اون 3تا ضعفهای 86 هستش
قیمت پایین 8300 مهمه
لمسی بودنش مزیته
86 هم شنیدم هنگه
گوشی با دوربین 8 با این قیمت صفحه لمسی نیست
omnia hd که قیمتش بالاس
lg هم که به درد نمیخوره
اون 3تا ضعفهای 86 هستش
قیمت پایین 8300 مهمه
لمسی بودنش مزیته
86 هم شنیدم هنگه
گوشی با دوربین 8 با این قیمت صفحه لمسی نیست
omnia hd که قیمتش بالاس
lg هم که به درد نمیخوره
من اخرش نفهمیدم شما میگین 8300 هنگ میکنه یا ان86
اما در مورد ان86 میتونم بگم که هنگ نداره
یعنی اصلا نداره
من خودم چندین نوع برنامه و بازی نصب کرده ام
مموری داخلی هم 80 درصدش پره
با این حال سرعتش هنوز خوبه و هنگ نداره
در هر صورت اگه سیستم عامل مهمه دیگه تردیدی نیست که باید قید 8300 را بزنی
در مورد صفحه لمسی
یکی از دوستان میگفت داشتن هم ایراده و هم مزیت
حقیقتش سلیقه ای هست
یعنی در کل داشتن صفحه لمسی مزیته
اما از نظر عده ای عیب هست
من خودم که گوشی قبلیم x1 بود و صفحه لمسی 3 اینچ داشت
الان هم ان86 دارم
هیچ مشکل و کمبودی حس نمیکنم
چون نیاز امروز من را همین ان86 براورد میکرد اینو گرفتم
گل محمدی جان سیمبین مگه میشه هنگ نداشته باشه ! وقتی صحبت از مقایسه 2 یا 3 تا گوشی میشه بهتر عمل کردن یه گوشی نسبت به یه گوشی مزیت حساب میشه
سرعت 8300 و هنگ نکردنش نسبت به ان 86 یه مزیته ...
خوندن اون فایل و دایویکس و mp4 با قدرت تر نسبت به ان 86 یه مزیته ... حالا ممکنه چون فارسی هستش نخونه ! ولی خوب بازم یه مزیت حساب میشه ... نمیشه ؟شاید یه جایی رفتی با فرمت تکست فارسی یه مطلب مهمی رو برات بلوتوث کردن با 8300 میتونی بخونی یا ان 86 نمیتونی ... همینطور فرمت دایویکس بدون کانورتور و نرم افزار یعنی نیازی به کامپیوتر نیست ... شما فایل دایویکس رو ار کامپیوتر روی 8300 میریزی و مثل 3gp با هر سایزی (1080 رو امتحان نکردم ) میبینی
در مورد لمسی بودن هم چون هم صفحه کلید داره هم لمسیه پس مزیته ... اگه یکی رو میداشت بله میشد گفت سلیقه ایه ... ولی توجه داشته باش که هر 2 مورد رو در یه زمان داره ...
در مورد نیازت هم بهت بگم حقیقتش اینه که من برای دسترسی به هر چی تو منوی ان 86 نیازمند 2 برابر وقتی هستم که در 8300 میزارم ... مثلا میخوام یه عکس رو بیارم 3 ثانیه طول میکشه ولی تو ان 86 5 ثانیه ... از لحاظ سرعت نمیگم از لحاظ دسترسی سریع به نرم افزارها و برنامه های کاربردی این اینترفیس و لمسی بودنش عرض میکنم ... و قیمتش هم 100 هزار ارزونتره ... صفحه اول هم نوشتم که چه برتریهایی نسبت به ان 86 داره کلا در همه موراد به ان 86 سره ...
صفحه نمایش ... بزرگی و کیفیت ... خوش دست بودن ... سرعت و هنگ نکردن ... پخش فرمت های مختلف ... د رمورد صدا هم که بحث زیاد شد ... لمسی بودن و ...
ان 86 =سیستم عامل + اف ام ترنسمیتر
8300= بقیه موارد اگه مهمتره + قیمت کمتر
سلام
درابتدا میگم که بعلهههه چرا هنگ داشته باشه بیمورد.
ماله من هیچوقت هنگی که خود بخود باشه نداشته.
از نظر قدرت mp4 اس 8300 قویتر نیست اینو مطمعن باش فقط میتونه سایز بزرگتری رو بخاطر سایز فیلمبرداری خودش که دی وان هست رو پخش کنه.
در مورد کند بودن (مثلا عکس ) بخاطر فریم ورش هست وگرنه گوشیهای مورد بحث آنچنان گوشیهای پر سرعتی نیستن . قطعا در آپدیت بعدی ان86 خوب میشه.
در مورد فرمت های نوشتاری هم فرمت های خیلی بیشتری هست که یک گوشیه سیستم عامل دار میتونه بخونه حالا ممکنه یه فرمت خاصی رو پخش نکنه یا نخونه.
در مورد صدا هم من نظر و تست خودمو گفتم دیگه انتخابش با دوست عزیزمون هست.
