تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 64

نام تاپيک: مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دکودر قیمتش بالا در میاد
    بعد باید براش باند جدا هم تهیه کنید که اگه کیفیت میخواهید باز هم مثلا باند های Monitor Audio باید تهیه کنید که دیگه خیلی گرون میشه

میشه از یه کارت صدای معمولی والو یا حرفه ای کریتیو استفاده کرد تا تفکیک صوتی بالا بده

دکودر صوتی خروجی صدا رو از کامپیوتر میگیره و پردازش میکنه و میده به باندهاتون تا معنی کیفیت رو بفهمید
    برندش چی هست؟؟

داره خودمونی میشه mt3691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دکودر قیمتش بالا در میاد
    بعد باید براش باند جدا هم تهیه کنید که اگه کیفیت میخواهید باز هم مثلا باند های Monitor Audio باید تهیه کنید که دیگه خیلی گرون میشه

میشه از یه کارت صدای معمولی والو یا حرفه ای کریتیو استفاده کرد تا تفکیک صوتی بالا بده

برندش چی هست؟؟
    من کریتیو دارم دو تا ورودی اپتیک داره pc و xbox360 رو بهش وصل کردم یه ست کامل جاز اسپیکر هم خریدم که ووفر وحشتناکی داره موقع فیلم و بازی ساختمون میلرزه ولی اصلا گوشو اذیت نمیکنه

الان نمیدونم قیمت چنده ولی هرچی باشه ارزششو داره تا صداشو نشنوی نمیفهمی چی میگم صدایی که از سینما خانوادگی میاد بچه بازیه در مقابل این

این لینک هم لوازم لازم با قیمتها برای ساخت یدونه htpc رو نشون میده سایت خارجیه!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mt3691; 03-04-2010 at 14:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا منم دقیقا همینو تو برنامه گذاشتم.

چون فرمت ها هر روز تغییر میکنن ولی کامپیوتر همیشه کامپیوتر میمونه و میشه آپگریدش کرد .

اینجوری شاید الان یکم بیشتر پول بدم ولی خیالم راحت هست که تا چند سال آینده به جز بلوری هر فرمتی که بیاد به بازار رو میتونم راحت ببینم.

راستی میشه بگید اسپیکری در حد یه سینمای خانگی 400 تومنی رو چند میشه خرید؟؟ و کیفیت صداهای اینا چقدر باهم فرق دارند؟؟

الان تو خونه یه سیستم صوتی شارپ دارم که حدود 12 سال پیش از استانبول گرفتم 109 تومن که فقط سی دی صوتی پخش میکنه.

یه LG VCD دارم که حدود 9 سال پیش 135 گرفتم.

یه samsung DVD دارم که حدود 4 سال پیش گرفتم و قیمتشم یادم نیست.

الان همه اینا بی مصرف موندن.

من خودم هیچ مشکلی با گذاشتن کیس کنار تلوزیون ندارم به نظرم خیلی هم خوب میشه. البته تلوزیون روی میز هست.

در ضمن میتونم ----- رو هم بذارم توی کیس. کلا کیس میشه مرکز مالتی مدیا تو خونه.

حساب کن آهنگ گوش دادن با XBMC یا J-river media center با اون ویژوالایزیشن های محسور کننده چه حالی داره.

4. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینجوری شاید الان یکم بیشتر پول بدم ولی خیالم راحت هست که تا چند سال آینده به جز بلوری هر فرمتی که بیاد به بازار رو میتونم راحت ببینم.
    بله دقيقا همينطوره.

در ضمن ، شما چندسال ديگه كه بلوري فراگير شد ، يه درايو بلوري ميخري ميزاري رو سيستمت كه تا اون موقع حتما به 20 يا 30 تومن ميرسه.

اونوقت فكرش رو بكن ، الان يه سري از بچه ها رفتن بلوري پلير خريدن با قيمت 500 كه البته هنوز خيلي از امكانات بلوري از جمله 3D رو ندارن.

راستي شما همين الان بدون داشتن بلوري درايو ، ميتونيد فيلمهاي HD با فرمت MKV رو از طريق اينترنت سفارش بديد. اين فرمت MKV رو هم خيلي از پليرها نميخونن.

