تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یهpmp هست که امکانات صدا و تصویرش در حد s9 باشه ولی امکانات جانبیش و به تبع اون قیمتش کمتر باشه؟
    من میخوام امکانات جانبیش کمتر باشه واسه من فقط صدا و تصویرش مهمه ولی دیدم s9 امکاناتش بیش از نیاز منه
    گزینه های ارزونتر که کیفیت صدا و تصویرشون هم بتونه با s9 رقابت کنه، کارای کریتیو هستند .. xfi2 از کریتیو هستش که 8 گیگش حدود 160 تومنه و creative zen که 8 گیگش زیر 120 تومن باید باشه .. بخصوص این دومی بعنوان یه گزینه ارزون قیمت که از نظر کیفیت سطح بسیار خوبی داره، مورد استقبال قرار گرفت.

اگه از اقوام باشه چی؟ از این گیرای بیخود که فرودگاهها میدن پیش نمیاد؟اینکه ازشون بگیرن یا یه مبلغی روش بکشن؟
    من فکر می کنم 80% (احتمال) مشکلی پیش نیاد اگه یه آشنا بیاره .. یعنی طرف مسافر باشه و توی فرودگاه هم بشه راحت ثابت کرد که اینو هدیه آورده ام و برنامه تجاری ندارم .. ولی باز گیر الکی متاسفانه کم نمیدن .. من یه پوستر 2*1 متر یک تیم فوتبال رو از هلند برام آورده بودن، توی فرودگاه لت و پارش کردن! .. دیگه اینکه از اون بیخطر تر بود!

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

با این حال من فکر نمیکنم X-FI2 کیفیت صدا و تصویرش در حد S9 باشه....
    ولی احتمالا منظور ممد جان اینه که یه صدا و تصویر اینا یه رده پایین تر از S9 هستش

پوستر بنده خدا... خوبه پوستر یه تیم فوتبال بوده ... اگه پوستر یکی مثل بریتنی اسپیرز بود فکر کنم حکم اعدام رو استاد میکردن

4. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بین این چهار تا میشه یه مقایسه مختصر بکنین (البته مقایسه بین آیپاد تاچ و کوون رو متوجه شدم ، یکی تمرکز بیش تر روی بازی و برنامه جانبی و دیگری تمرکز بیشتر روی پخش موسیقی) از همین مدل مقایسه های مختصر برای سامسونگ و سونی انجام بدین (ضمن گفتن حدودای قیمت ) ممنون میشم.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

چرا آدم چیزی که قبلا گفته شده دوباره تکرار کنه
    به اندازه کافی تو سایت های مختلف درباره فرق این ها مطلب نوشته شده
    میشه با کمی جستجو به نتیجه قابل قبول رسید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    همین ها به اندازه کافی رسا هست.
    Last edited by peaceful1; 09-04-2010 at 14:37.

7. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Man mikham ba mp4 player zaban bekhonam.be dictionary ghavi ham niyaz daram.
    ipod touch behtare ya s9?
    az nazare kar kardan kodom behtaran yani user friendly tar hatstan?

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Man mikham ba mp4 player zaban bekhonam.be dictionary ghavi ham niyaz daram.
    ipod touch behtare ya s9?
    az nazare kar kardan kodom behtaran yani user friendly tar hatstan?
    لطف کن فارسی تایپ کن دوست خوبم، در واقع اغلب پست های فینگلیش باید یه ضرب پاک بشن، ولی چون من پسر خوبی ام میذارم باشه! (شوخی)

بهتره تاچ بخری اگه قابلیت های مربوط به برنامه های جانبی مورد نظرته ... s9 برای شخصیه که پخش موسیقی و فیلم رو بطور جدی تر بطلبه... از نظر اینترفیس و به قول شما یوزر فرندلی بودن (و خوشدست بودن) هم تاچ دست بالا رو داره ..
    بین این چهار تا میشه یه مقایسه مختصر بکنین (البته مقایسه بین آیپاد تاچ و کوون رو متوجه شدم ، یکی تمرکز بیش تر روی بازی و برنامه جانبی و دیگری تمرکز بیشتر روی پخش موسیقی) از همین مدل مقایسه های مختصر برای سامسونگ و سونی انجام بدین (ضمن گفتن حدودای قیمت ) ممنون میشم.
    زحمت مقایسه رو که رفیقمون با اون لینک ها کشید .. حالا باز اگه نکته ای نامفهوم (یا مساله انگلیسی بودنش هست) مطرح کن، روش بحث کنیم... در مورد قیمت ها هم تاچ از 320 تومن به بالا، s9 از 250 تومن به بالا، سری X هم حدود 300 تومن و P3 هم اگه گیر بیاد از حدود 200 تومن به بالا هستش (منظور از "به بالا"، برحسب افزایش حافظه شون هستش)

