تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: جادوگر اخراج شد تا به تبریز نرود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جادوگر اخراج شد تا به تبریز نرود؟
    آری.. اخراج شد تا نرود چون در بازی رفت تراکتوریها نشان دادند در مقابل این بازیکن با اخلاق و نمونه از نظر اخلاقی کم نمیاورند <نقطه>

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

میشه بفر مایید اذربایجان از کی شده ملت ؟؟

شما کی میگی ار.پا اروپا ، اگه کریمی تولیگ ایران این کارو کرده (حول داده ) زیدان تو جام جهانی 2006 که حداقل 3 ملیارد بیننده داره ، با کله زد تو شکم ماتراتزی ، فکر نکنم حرکت کریمی به ادازه حرکت زیدان بد باشه

هرچند کریمی در سال 2004 بعد از زیدان ورونالدینیو سومین دریبل زن برتر جهان شد

بازارگرمی موقوف
    ببخشیدا ، ولی شما یه جور تعصب نسبت به علی کریمی دارید ... خوب اینکه چهار تا دریبل زده دلیل نمیشه شما با زیدان و رونالدینیو و مارادونا و ... مقایسش کنی ... قیاس شما مع الفارق هست ...

شما نمونه ی این حرکت کریمی رو تو کدوم بازی دیده بودید ؟؟؟...

من به شخصه دیدم که کریمی از این بدتر تکل خورده اما برنگشته کسی رو هل بده ... چرا چشماتون رو بستید دارید با تعصبتون قضاوت میکنید ... یه کم واقع گرا باشید ... احتمالا شما با کریمی نسبت فامیلی دارید که اینقدر ازش طرفداری میکنید وگرنه ...

ورزش جوانمردیش مهمه ، ورزش اخلاقیش درسته ، فوتبال که همش دریبل زدن نیست ، مهم اخلاقه که بعد از دو سه تا از اینجور حرکت ها قشنگ نشون داده که اخلاق نداره ...

همین که بعد از خوردن یه تکل برگشته طرف رو هل میده واسه یه بازیکن به قول شما در حد مارادونا و زیدان و رونالدینیو یه عیب خیلی بزرگه ...

من حرفامو گفتم امیدوارم حداقل 1% نظر شما رو عوض کرده باشه ... امیدوارم

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فقط یه چیز بگم !
    دوستانی که 4-5 صفحه مدام دارن میگن علی کریمی اخلاق نداره مطمئناً علی کریمی رو نمیشناسن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فقط یه چیز بگم !
    دوستانی که 4-5 صفحه مدام دارن میگن علی کریمی اخلاق نداره مطمئناً علی کریمی رو نمیشناسن .
    چرا میشناسم علی کریمی خیلی بازیکن با اخلاقیه

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب اینکه چهار تا دریبل زده دلیل نمیشه شما با زیدان و رونالدینیو و مارادونا و ... مقایسش کنی ... قیاس شما مع الفارق هست ...
    خوب کریمی تو سال 2004 سومین دریبل طن جهان درومده
    تو جام جهانی 2006 هم نامزد عنوان Dribling king همراه با زیدان ، کریستیانو رونالدو ، رونالدینیو و... بوده

حالا نمیدونم چرا به شما برخورده
    پ.ن البته کلی افتخارات دیگه داره که اگه شما خواستید براتون میگم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولا لقب مارادونای اسیا رو AFC به کریمی داده
    ثانیا سبک بازی کریمی ومارادونا کاملا شبیه هم بوده
    ثالثا یک فیلم از مقایسه بازی این دو هست که حتما برات پیدا میکنم ومیزارم تا ببینی چرا به کریمی مارادونای اسیا میگن

چرا چشماتون رو بستید دارید با تعصبتون قضاوت میکنید ... یه کم واقع گرا باشید ...
    دوست من شما اذری ها چشمتونو رو حقایق بستین ، اولا همه از اخلاق گند دایی خبر دارن ، این هیچ اما شما که واقع گرا هستید ، چرا ازدایی حمایت میکنید ، مگه این دایی همون کسی نیست که میگه 2% مردم تبریز ادم نیستن(فیلمش موجوده ، دارمش اگه خواستی بهم بگو ) ،
    همین که بعد از خوردن یه تکل برگشته طرف رو هل میده واسه یه بازیکن به قول شما در حد مارادونا و زیدان و رونالدینیو یه عیب خیلی بزرگه ...
    دوست من نمیدونم چقدر سن داری ، یاچقدر اطلاعات فوتبالی ولی باید برات بگم ، مارادونا که بهترین بازیکن تاریخ جهان هست وقتی تو بارسلونا بوده تو بازی با اتلتیک بیلبائو 4 نفر رو به شدت کتک میزنه ، یک نفرشون از هوش میره (فیلمشو دارم )
    2- زیدان تو جام جهانی 2006 با ملیاردها بیننده با کله زد تو شکم ماتراتزی
    و...
    حالا حول دادن کریمی که در برابر اینا هیچی نیست
    پ.ن : بازیکنان تکنیکی همیشه تو تاریخ موندگارن + فیلم مقایسه کریمی ومارادونا رو هم پیدا میکنم برات میزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •