تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 69

نام تاپيک: راهنمايى:خريدبى نظير

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

جددددی؟ عجبببببببببببب؟
    چیزی که 5 6 کیلو وزن داره! حدود 6 سانتی متر قطر داره ، میگی سبک و ظریف!؟ پس با ین حساب لپتاپ ها باید بیشتر از 10کیلو وزن و حداقل 10 15 سانتی قطر داشته باشه!؟ تورو خدا پستت رو بخون ببین خندت نمیگیره؟

من با لپتاپ بودنش مخالفم! لپتاب! نقطه مقابل دسکتاپ! یعنی کامپیوتری که روی زانو یا پا قرار میگیره!
    نوتبوک کلا کامپیوتری هست که قابل حمل هست! بنظرت چقدر میتونی وزن 6 کیلو با گرمای تولیدی که قطعات ایجاد میکنن که حداقل 250 وات هست رو تحمل کنی؟

معمولا نوتبوک ها لپتاب هم هستند و لپتاب ها نوتبوک هم هستند! ولی نه همیشه! شما توضیح بدید اگه لپتاب هست چرا در سایت سازنده حتی یک بار هم به کلمه لپتاپ اشاره نشده!؟
    الان شما چیو قبول داری بالاخره؟
    یه نگاه به لینک بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسم لینک چیه؟ به زبون شیرین انگلیسی نوشته: Sager-NP9280-Gaming-Notebook
    بحث دیگه هم مونده؟
    اینو قبول داری یا نداری؟

بحث با شما کاملا بیفایده است...
    گفتنی ها گفته شده.
    باقیش به قضاوت خوانندگان این تاپیک.
    خدایا خودت همه رو به راه راست هدایت کن!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

A desktop replacement computer (dtr) is a computer that provides the full capabilities of a desktop computer while remaining mobile. They are often larger, bulkier laptops. Because of their increased size, this class of computer usually includes more powerful components and a larger display than generally used in smaller portable computers and can have a relatively limited battery capacity (or none at all). Some use a limited range of desktop components to provide better performance at the expense of battery life. These are sometimes called desknotes, a portmanteau of the words "desktop" and "notebook," though the term is also applied to desktop replacement computers in general

اگه انگلیسیتون خوب نیست بگین ترجمه کنم.
    عزیز خودت این متن رو خوندی؟ معنی شو میدونی؟ کجای این متن گفته لپتاب هست!؟
    فقط گفته جایگزین دسکتاب هست و بزرگتر از لپتاب! قطعات قدرتمند داره و ایز اینجور چیزا! ولی نگفته لپتاب هست!

الان شما چیو قبول داری بالاخره؟
    یه نگاه به لینک بنداز:

کد:
    http://www.shopl2.com/Sager-NP9280-Gaming-Notebook-p/np9280.htm
    اسم لینک چیه؟ به زبون شیرین انگلیسی نوشته: Sager-NP9280-Gaming-Notebook
    بحث دیگه هم مونده؟
    اینو قبول داری یا نداری؟

بحث با شما کاملا بیفایده است...
    گفتنی ها گفته شده.
    باقیش به قضاوت خوانندگان این تاپیک.
    خدایا خودت همه رو به راه راست هدایت کن!
    1: من قبلا گفتم م با نوتبوک بودنش مشکلی ندارم! من میگم لپتاب نیست!
    2:خدارو شکر خودتونم به زبان شیرین انگلیسی میگید نوتب بوک نه لپتاپ!(خوبه تو متن بالا دیدی نوشته یه چیزی بین نوتبوک و دسکتاب هست! که شده "دسک نوت" !!! اگه حرف شما درست بود و لپتاپ بود باید میشد "دسک لپ" نه "دسک نوت" درسته!؟
    لپتاپ و نوتبوک همیشه یکی نیستند! بنظر من هم باقیش باید خواندگان نظر بدن!
    شما اول گفتید لپتاب هست در حالی در سایت سازنده هیچ اثری از کلمه لپتاب نبود! بعد خواستید طوری وانمود کنید که من مخالف نوتبوک بودن هستم! بعد یه متن میزاریک برای تایید گفته های خودتون که ظاهرا خودتون اصلا نخوندید چون داره حرف منو تایید میکنه نه حرف شمارو!
    شما گفتید نوتبوک ها نوعی لپتاب هستند که سبک تر و ظریفتر هستند! در حالی که این نوتبوک 6 کیلو وزن و 6 سانتی متر قطر داره! پس به گفته شما لپتابها باید بیشتر از 10 کیلو وزن داشته باشن! که این بعدا حرفی در موردش نزدید!جالبه!
    وقتی سایت سازنده میگه لپتاب نیست شما میرید از سایتهای دیگه لینک میزارید!؟ البته اونجا میگه نوتبوک هیت نه لپتاب!