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا آدم چیزی که قبلا گفته شده دوباره تکرار کنه
    به اندازه کافی تو سایت های مختلف درباره فرق این ها مطلب نوشته شده
    میشه با کمی جستجو به نتیجه قابل قبول رسید
    کد:
    و
    کد:
    همین ها به اندازه کافی رسا هست.
    عزیز من چرا میزنی؟ اگه اینجوره که جواب تمام پست های این فروم میتونه «برو تو گوگل سرچ کن» باشه .
    من می خواستم نظر بچه ها رو بدونم.
    یه سوال : این سونی و سامسونگ چقدر برنامه براشون موجوده ؟

13. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز من چرا میزنی؟ اگه اینجوره که جواب تمام پست های این فروم میتونه «برو تو گوگل سرچ کن» باشه .
    البته یه ذره هم بحث "پست ها صرفاً چند خط نوشته هستند و نمیشه لحن طرف مقابل رو فهمید" هم مطرحه؛ قبل داری؟ .. این رفیقمون حسن نیت داره؛ خیالت راحت...

//

سامسونگ (سری P) خوب تونست واسه خودش یه مجموعه جمع و جور از برنامه های جانبی جور کنه (به تاچ نمی رسه طبیعتاً -- اما بهرحال به از هیچیه!) .. اما سونی نه؛ از این خبرا نیست...

از نظر استراتژی بازار، تحلیلش اینه که سامسونگ چون میدونه به سختی میتونه با کیفیت صدا و طراحی (و البته در سطح بالاتر: اعتبار) سونی رقابت کنه، طبیعیه که بیاد سراغ اون فاکتورهایی که میدونه سونی توش مانور نمیده: یعنی بحث اتصال بیسیم و برنامه های جانبی و اینترفیس (یعنی دقیقاً همون استراتژی آیپاد تاچ) ...

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض معذرت میخوام

شرمنده من ادبیاتم ضعیف هست بعضی اوقات معنی حرف هام رو نمیفهمم اگه حالتش بد بود باور کن اصلا عمدی نبود.
    ولی اگه خواستی حال کسی رو بگیری از
    کد:
    استفاده کن مثل مورد زیر:
    !? why don't you search your self
    کد:
    was it that hard!
    من منظورم این بود یک آدم های بیکار با کلی ذوق و سلیقه یک review کامل مینویسند بدون اینکه کسی از اون ها خواسته باشه معلوم نیست چند بار پیش نویس نوشته بوده تو ورد تا بعد آپلود کرده بوده
    خب این مشخص هست که کامل تر از اون هست که از کسی که از مشغله روزمره و کلی کار فرار کرده و فقط میخواد مشکل فرد رو حل کنه و شدیدا هم محدودیت زمانی داره خوب آدم میره کلیت موضوع رو از این مدل review میگیره بعد مییاد از اساتیدی مثل آقای سیور با هدف گیری دقیق تر و مشخص تر سوال رو میپرسه(به نفع خود طرفه) بهتره و با رضایت بیشتر طرف چیزی که میخواد رو میگیره.البته این دو لینک از بین کلی لینک از سایت های مختلف که قبلا خونده بوم انتخاب کردم بعد گذاشتم.میزان زیادی از موضوع رو تو به شکل خوبی توضیح میده.
    باز هم معذرت میخوام خیلی خیلی شرمنده اصلا معنی حرف زدنم رو نفهمیدم.
    شرمنده
    Last edited by peaceful1; 11-04-2010 at 11:12.

17. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •