تا اونجایی که من ایشون رو میشناسم نوازنده گیتار فلامینگو هست و توی اسپانیا تحصیل کرده اما کار تلفیقی ازش ندیدم (حالا اگه از دف در کارش استفاده کرده این تلفیق نیست به نظر من)نمی دونم شهاب طلوعی رو می شناسین یا نه ولی یه تحقیقی در موردش کنین بد نیست
تا اونجایی که من ایشون رو میشناسم نوازنده گیتار فلامینگو هست و توی اسپانیا تحصیل کرده اما کار تلفیقی ازش ندیدم (حالا اگه از دف در کارش استفاده کرده این تلفیق نیست به نظر من)نمی دونم شهاب طلوعی رو می شناسین یا نه ولی یه تحقیقی در موردش کنین بد نیست
پس آهنگاشو نشنیدین
در ضمن می دونم که اگه هر دفی تو هر آهنگ غربی بیاد تلفیق نمی شه
مهم اینه که دف یا هر ساز دیگه ای چجوری زده بشه
این اطلاعات رو از بی بی سی دارید یا جای دیگه؟
از بی بی سی دارم اما از جای دیگه ای نشنیدم که کار تلفیقی داشته باشه به نظرم تلفیق یعنی اصل و پایه کار با موسیقی ایرانی باشه و از سازهای غیر ایرانی هم استفاده بشه نه در کنار سازهای دیگه و کاری غیر ایرانی از ساز ایرانی استفاده بشه
به نظرم بحث تلفیق و نوآوری یکم تخصصی هست و شاید بعضی دوستان مایل نباشند توی این بحث شرکت کنند اگه نظرات شخصی روبگید بهتره تا بتونیم دید همو نسبت به موسیقی ملی کشورمون درک کنیم
البته هر نظری داشته باشیم بهتر بیان بشه حتی مثله اون دوستمون که گفت موسیقی ایرانی بدرد آبگوشت خوردن میخوره تا ببینیم چه بر سر موسیقی کهن ما اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)