شاید راه من کج باشه ولی راه شما به نا کجا آباد میره! پس شما آخرین کسی هستید که میتونید این ارزو رو بکنید!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

عزیز خودت این متن رو خوندی؟ معنی شو میدونی؟ کجای این متن گفته لپتاب هست!؟
    فقط گفته جایگزین دسکتاب هست و بزرگتر از لپتاب! قطعات قدرتمند داره و ایز اینجور چیزا! ولی نگفته لپتاب هست!

1: من قبلا گفتم م با نوتبوک بودنش مشکلی ندارم! من میگم لپتاب نیست!
    2:خدارو شکر خودتونم به زبان شیرین انگلیسی میگید نوتب بوک نه لپتاپ!(خوبه تو متن بالا دیدی نوشته یه چیزی بین نوتبوک و دسکتاب هست! که شده "دسک نوت" !!! اگه حرف شما درست بود و لپتاپ بود باید میشد "دسک لپ" نه "دسک نوت" درسته!؟
    لپتاپ و نوتبوک همیشه یکی نیستند! بنظر من هم باقیش باید خواندگان نظر بدن!
    شما اول گفتید لپتاب هست در حالی در سایت سازنده هیچ اثری از کلمه لپتاب نبود! بعد خواستید طوری وانمود کنید که من مخالف نوتبوک بودن هستم! بعد یه متن میزاریک برای تایید گفته های خودتون که ظاهرا خودتون اصلا نخوندید چون داره حرف منو تایید میکنه نه حرف شمارو!
    شما گفتید نوتبوک ها نوعی لپتاب هستند که سبک تر و ظریفتر هستند! در حالی که این نوتبوک 6 کیلو وزن و 6 سانتی متر قطر داره! پس به گفته شما لپتابها باید بیشتر از 10 کیلو وزن داشته باشن! که این بعدا حرفی در موردش نزدید!جالبه!
    وقتی سایت سازنده میگه لپتاب نیست شما میرید از سایتهای دیگه لینک میزارید!؟ البته اونجا میگه نوتبوک هیت نه لپتاب!

شاید راه من کج باشه ولی راه شما به نا کجا آباد میره! پس شما آخرین کسی هستید که میتونید این ارزو رو بکنید!
    به عنوان آخرین سوال:
    لطفا نوت بوک و لپ تاپ را معنی کنید.
    والسلام.شدیداً منتظریم.
    لینک زیر به دردت میخوره:
    کد:
    ولی مطمئن هستم که سوال منو جواب نمیدی.باز میای بحث رو عوض میکنی.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

به عنوان آخرین سوال:
    والسلام.شدیداً منتظریم.
    لینک زیر به دردت میخوره:
    کد:
    ولی مطمئن هستم که سوال منو جواب نمیدی.باز میای بحث رو عوض میکنی.
    این جمله رو تو همون لینک نوشته:
    Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap
    نوشته کامپیوتر قابل حملی که به اندازهای کوچیک اشه کهبرای استفاده روی پا یا زانو هست!
    فکر نکنم دستگاهی با وزن 6 کیلو با این ابعاد این خاصیت رو داشته باشه!
    و نوشته که لپتاب(ترکی معنیش واضح تر هست! دیزاوستو(روی زانو)) معمولا از نوتبوک سبکتر هست! برخلاف ادعای شما!

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

آقا نیازی نیست کسی نوت بوک و لپ تاپ رو معنی کنه. اینجا که تاپیک ادبیات انگلیسی نیست! ولی خب قضیه اینجاست که شما هنوز ابتدایی ترین تعاریف رو بلد نیستین اون وقت میاین راجع به مسائل تخصصی اظهار نظر میکنین.
    اصلا مثل این که هیچ کس به پست من توجه نکرد. من گفته بودم برین سایت ویکی پدیا سرچ کنین LAPTOP
    بعد از این که سرچ کردین و نتیجه رو مشاهده کردین سرچ کنین NOTEBOOK COMPUTER
    نتیجه رو تو همین تاپیک گزارش کنین. طوری وانمود نکنین انگار این پستو ندیدین.
    ضمنا امیرجان خدمت شما که میگی من اون مطلبو نخوندم باید عرض کنم که این شما هستی که خوب نخوندیش. نوشته They are often larger, bulkier laptops
    من که گفتم اگه انگلیسیت خوب نیست ترجمه کنم. خوب همون موقع میگفتی. ترجمه ش میشه: آنها اغلب لپ تاپ های بزرگتر و حجیم تر هستند.
    ولی شما داری میگی گفته آنها اغلب از لپ تاپ ها بزرگتر و حجیم تر هستند.

