تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 44 از 44

نام تاپيک: درخواست راهنمايي براي خريد LCD SONY

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من هم 32 w550 را از بانه حریدم 760
    آیا جایی هست که دفترچه راهنمای فارسی تلويزيون lcd 32 w550 را دریافت کرد؟
    ممنون
    این همه کوبیدی رفتی بانه بدون گارانتی خریدی اونم 200 تومان ارزون تر ؟
    تهران این مدل با گارانتی 2 ساله بازرگانی ایران و منو فارسی و حمل و نصب رایگان و ..... 950 تومان هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تكنولوژي 46W550A تا حدودي مشابه 46W400A مي باشد (هر دو 60 هرتز مي باشند و بدون امكان Motion Flow)
    با سلام w550صد هرتزه وmotion flowهم داره واين دو مدل دقيقا يكسان نيستن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام

اسفند سال 87 يك دستگاه تلويزيون 40W400A خريديم، سوال من اين است كه اين نوع تلويزيون تا جايي كه من مي دانم همان 60 هرتز معمولي مي باشد و سري جديد آن يعني 40W550A به 100 هرتز ارتقا يافته است.
    چون از خريد تلويزيون 40W400 خيلي راضي هستيم (يعني حداقل ، انتظارات ما را برآورده مي كند) ، مي خواستم ببينم تا جايي كه من بررسي كردم . تكنولوژي 46V550A تا حدودي مشابه 46W400A مي باشد (هر دو 60 هرتز مي باشند و بدون امكان Motion Flow)
    اگر اين مسئله درست باشد همان 46V550 را مي خرم (با توجه به محدوديت بودجه ام و اينكه با توجه با ابعاد سالن نمي توانم كمتر از 46 انتخاب كنم و هم اينكه نمي توانم بيشتر از 1900000 تومان خرج كنم و نمي خواهم به تلويزيون پلي استيشن وصل كنم و مهمتر از همه اينكه از عملكرد 40W400A خيلي راضي هستيم)

آيا تكنولوژي تصويري 46W400A با 46V550A برابر است؟؟

خيلي ممنون از راهنمايي شما
    اين هم جواب به خودم:
    به آدرس سايت زير مراجعه كردم ، به نظرم سايت خيلي مفيدي در مورد مقايسه انواع تلويزيون ها باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در منو هاي سمت راست و چپ ، سازنده و مدل تلويزيون را انتخاب مي كنيد و سپس از منوي وسط صفحه (Choose a Test) نوع تست را انتخاب كنيد تا نتايج مقايسه را به شما نشان دهد.
    مثلا" مي توانيد از اين منو ، بهترين يا بدترين عملكرد دو تلويزيون را در تصاوير سريع بازي كامپيوتري مشاهده نماييد و غيره.
    همچنين از لينك Product Test مي توانيد شرحي از عملكرد و نقاط ضعف و قوت تلويزيون مورد نظر را مشاهده نماييد.
    با توجه به نتايج تست اين سايت مي توان گفت تلويزيون هاي 46W400A و 46V550A از عملكرد تقريبا" مشابهي دارند (با اندك برتري به نفع 550A) و هر دوي اين تلويزيون ها به درد كساني كه از پلي استيشن استفاده مي كنند نمي خورد (بدترين پاسخ اين دو تلويزيون به تصاوير بازي هاي سريع قابل قبول نيست) اما براي ساير كابردها عملكرد خوب و قابل قبولي دارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این همه کوبیدی رفتی بانه بدون گارانتی خریدی اونم 200 تومان ارزون تر ؟
    تهران این مدل با گارانتی 2 ساله بازرگانی ایران و منو فارسی و حمل و نصب رایگان و ..... 950 تومان هست
    اول: 200هزارتومان برای من خیلی ارزش داره (برای تو رو نمیدونم)
    دوم: فکر میکنی گارانتی بازرگانی ایران شامل چه مواردی میشود؟ تازه نصب کردن مگه کار شاقی هست که خودم نتونم انجام بدم!
    سوم: برای منم منوی فارسی داره (البته دفترچه فارسی هم داره که من فکرمیکردم عربی هست)
    چهارم: رفتن به بانه هم فال بود و هم تماشا و هم خرید های دیگه ...
    موفق باشی

5. 2 کاربر از mt_nik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •