آری.. اخراج شد تا نرود چون در بازی رفت تراکتوریها نشان دادند در مقابل این بازیکن با اخلاق و نمونه از نظر اخلاقی کم نمیاورند <نقطه>جادوگر اخراج شد تا به تبریز نرود؟![]()
آری.. اخراج شد تا نرود چون در بازی رفت تراکتوریها نشان دادند در مقابل این بازیکن با اخلاق و نمونه از نظر اخلاقی کم نمیاورند <نقطه>جادوگر اخراج شد تا به تبریز نرود؟![]()
ببخشیدا ، ولی شما یه جور تعصب نسبت به علی کریمی دارید ... خوب اینکه چهار تا دریبل زده دلیل نمیشه شما با زیدان و رونالدینیو و مارادونا و ... مقایسش کنی ... قیاس شما مع الفارق هست ...
شما نمونه ی این حرکت کریمی رو تو کدوم بازی دیده بودید ؟؟؟...
من به شخصه دیدم که کریمی از این بدتر تکل خورده اما برنگشته کسی رو هل بده ... چرا چشماتون رو بستید دارید با تعصبتون قضاوت میکنید ... یه کم واقع گرا باشید ... احتمالا شما با کریمی نسبت فامیلی دارید که اینقدر ازش طرفداری میکنید وگرنه ...
ورزش جوانمردیش مهمه ، ورزش اخلاقیش درسته ، فوتبال که همش دریبل زدن نیست ، مهم اخلاقه که بعد از دو سه تا از اینجور حرکت ها قشنگ نشون داده که اخلاق نداره ...
همین که بعد از خوردن یه تکل برگشته طرف رو هل میده واسه یه بازیکن به قول شما در حد مارادونا و زیدان و رونالدینیو یه عیب خیلی بزرگه ...
من حرفامو گفتم امیدوارم حداقل 1% نظر شما رو عوض کرده باشه ... امیدوارم
فقط یه چیز بگم !
دوستانی که 4-5 صفحه مدام دارن میگن علی کریمی اخلاق نداره مطمئناً علی کریمی رو نمیشناسن .
چرا میشناسم علی کریمی خیلی بازیکن با اخلاقیه![]()
خوب کریمی تو سال 2004 سومین دریبل طن جهان درومده
تو جام جهانی 2006 هم نامزد عنوان Dribling king همراه با زیدان ، کریستیانو رونالدو ، رونالدینیو و... بوده
حالا نمیدونم چرا به شما برخورده
پ.ن البته کلی افتخارات دیگه داره که اگه شما خواستید براتون میگم
اولا لقب مارادونای اسیا رو AFC به کریمی دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثانیا سبک بازی کریمی ومارادونا کاملا شبیه هم بوده
ثالثا یک فیلم از مقایسه بازی این دو هست که حتما برات پیدا میکنم ومیزارم تا ببینی چرا به کریمی مارادونای اسیا میگن
دوست من شما اذری ها چشمتونو رو حقایق بستین ، اولا همه از اخلاق گند دایی خبر دارن ، این هیچ اما شما که واقع گرا هستید ، چرا ازدایی حمایت میکنید ، مگه این دایی همون کسی نیست که میگه 2% مردم تبریز ادم نیستن(فیلمش موجوده ، دارمش اگه خواستی بهم بگو ) ،چرا چشماتون رو بستید دارید با تعصبتون قضاوت میکنید ... یه کم واقع گرا باشید ...
دوست من نمیدونم چقدر سن داری ، یاچقدر اطلاعات فوتبالی ولی باید برات بگم ، مارادونا که بهترین بازیکن تاریخ جهان هست وقتی تو بارسلونا بوده تو بازی با اتلتیک بیلبائو 4 نفر رو به شدت کتک میزنه ، یک نفرشون از هوش میره (فیلمشو دارم )همین که بعد از خوردن یه تکل برگشته طرف رو هل میده واسه یه بازیکن به قول شما در حد مارادونا و زیدان و رونالدینیو یه عیب خیلی بزرگه ...
2- زیدان تو جام جهانی 2006 با ملیاردها بیننده با کله زد تو شکم ماتراتزی
و...
حالا حول دادن کریمی که در برابر اینا هیچی نیست
پ.ن : بازیکنان تکنیکی همیشه تو تاریخ موندگارن + فیلم مقایسه کریمی ومارادونا رو هم پیدا میکنم برات میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)