از قدیم گفتن: نرود میخ آهنی در سنگ

من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم. هر چقدر تلاش کردم شما رو متوجه اشتباهتون کنم نتونستم.
    Last edited by prowler88; 23-09-2009 at 00:45.

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

این جمله رو تو همون لینک نوشته:
    Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap
    نوشته کامپیوتر قابل حملی که به اندازهای کوچیک اشه کهبرای استفاده روی پا یا زانو هست!
    فکر نکنم دستگاهی با وزن 6 کیلو با این ابعاد این خاصیت رو داشته باشه!
    و نوشته که لپتاب(ترکی معنیش واضح تر هست! دیزاوستو(روی زانو)) معمولا از نوتبوک سبکتر هست! برخلاف ادعای شما!
    دقیقا اون جمله رو که گفته لپ تاپ از نوت بوک سبکتر هست رو با ذکر منبع بذار اینجا.بحث داره جالب میشه.خیلی داره جالب میشه.
    Laptop computers are somewhat larger than notebooks
    کد:
    A standard notebook has the following features:
    Ultralight. Less weight is better.
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دقیقا اون جمله رو که گفته لپ تاپ از نوت بوک سبکتر هست رو با ذکر منبع بذار اینجا.بحث داره جالب میشه.خیلی داره جالب میشه.
    Laptop computers are somewhat larger than notebooks
    کد:
    A standard notebook has the following features:
    Ultralight. Less weight is better.
    کد:
    Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap.
    Notebook: A light, portable computer that is generally thinner than a laptop.

لپتاب برای استفاده تو بغل یا روی پا هست!
    نوتبوک معمولا بزرگتر از لپتاب هستند!
    کد:
    درضمن همون جایی که حرفهای شمارو نوشته، همچنین نوشته نوتبوک ها lcd با سایزهای 12 تا 14 اینچ دارن! جالبه پس سایت سازنده اشتباه کرده گفته نوتبوک هست چون ال سی دیش بزرگتر هست! پس زیاد روی اون سایتی که اطلاعاتشو مینویسی حساب نکن!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه بحث جالبی شده
    امیر خان برادر خوبم.این پست شماست:
    عزیز این چیزی که معرفی کردید(کامپیوتر نمیگم! اگه این کامپیوتر باشه ماله ما قابلمه هست!) اصلا لپتاب نیست! دسک تاپ هست! اینو شوخی نمیکنم! جددی گفتم!
    این مدل :
    powerful desktop replacement
    هست! یعنی نوعی دسکتاپ هست نه لپتاب! درضمن این مدل از چیپ X58 استفاده میکنه اصلا مال لپتاب نیست و مخصوص دسکتاپ هست! حالا این دسکتاپ رو چطوری اینشکلی ساختن نمیدونم! ولی 100% لپتاب نیست!
    اینجا شما گفتی این مدل یه دسکتاپ هست.
    توی سایت سازنده گفته شده این یه نوتبوکه
    از انجایی که نوت بوک و دسکتاپ یکی نیست پس این اولین اشتباه شما توی این تاپیکه.(نیاز نیست که اثبات کنم که دسکتاپ با نوت بوک فرق می کنه که؟)
    دومین اشتباهت هم در مورد طرز نوشتن لپ تاپ هست که شما بهش میگی لپ تاب.

این 2 تا اشتباه رو من در خلال صحبتتون پیدا کردم گفتم خدمتتون عرض کنم

10. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شرمنده دوبار فرستاده شد.لطف کنید پاک کنید این پست رو

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

چه بحث جالبی شده
    امیر خان برادر خوبم.این پست شماست:

اینجا شما گفتی این مدل یه دسکتاپ هست.
    توی سایت سازنده گفته شده این یه نوتبوکه
    از انجایی که نوت بوک و دسکتاپ یکی نیست پس این اولین اشتباه شما توی این تاپیکه.(نیاز نیست که اثبات کنم که دسکتاپ با نوت بوک فرق می کنه که؟)
    دومین اشتباهت هم در مورد طرز نوشتن لپ تاپ هست که شما بهش میگی لپ تاب.

این 2 تا اشتباه رو من در خلال صحبتتون پیدا کردم گفتم خدمتتون عرض کنم
    عزیز اوم متن رو خوندی؟
    اگه بخونی همونجا نوشته که اینا بین دسکتاپ و نوتبوک هست که بعضی وقتها میگن"دسک نوت" خوب؟ ببینین دسکتاپ و نوتبوک نقطه مقابل هم نیستند! مقابل دسکتاپ ،لپتاپ هست! این دوستمون میگه این مدل لپتاپ هست! در حالی که در سایت سازنده هیچ اشارهای به لپتاب نشده! فقط نشوته نوتبوک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •