تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 17 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 161

نام تاپيک: معرفی بازی های FREE آنلاین

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من سبک های دیگه ای رو هم معرفی کن میخوای من لیست بازی هارو بدم ؟
    آخه سبک دیگه حال نمیده.مثلا چه سبکی؟
    اگه استراتژی بخوای که تو همین بخش بازیهای آنلاین تاپیکاش پره...
    اکشن هم فقط کانتر رو میشه بازی کرد.من خودم بتلفیلد 2 رو بازی میکنم ولی چون سرور ایرانی نداره مجبورم تو خارجی ها برم و پینگم خیلی بالاست...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من سبک های دیگه ای رو هم معرفی کن میخوای من لیست بازی هارو بدم ؟
    لیست بازی ها رو بگو اگه جالب بودن بررسی می کنیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد من مشکل خاصی تو rohan ندیدم.باز میخوای خودت یه بررسی بکن.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

از بین اینا فقط requiem مونده که اونم دارم روش تحقیق میکنم.
    من این بازی رو دیدم.گیم پلی اون زیاد با شایا فرقی نداره.صحنه هاش تاریک تره و خون ریزی زیادی داره.
    کاراکتراشم اونقدر تنوع ندارن.من که با بازی زیاد حال نکردم ولی یه کلیپ از بازی میذارم که همه ببینید.
    فرمت 3GP هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بازی رو دیدم.گیم پلی اون زیاد با شایا فرقی نداره.صحنه هاش تاریک تره و خون ریزی زیادی داره.
    کاراکتراشم اونقدر تنوع ندارن.من که با بازی زیاد حال نکردم ولی یه کلیپ از بازی میذارم که همه ببینید.
    فرمت 3GP هست.
    کد:
    راست میگی من هم زیاد باهاش حال نکردم.شایا خیلی بهتر از اینه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محمد من مشکل خاصی تو rohan ندیدم.باز میخوای خودت یه بررسی بکن.
    باشه خودم معرفی می کنم. منم متاسفانه الان اومدم شهرستان دیال آپ دارم کار می کنم! سرعتم خیلی کند شده و جمع آوری data ها برام یذره سخت شده ولی سعی می کنم تا آخر امروز تا قبل از خواب 2 تا بازی rohan و Rakion رو معرفی کنم.
    Last edited by mhv_kntu; 13-07-2009 at 18:42.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب برای من rappelz هم رفت کنار.

hmm i didnt play rappelz for long but i got to lvl 30 and was sick of it.

Reasons for quitting:
    -Slow, long, and repetitive quests
    -dieing....alot
    -armor sets that are 30 levels apart
    -LAGGGGGGGGGGG >.<

...and that's pretty much it

-------------------------------------------------

Played it for a week.
    Reason to quit: Poor graphics, boring quests, hardly any character customization.
    -------------------------------------------

Pretty much the same for me, but left out all the crap you have to go through just to get the damn game running. The amount of BSODs I got because I refused to run a crappy game without protection to my comp was ridiculous.
    ---------------------------------------
    After accomplising R6 first on Tanda server It got boring. I had a goal, reached it, then left. Was actually bored even before R6. But finally left for all the reasons stated above and the following ones:

!. NO DROPS!!!! ( I played from 120 to 128 with no R6 drops)
    2. The company (Gala-Net) Lies to thier customer base
    3 Dev's could care less what theri players ask for.
    4. Kids started taking over server. And was on the other servers that I tried. I don't want see all the back biting crap or the kissing up to the GM's in game chat. And especially don"t care about Chuck Norris.

BTW When are the devlopers of any online game going to figure out that their basic players who pay for items or a game are usally older and dont' want to have to deal with the unitellegent chatter in game chats?
    ---------------------------------------------

i dont want this to turn into spam because this is the 5th time i say this, here it goes anyways
    The game lacks originailty, its 5months back from the korean version, gpotato is awful magnagment, no quest after lv 65~, cash shop DESTROYS the game, inflacion is wack, chuck norris is an idol, GM events are retarded, if you want a lag & grind fest, Register Here. I have tryed to shove this in their faces and they just ignore the players, all they care about is $$$$$$$$$$$.
    [Mod Edit]
    enjoy your life in a dungeon if you want to level up!
    did i mention the game becomes a grindfest in purpose AT EVERY LEVEL. Mobs give you 1-30(1-300exp) 40-50(1100~) 60-70 (2000~, takes about 3-5m xp to level) now, here is the fun part, 70-80(4000~5000 w/SS) (5-7m exp to lv) 80-100 (6000-7000 w/SS) (7-15m exp to level) 100-120 (10000-15000~ w/SS) (15-40m to lv) 120+ (if you are stil playing this game you need a life)
    as far as i know, rappelz is in the past unless they hire chuck norris or an asian guy with an useful mind cause the people at potato are wack.
    and just to make sure this gets out, an epic for these [Mod Edit] players is: 2 pets (You need to be 120+ to get and the drop rate is 0.000000000000000001%) 1 mount (120+, You need to get an HV pass -cash shop-) a island in the middle of nowhere(110+ to fight) [Mod Edit].
    i dont see how it relates to your post but it gives you a preview of why i quit.

