عزیز خودت این متن رو خوندی؟ معنی شو میدونی؟ کجای این متن گفته لپتاب هست!؟
فقط گفته جایگزین دسکتاب هست و بزرگتر از لپتاب! قطعات قدرتمند داره و ایز اینجور چیزا! ولی نگفته لپتاب هست!
1: من قبلا گفتم م با نوتبوک بودنش مشکلی ندارم! من میگم لپتاب نیست!
2:خدارو شکر خودتونم به زبان شیرین انگلیسی میگید نوتب بوک نه لپتاپ!(خوبه تو متن بالا دیدی نوشته یه چیزی بین نوتبوک و دسکتاب هست! که شده "دسک نوت" !!! اگه حرف شما درست بود و لپتاپ بود باید میشد "دسک لپ" نه "دسک نوت" درسته!؟
لپتاپ و نوتبوک همیشه یکی نیستند! بنظر من هم باقیش باید خواندگان نظر بدن!
شما اول گفتید لپتاب هست در حالی در سایت سازنده هیچ اثری از کلمه لپتاب نبود! بعد خواستید طوری وانمود کنید که من مخالف نوتبوک بودن هستم! بعد یه متن میزاریک برای تایید گفته های خودتون که ظاهرا خودتون اصلا نخوندید چون داره حرف منو تایید میکنه نه حرف شمارو!
شما گفتید نوتبوک ها نوعی لپتاب هستند که سبک تر و ظریفتر هستند! در حالی که این نوتبوک 6 کیلو وزن و 6 سانتی متر قطر داره! پس به گفته شما لپتابها باید بیشتر از 10 کیلو وزن داشته باشن! که این بعدا حرفی در موردش نزدید!جالبه!
وقتی سایت سازنده میگه لپتاب نیست شما میرید از سایتهای دیگه لینک میزارید!؟ البته اونجا میگه نوتبوک هیت نه لپتاب!
شاید راه من کج باشه ولی راه شما به نا کجا آباد میره! پس شما آخرین کسی هستید که میتونید این ارزو رو بکنید!
به عنوان آخرین سوال:
لطفا نوت بوک و لپ تاپ را معنی کنید.
والسلام.شدیداً منتظریم.
لینک زیر به دردت میخوره:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی مطمئن هستم که سوال منو جواب نمیدی.باز میای بحث رو عوض میکنی.
لطفا نوت بوک و لپ تاپ را معنی کنید.