در آخر هم نظرم اینه که سیستم عامل چیزی نیست که بخوایم بخاطر چندتا چیزه دیگه ازش بگذریم البته برایه کسی که از سیستم عامل استفاده میکنه.
فکر کنم تو این تاپیک پست ندیم بهتره آخه همه دوستان نظراتشون رو چه از روی شنیده و چه از رویه دیدن گفتن و بحس بیشتر فقط باعث ...... میشه.
دوست عزیز امیدوارم انتخاب خوبی بکنید.![]()
Last edited by total_overdose; 01-01-2010 at 17:34.
سلام
به نظر منم ۸۶ گزینه بهتریه
بازم اگه میگفتی اس۸۰۰۰ یه چیزی ولی ۸۳۰۰ به غیر از دوربینش چیز خاص دیگه ای نداره
همین ۲ تا اسپیکر ۸۶ میارزه به کل ۸۳۰۰(البته دوستان سامسونگی ناراحت نشن من خودم اس۸۰۰۰ دارم و منظورم بد کردن سامسونگ نیست)
ولی بدون تعصب میگم مطمئن باش امکانات ۸۶ خیلی بهتر و کاربردی تره
عزیز cpu 8300 هم قویتره ! هم از لحاظ ساپورت فرمت های مختلف و قدرت پردازش در فیلم دیدن کسانی که در جریان هستند میدونن سامسونگ حرف اول رو میزنه ...
8300 از لحاظ بلندی صدا هم بد نیس .. تقریبا در یه اندازه ان یکم ان 86 قویتره ولی کیفیت 83000 بهتره
دلیلی نداره دروغ بگم
تا قبل از اینکه ان86 را بخرم اعتقادم بر این بود که تمامی گوشیهای سیستم عامل دار کمو بیش هنگ دارند
اما چه عرض کنم ان86 مال من هنگ نمیکنه
حالا میخواهی باور کن میخواهی نکن ....
در مورد اون تکست
مطمئنا برنامه هایی وجود داره که یک تکست ساده را بتونه بدون مشکل باز کنه
پس این چیز مهمی نیست
شما چیزهای عجیبی میگین
اخه چه کسی در انتخاب یک گوشی به فایل تکست گیر میده ؟؟
تعصبتون را یه جور دیگه نشون میدادید بهتر بود
اون فرمتها و .. هم در هر صورت یه کور لپیر همشو باز میکنه
برای جاوا ساپورت دایویکس خیلی مهمه
چون برنامه جاوا بدردبخور یافت نمیشه که براحتی و بدون مشکل این فرمتها را باز کنه
اما واسه سیستم عامل مشکلی نیست و با یک کور لپیر و برنامه های دیگه ای هم هستند براحتی پخش میکنه ....
درسته شاید تعصب دارم .. اگر با ان 86 کار نمیکردم و دستم نمیبود این حرفارو نمیزدم .. بعضی از فایلهای دایویکس رو برای ان 86 باید کانورت کنی ولی روی 8300 اینجوری نیست همرو میخونه بدون نیاز به کانورتو و نرم افزار ... حالا کدوم راحتتره ؟ اون تکست هم بالاخره نسبت به یه گوشی بدون سیستم عامل که باید تو این مسائل ضعیفتر باشه کم اوردن ضایعست ! ... اونم یه گوشی که 100 هزار گرونتره ! ...منظورم اینه که دوستمون فکر نکنن چون جاواست پس از این لحاضا مشکل داره که هیچ برترم هست حالا اگه گل محمدی جان اینو برتری بدونن یا ندونن میتونن هم ردیف بدونن!
Last edited by pulp_152; 01-01-2010 at 22:48.
S8300 بین اینا بهتره
من نمیخوام بحثو ادامه بدم
هر دوشون مزایا و معایب خودشونو دارن
ولی :
اهنگ گوش دادن با ۸۶ خیلی راحت تره به خاطر دکمه های مخصوصش و پلیر هندزفری
دوربینشم فقط یه خورده فیلم برداریش پایین تره ولی کیفیتش واقعا عالیه با توجه به لنز واید و فلش فوق العادش
بازی های ngage همه میدونن چقدر با کیفیت و باحالن
از نظر هنگ هم فکر نکنم هنگ چندانی داشته باشه.ولی هر چیزی سیستم عامل داشته باشه هنگ هم داره
اچ دی۲ هم با پردازنده ۱گیگاهرتز بازم هنگ میکنه
این دلیل نمیشه که اچ دی۲ و ۸۶ بد باشن
کامپیتور خودتون هم بارها هنگ کرده!!!!
یکی دو بار هنگ کردن دلیل بدی گوشی نیست شما طرف دیگه قضیه هم نگاه کنید که واقعا سیمبین از جاوا خیلی سر تره
در مورد تکست هم که خدا رو شکر انواع برنامه word , pdf reader.... برای سیمبین زیاده
در کل بخوایم عادلانه نگاه کنیم ۸۶ مزیت های بهتری نسبت به ۸۳۰۰ داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)