بازم نظرات منفی تا دلتون بخواد هست.خواستید بگید تا بذارم.
    در ضمن این انتقادات هم که بازیباز ها کردن و شما اینجا نوشتی بیشترشون دیگه قابل قبول نیست.
    لطفا اگه امکانش هست تاریخ ثبت این review ها رو هم بزارید چون این بازی کار خود رو سال 2006 شروع کرده و در سال اول دارای bug های زیادی بود که بهشون هم اشاره شده و شما در این پست آوردین رو داشته.
    ولی به گفته خود سایت همه نظرات بازیبازها رو مورد بررسی قرار دادن تا جایی که تونستن باگ های بازی رو در طول این چند سال برطرف کردن و بازی با اونی اول بیرون اومده متفاوت هست.و این ریویو ها که شما اشاره کردید احتمالا تاریخش قدیمیه .
    و اما در مورد لول آپ کردن که اعتراض می کردن. خود سایت بازی و کسانی که از این بازی خوششون اومده و نمره بالا به اون میدادن هم به یک نکته اشاره می کردن که سختی این بازی نسبت به بازی های mmorpg دیگه بیشتر هست. مشخصا یک عده با بازی های سخت حال نمی کنن یه عده هم حال می کنن.
    من هم نمی گم بازی بدونه اشکال هست ولی سرسری بررسی کردن رو هم کار درستی نمی دونم.
    این جور کپی کردن انتقاد و نظرات منفی رو هم جالب نمی دونم. چون حتی برای بهترین بازی ها افلاین مثل GOW و AC و... من براتون چندین صفحه انتقاد و نطر منفی و مقالات با نظر مخالف میزارم .
    باز هم می گم بقول دوستمون اینقدر راحت یطرفه به قاضی نرید.
    Last edited by mhv_kntu; 13-07-2009 at 18:30.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

عجب !!! ما اين وسط مونديم !!! اون بازي 3 و 4 كيم بلي خيلي جذابي دارن ! ولي خب ! اخرش تو شكيم بريم برا دانلود يا نه !!! ولي مي كم ! بازي مثل شماره ي 2 حتي اكه خيلي عالي هم باشه باز هم مثل همون شايا و بازي هاي قديمي ديكه هست ! حداقل 3 و 4 يكم تفاوت دارن

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

در ضمن این انتقادات هم که بازیباز ها کردن و شما اینجا نوشتی بیشترشون دیگه قابل قبول نیست.
    لطفا اگه امکانش هست تاریخ ثبت این review ها رو هم بزارید چون این بازی کار خود رو سال 2006 شروع کرده و در سال اول دارای bug های زیادی بود که بهشون هم اشاره شده و شما در این پست آوردین رو داشته.
    ولی به گفته خود سایت همه نظرات بازیبازها رو مورد بررسی قرار دادن تا جایی که تونستن باگ های بازی رو در طول این چند سال برطرف کردن و بازی با اونی اول بیرون اومده متفاوت هست.و این ریویو ها که شما اشاره کردید احتمالا تاریخش قدیمیه .
    و اما در مورد لول آپ کردن که اعتراض می کردن. خود سایت بازی و کسانی که از این بازی خوششون اومده و نمره بالا به اون میدادن هم به یک نکته اشاره می کردن که سختی این بازی نسبت به بازی های mmorpg دیگه بیشتر هست. مشخصا یک عده با بازی های سخت حال نمی کنن یه عده هم حال می کنن.
    من هم نمی گم بازی بدونه اشکال هست ولی سرسری بررسی کردن رو هم کار درستی نمی دونم.
    این جور کپی کردن انتقاد و نظرات منفی رو هم جالب نمی دونم. چون حتی برای بهترین بازی ها افلاین مثل GOW و AC و... من براتون چندین صفحه انتقاد و نطر منفی و مقالات با نظر مخالف میزارم .
    باز هم می گم بقول دوستمون اینقدر راحت یطرفه به قاضی نرید.
    مي كم يه كاري بكن ! شما كه داري مزاياش رو هم مي نويسي ! يه سري از اين انتقادات جديدش رو هم بنويس ! با كوكل ترانسفرش هم بكني ديكه اصلا 20 !!! اخه ادم خيلي دلش مي سوزه جند روز يه بازي رو دانلود كنه ! بعد هم كلي وقت بزاره لول اب كنه ! بعد از دو سه روز ببينه بازي كلا BUG هست !
    يه سري review اين بازي rohan رو ديدم ! اين هم مثل بقيشون ساده بود و مزيت خاصي مثل اون دو تا بازي 3 و 4 نداشت با اين حال اكه انتقادات بازي ها رو هم بزاري خيلي راحت تر ميشه تصميم كرفت !!!(اي كاش روزي برسه كه سه سوته بازي رو خودمون تست كنيم و تصميم Begirim !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یه ویدئوی جالب در مورد rohan .
    البته قابل دانلود نبود و مثل youtube هست.من هم تا وسطاش دیدم.ولی شیوه جنگیدن و اسکیلها و همچنین گرافیک بازی خیلی جالبه.همچنین سرعت ضربات.شما اگه سرعتتون بالاتره تا آخر ببینید.جالبه.
    کد:
    من youtube برام فیلتره وگرنه فیلمهای زیادی تو یوتوب داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •