آخه سبک دیگه حال نمیده.مثلا چه سبکی؟
اگه استراتژی بخوای که تو همین بخش بازیهای آنلاین تاپیکاش پره...
اکشن هم فقط کانتر رو میشه بازی کرد.من خودم بتلفیلد 2 رو بازی میکنم ولی چون سرور ایرانی نداره مجبورم تو خارجی ها برم و پینگم خیلی بالاست...
آخه سبک دیگه حال نمیده.مثلا چه سبکی؟
اگه استراتژی بخوای که تو همین بخش بازیهای آنلاین تاپیکاش پره...
اکشن هم فقط کانتر رو میشه بازی کرد.من خودم بتلفیلد 2 رو بازی میکنم ولی چون سرور ایرانی نداره مجبورم تو خارجی ها برم و پینگم خیلی بالاست...
لیست بازی ها رو بگو اگه جالب بودن بررسی می کنیم.
محمد من مشکل خاصی تو rohan ندیدم.باز میخوای خودت یه بررسی بکن.
من این بازی رو دیدم.گیم پلی اون زیاد با شایا فرقی نداره.صحنه هاش تاریک تره و خون ریزی زیادی داره.
کاراکتراشم اونقدر تنوع ندارن.من که با بازی زیاد حال نکردم ولی یه کلیپ از بازی میذارم که همه ببینید.
فرمت 3GP هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست میگی من هم زیاد باهاش حال نکردم.شایا خیلی بهتر از اینه.
باشه خودم معرفی می کنم. منم متاسفانه الان اومدم شهرستان دیال آپ دارم کار می کنم! سرعتم خیلی کند شده و جمع آوری data ها برام یذره سخت شده ولی سعی می کنم تا آخر امروز تا قبل از خواب 2 تا بازی rohan و Rakion رو معرفی کنم.
Last edited by mhv_kntu; 13-07-2009 at 18:42.
در ضمن این انتقادات هم که بازیباز ها کردن و شما اینجا نوشتی بیشترشون دیگه قابل قبول نیست.
لطفا اگه امکانش هست تاریخ ثبت این review ها رو هم بزارید چون این بازی کار خود رو سال 2006 شروع کرده و در سال اول دارای bug های زیادی بود که بهشون هم اشاره شده و شما در این پست آوردین رو داشته.
ولی به گفته خود سایت همه نظرات بازیبازها رو مورد بررسی قرار دادن تا جایی که تونستن باگ های بازی رو در طول این چند سال برطرف کردن و بازی با اونی اول بیرون اومده متفاوت هست.و این ریویو ها که شما اشاره کردید احتمالا تاریخش قدیمیه .
و اما در مورد لول آپ کردن که اعتراض می کردن. خود سایت بازی و کسانی که از این بازی خوششون اومده و نمره بالا به اون میدادن هم به یک نکته اشاره می کردن که سختی این بازی نسبت به بازی های mmorpg دیگه بیشتر هست. مشخصا یک عده با بازی های سخت حال نمی کنن یه عده هم حال می کنن.
من هم نمی گم بازی بدونه اشکال هست ولی سرسری بررسی کردن رو هم کار درستی نمی دونم.
این جور کپی کردن انتقاد و نظرات منفی رو هم جالب نمی دونم. چون حتی برای بهترین بازی ها افلاین مثل GOW و AC و... من براتون چندین صفحه انتقاد و نطر منفی و مقالات با نظر مخالف میزارم .
باز هم می گم بقول دوستمون اینقدر راحت یطرفه به قاضی نرید.
Last edited by mhv_kntu; 13-07-2009 at 18:30.
عجب !!! ما اين وسط مونديم !!! اون بازي 3 و 4 كيم بلي خيلي جذابي دارن ! ولي خب ! اخرش تو شكيم بريم برا دانلود يا نه !!! ولي مي كم ! بازي مثل شماره ي 2 حتي اكه خيلي عالي هم باشه باز هم مثل همون شايا و بازي هاي قديمي ديكه هست ! حداقل 3 و 4 يكم تفاوت دارن![]()
مي كم يه كاري بكن ! شما كه داري مزاياش رو هم مي نويسي ! يه سري از اين انتقادات جديدش رو هم بنويس ! با كوكل ترانسفرش هم بكني ديكه اصلا 20 !!! اخه ادم خيلي دلش مي سوزه جند روز يه بازي رو دانلود كنه ! بعد هم كلي وقت بزاره لول اب كنه ! بعد از دو سه روز ببينه بازي كلا BUG هست !
يه سري review اين بازي rohan رو ديدم ! اين هم مثل بقيشون ساده بود و مزيت خاصي مثل اون دو تا بازي 3 و 4 نداشتبا اين حال اكه انتقادات بازي ها رو هم بزاري خيلي راحت تر ميشه تصميم كرفت !!!(اي كاش روزي برسه كه سه سوته بازي رو خودمون تست كنيم و تصميم Begirim !!!
این یه ویدئوی جالب در مورد rohan .
البته قابل دانلود نبود و مثل youtube هست.من هم تا وسطاش دیدم.ولی شیوه جنگیدن و اسکیلها و همچنین گرافیک بازی خیلی جالبه.همچنین سرعت ضربات.شما اگه سرعتتون بالاتره تا آخر ببینید.جالبه.
من youtube برام فیلتره وگرنه فیلمهای زیادی تو یوتوب داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)