ببینید چیزی بنام 3D نداره فقط توی اکوالایزراش Wide و surround هست
ببینید چیزی بنام 3D نداره فقط توی اکوالایزراش Wide و surround هست
بله خودشه . اين هندزفراي لوله اي فقط گوشو اذيت نمي كنه( متاسفانه براي سري دبيلو سوني هم اين شكلي ميزارند )
سلام. 100% در دراز مدت به گوشای ادم اسیب میزنه. متاسفانه این ابداع سونی بود.![]()
شما چه طور؟اهنگ در هندسفری گوشی های سونی اریکسون را گوش دادین؟
من تجربه ی گوش دادن اهنگ در هندسفری با گوشی های سامسونگ را ندارم و هیچ وقتم چنین حرفی نزدم که سامسوگ بده.............بلکه میگم سامسونگ خیلی خوب داره عمل میکنه......
من اینو گفتم که سونی اریکسون در هندسفری کیفیت خوبی داره.هم بلندی هم کیفیت را در کنار هم حفظ کرده.
غیر سری های دبیلو 800 900 810 سری های مالزی و ژاپن کیفیت و صدای بلندی دارن باقیشون که ساخت چین هستند چرت شدند
به نظره شما دبلیو960 هم که ساخت چین میباشد چرته؟
دبلیو960 خداییش کیفیت خوبی داره و ادم وقتی داره تو هندسفری اهنگ گوش میده حال میکنه
علامتها تعجب پرسش گیومه نقطه پرانتز.... کجاست برای اس ام اس یا نوشتن متن ؟ بر گوشی های دیگه کلید ستاره رو فشار بدی این علامتها ظاهر میشه تو این نبود حتی از منو ها نتونستم پیدا کنم
همچنین با علامت مربع زبان ورودی متن عوض میشه مثلا انگلیسی فارسی اعداد ......بر این اینطور نیست ؟
سلام دوست عزیز. با نگه داشتن دکمه# این سمبلها ظاهر میشن. همچنین با زدن دکمه* فوننتها عوض میشن.اگرم بخواین زبان متنو از فارسی به انگلیسی یا بر عکس تغییر بدین با انتخاب گزینه اپشن شماره 5 یا همون زبان متنو بزنید. سوالی بود در خدمتم.![]()
سلام ،مرسي
عجيب بود نگه ميداشتم عمل نميكرد !!!!!!!!!
تو جستجوي مخاطبين چي ؟ فقط عدد يا فارسيه با نگه داشتن مربع يا ستاره عوض نميشه به فونت ديگه . مسئله اينه كه من ازدو فونت فارسي و انگليسي براي ذخيره مخاطبين استفاده كردم
سلام. اینجا هم دقیقا عین قبله. با نگه داشتن # سمبلها ظاهر میشن. با زدن * فونتا کوچک و بزرگ یا به عدد تبدیل میشن. برای تغییر زبان از فارسی به انگلیسی یا برعکس از منوی اپشن عدد 9 یا همون زبان متنو انتخاب کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)