كلا هرجور حساب كني خريد يه PC خيلي عاقلانه تره.

توي چندتا صفحه قبل يه سيستم به همراه قيمتاش گذاشتم كه ميتونيد از اون هم استفاده كنيد.

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

توي چندتا صفحه قبل يه سيستم به همراه قيمتاش گذاشتم كه ميتونيد از اون هم استفاده كنيد.
    این سیستم هایی که گرافیک آنبرد دارن معمولا تو اجرای فایل‌های ریپ BD. HDdvd مشکل دارن و ایمج ها رو خیلی بد و کند نشون میدن
    هر چه قدر هم که رم زیاد واسشون تعریف کنی فرقی نمیکنه البته من این قضیه رو تو GPU اینتل دیدم...

تو بقیه چطوره.؟

یکی که کاملا تست شده باشه...

1080i رو منظورم نیستا
    ریپ ها رو میگم

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این سیستم هایی که گرافیک آنبرد دارن معمولا تو اجرای فایل‌های ریپ BD. HDdvd مشکل دارن و ایمج ها رو خیلی بد و کند نشون میدن
    هر چه قدر هم که رم زیاد واسشون تعریف کنی فرقی نمیکنه البته من این قضیه رو تو GPU اینتل دیدم...

تو بقیه چطوره.؟

یکی که کاملا تست شده باشه...

1080i رو منظورم نیستا
    ریپ ها رو میگم
    سيستمي كه من معرفي كردم بر پايه AMD و با چيپ ست 785 هستش كه گرافيك آنبرد 4200 روي خودش داره كه به راحتي فيلمهاي HD رو پخش ميكنه.

اگر هم نخواستيد ميتونيد يه مادربرد ارزونتر با چيپست 770 بگيريد و بعد يه كارت گرافيك 4670 يا 4650 بگيريد كه قيمت هاي بسيار پاييني دارن و قابليت HD خوبي دارن.

من خودم با گرافيك آنبرد 4200 فيلمهاي HD Rip رو پخش كردم ، فقط بايد از پليري استفاده كنيد كه بتونه از كارت گرافيكتون كار بكشه.

در ضمن چون ميخواهيم يه سيستم با حداقل قيمت و حداكثر كارايي رو داشته باشيم ، سيستمهاي مبتني بر AMD بهتر جواب ميدن.

8. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من اين تاپيك رو كامل مطالعه كردم.به گزينه هاي جالبي دوستان اشاره كردن.آيا كسي از شما يه فيلم بلو ري اورجينال كد A آمريكا يا كانادا رو داره؟
    ببينيد دوستان شما اين فيلمهاي HD كه تو نت ميبينيد فرمت فشرده شده از روي يه فيلم HD هستش.
    قبول دارم كه خيلي از دوستان با همين فيلمها هم به قول معروف حال ميكنن.ولي آيا تا حالا صداي DTS-HD رو كسي شنيده.آيا با اين دستگاههائي كه اشاره كرديد ميتونيد يه صدا 5.1 كانال قدرتمند داشته باشيد.به نظر من آدم بايد كمي هم براي چشم و گوشش ارزش غائل بشه.هيچوقت اين PC نميتونه و نخواهد توانست DSP و يه صداي فراگير واقعي رو بهتون ارائه كنه.
    لذت بردن از يه فيلم به نظر من بعد از تصوير لذت شنيداري از امكانات صوتي يه فيلم هست.البته من خودم فيلم اورجينال هايبريد دارم ولي هنوز BD Player نگرفتم.ولي روي تراك DVD چنان صدائي ميگيرم كه نگو.درسته كه هزينه بالاست ولي با هزينه هاي كمتر هم ميشه يه سيستم خوب جمع كرد.
    اين نظر من بود و به نظر همه دوستان هم احترام ميزارم.
    موفق باشيد.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

