یونس رکورد منو زدی ؟...
یونس رکورد منو زدی ؟...
هی من میخوام رو نکنم نمیشه...! از اون ریتمت معلومه چه آهنگی بوده و چقدر خوب رفتی...
مثه مرد بگو آهنگش چند دقیقه بوده؟من برم آهنگ های جواد یساری بزارم..(کنسرت) میرم واسه 1 میلیون...
شاد باشی![]()
والله آهنگش که تا صبح هم بزارمش تموم نمیشه : د ی ( هر چی آهنگ تو pc هست رو چسبوندم به هممثه مرد بگو آهنگش چند دقیقه بوده؟![]()
================================================== ===============
فعلا گوشیم داره میسوزه : د ی سرمم گیج میره ..... بعدا با رکورد جدید میام ....
در ضمن این چهارمین باری بود که داشتم دنس رو بازی میکردم .... هنوز دستم خوب رون نشده
یونس با هرکی رقابت میکنی با من یکی نکن !...
![]()
سلام خدمت همگی ... منم با یه عملیات عجیب غریب دنس رو دان کردم ... الانم دارم کلاینت جدید رو می نصبم ... تا صبح می شینم بازی می کنم![]()
خب ادامه بحث رو به اینجا منتقل کنید..چون سایت کد میده و میشه بازی رو فول انجام داد ارزش تاپیک زدن داشت...
پست های قبل هم به زودی منتقل میشه...
شاد باشید![]()
rاقا این دنس چرا روی N73 نمیاد لطفا دلیلش رو کامل بگید؟
چون گوشی شما قدیمی و همچنین بازی کرک نشده و شما نمیتونید به صورت قانونی هم فعالش کنید.
شاد باشی![]()
یه کم میشه درمورد این دنس بیشتر توضیح بدین که مثلا روی کدوم گوشیها میشه اجرا کرد ؟(چون بالا گفتین که روی 73 فول نمیشه)
از کجا میشه کد گرفت ؟
تمام 1000 پوینت رو میشه گرفت ؟
برای کد گرفتن باید طبق آموزشی که یونس گذاشت عمل کنی......فقط برای گوشی هایی که N-Gage رو ساپورت میکنند.....برای 73 و 93 و اینا نمیشه.....الان با یونس صحبت میکنم که آموزش گرفتن تریل 30 روزه رو بذاره تویه پست اول.
خوش باشی
سلام
فقط روی گوشی هایی که رسما" ساپورت میشن جواب میده...فقط
دوستان تونستن تقریبا" همه پوینت ها رو بگیرند..!
صحبت شد..!: دیبا یونس صحبت میکنم که آموزش گرفتن تریل 30 روزه رو بذاره تویه پست اول
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)