهتره زیاد روش حساس نشی و روی تند نویسی تمرین کنی.واسه نوشتن جزوه خیلی ضروریه.البته یک راه دیگه هم داری که دو روز قبل میانترم و یک هفته قبل پایان ترم جزوه یک خوشخط رو کپی کنی.ولی هیچ چیزی جزوه خود ادم نمیشه.من تا حالا درسی که خودم جزوه نوشتم رو نیفتادم.
زدی تو خال !
من هیچوقت جزوه نمی نوشتم ولی این ترم دو تا درسامو جزوه نوشتم ، یکی رو 18.5 گرفتم ، یکی رو 17 ! (بقیه نمره هام نهایت 13 !)
متاسفانه این دانشگاه ها دست خط آدم رو خراب میکنه ! منم واسه همین نمی نوشتم !
می توانی از کتب گاج که در سایتش موجود است استفاده کنید
دستخط خوب ، خيلي خيلي تاثير مثبت رو مخاطب ميذاره، من خودم وقتي يه فرد به اصطلاح داراي موقعيت بالايي رو ميبينم(فرض كن مثلا يه استاد دانشگاه) كه خطش بده، خيلي روم تاثير منفي ميذاره، ولي عوضش اگه همون فرد خطشم عالي باشه ديگه فوق العادس، انگار احترام افراد هم بيشتر ميشه ، يهو وقتي ميبينن كه چقدر خطت خوبه...
كلا تو روانشناسي هم بحث خط شناسي هست، كه شخصيت افراد رو از خط ميفهمن،
میتونی یه دست خط از خودت بزاری؟ همه اگه می تونن بزارن
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
بابا رو چه چیزایی چت میکنینا
ایول این همه بد خط!
چی فکر کردی؟ بد خطی یه جور نعمته!!!
خداوندا کمی بد خطی به تمام خوش خط ها عطا بفرما!
الهی عامین
میشه بگی این کتاب روش اموزشش چه طوری بوده؟
خدا رو شکر دست خط من خیلی قشنگه. من خودم تمرین کردم . از روی فیلمها و کتابها بعضی کلمات که قشنگ نوشته شده بودن رو اونقدر تمرین میکردم که یاد بگیرم .
دست خط خوب داشتن هم خوبه دیگه. تمرین کنی خودت یاد میگیری
م.ا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)