تا حال یه پلیر رو ندیدم که بتونه مثل JetAudio صدا رو با کیفیت پخش کنه ، حالا کاری با کارت صوت ندارم البته همین طوری کارت صوت هایی که رو مین ها میزان خوبه مخصوصا کارت صوت های مین های ASUS که حرف نداره(Analog Device) الان مین هایی هستند که صدا شون 7.1 هست اگه این ها هم بد بودن یه کارت صدا جا بخرین که اینا حرف ندارن کارت صدا قطعه ای هست که کارش فقط پردازش صداس هیچ وقت یه پلیر نمیتونه به کارت صدا برسه مشخصات EAGET M890 رو که یه HD Player هست رو ببینید که نوع صداش رو نوشته Realtek 1283 chipset, support 1080P output که این Realtek کارت صدات های رو مین هست که بدنیست پس یعنی تو پلیر ها هم دارن از کارت صوت PC استفاده میکنن با این حال کنار JetAudio یه قول میشه وای به حال روزی که از کارت صوت های حرفه ای استفاده کنی....
    بزرگترین مضیت PC اینکه اگه یه نرم افزار حالا تو صدا یا تصویر مشکل داشته باشه شما میتونید با یه نرم افزار دیگه فیلم نگاه کنید برعکس پلیر های که باید دستگاه رو عوض کنید

ولی به یه دلیل با حرف های شما موافقم که من تا حالا یه اسپیکر درست و حسابی ندیدم که در عین حال که بیس داره بتونه صدای ریز فوقلعاده بیرون بده اکثر اسپیکر ها فقط بیس دارن حتی گرون قیمتاشون هم

12. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حال یه پلیر رو ندیدم که بتونه مثل JetAudio صدا رو با کیفیت پخش کنه ، حالا کاری با کارت صوت ندارم البته همین طوری کارت صوت هایی که رو مین ها میزان خوبه مخصوصا کارت صوت های مین های ASUS که حرف نداره(Analog Device) الان مین هایی هستند که صدا شون 7.1 هست اگه این ها هم بد بودن یه کارت صدا جا بخرین که اینا حرف ندارن کارت صدا قطعه ای هست که کارش فقط پردازش صداس هیچ وقت یه پلیر نمیتونه به کارت صدا برسه مشخصات EAGET M890 رو که یه HD Player هست رو ببینید که نوع صداش رو نوشته Realtek 1283 chipset, support 1080P output که این Realtek کارت صدات های رو مین هست که بدنیست پس یعنی تو پلیر ها هم دارن از کارت صوت PC استفاده میکنن با این حال کنار JetAudio یه قول میشه وای به حال روزی که از کارت صوت های حرفه ای استفاده کنی....
    بزرگترین مضیت PC اینکه اگه یه نرم افزار حالا تو صدا یا تصویر مشکل داشته باشه شما میتونید با یه نرم افزار دیگه فیلم نگاه کنید برعکس پلیر های که باید دستگاه رو عوض کنید

ولی به یه دلیل با حرف های شما موافقم که من تا حالا یه اسپیکر درست و حسابی ندیدم که در عین حال که بیس داره بتونه صدای ریز فوقلعاده بیرون بده اکثر اسپیکر ها فقط بیس دارن حتی گرون قیمتاشون هم

سلام
    من هم تا حدودي با صحبتت موافقم.
    ببين براي پخش يه صداي خوب بايد يه DAC خوب داشته باشيم.مثلا يه Audio پلير خوب با DAc 24Bit/192Khz رو نميشه با يه DVD Player خوب با همين شرايط مقايسه كرد.
    كابل HDMI خوب خيلي تو انتقال اطلاعات و وفاداري به سورس موثره.يه كابل HDMI از برند VAN DEN HUL متري 120تومن قيمت داره.
    كابل اسپيكرها هم تو انتقال صدا بسيار موثره كه اون هم قيمت بالائي داره.
    اگر دنبال گوش كردن به موسيقي و بردن لذت واقعي ويا ديدن فيلم با كيفيت اصلي هستيد بايد پول خرج كنيد.در غير اينصورت ميشه از اين سيستمها و HTPC ها هم لذت برد.
    هر كسي سليقه اي داره.

14. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسپیکرهای Altec Lansing رو امتحان کنید ، بی نظیره !

16. 3 کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •