مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
قیمتشو نمی دونم ولی احتمالا بالای 3 3.5 باشه.
مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
عجب...!
اگه درست باشه كه بد ضدحالي ميشه. ميشه منبع خبرو بگين؟مثله اینکه v10ای که قراره بیاد تو بازار فقط 58 اینچه.
اول كه تو سايت بانيان ديدم فقط 58 اينچو زده. بعد زنگ زدم اون پاناسونيكي كه تو پايتخته. گفت 45 روز ديگه مياد فقطم 58 اينچه.كلا ضدحاله.
کیفیت LED 7000 و LCD های 6000 سامسونگ از نظر زاویه دید و کنتراست چگونه هستند و کدامشان بهتر است ؟
ضمنا به نظر شما سایز 50 اینچ به بالا در فاصله حدو 2 متری باعث آزار چشم نمیشود ( در تلویزیونهای سامسونگ lcd )
چرا کسی ما را تحویل نمیگیرد . در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که اینجانب LCD سامسونگ بخرم یا LED سامسونگ. به نظر شما led 7000 سایز 46 بهتر است یا lcd سری 6 با سایز 52 . با تشکر از همه اساتید محترم![]()
هيچكدام.......
اگه ميخواي بودجه خوب ، با اين سايز ، بزاري ؛ LED ال جي بگير..........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظره من b650 بخر (50 اینچ پلاسمای سامسونگ)
زاویه دیدش از اون دو مدلی که گفتی بهتره و همینطور کنتراستش قیمتش حدودا 1.950.000
البته برای فاصله 2 متر بزرگه واسه این فاصله به نظرم 42 اینچ مناسبه که تو این سایز حرف اولو g10 (پلاسمای پاناسونیک) میزنه قیمتش 1.550.000
موفق باشی
من دیروز برای خرید LCd رفتم جمهوری ولی بین b690 و lh900 نتونستم انتخاب کنم و با اعصاب خردشده برگشتم(Led های سامسونگ بنظرم حیف پول بود و فرق آنچنانی با b690 نمیکرد). میدونم این دوتا مدل یکیشون LCd و ال جی Led هست و روی کاغذ کیفیت ال جی بالاتره ولی وقتی تصاویر رو میبینم نمیتونم اون تفاوت کیفیت رو احساس کنم و مشکل اینه که بقول دوستان هیچ مغازه ای هم نیست که این برندهای مختلف رو کنار هم بزاره. من تا 5/3 بودجه گذاشتم ولی نمیخوام پولم رو برای کیفیتی که با چشم قابل تشخیص نباشه دور بریزم. اگه میتونید کمکم کنید بدجوری کلافه شدم.
نمایندههای الجی شاید کمتر با تنظیم و نمایش آشنا باشن.
شما باید در تصاویر کاملآ مشکی و یا کاملآ سفید تفاوت را متوجه بشی و یا در رنگ صورت افراد ولی در کل چون این دو مدل کنارهم پیدا نمیشه مقایسه بینشون سخته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)