نشد من برم توی یه تاپیک
طرفدارای چاوشی Off Topic نکرده باشن![]()
نشد من برم توی یه تاپیک
طرفدارای چاوشی Off Topic نکرده باشن![]()
همه چی که نباید متن ترانه باشه ... تو موسیقی پاپ باید به موزیک هم زیاد توجه کنن !
اگه شما خیلی معنی و مفهوم آهنگ براتون مهمه ، میتونید برید رپ گوش بدید که بیشتر رو متن کاراشون کار میکنن تا بیت ...![]()
آقایان و خانمها Attention PLZ !
اینقدر به بنیامین و چاووشی توهین نکنید.
هر خوانندهای سبک خودش رو داره و هر کسی آزاده که انتخاب کنه. بعضیها سبک چاووشی رو میپسندن و بعضیها سبک بنیامینرو.
من فکر کنم دوتا پست مرتبط با تاپیک اینجا بیشتر ندیدم
هیچکدام 21 35.59%
نیازی به بحث نیست ارا خودش بیانگره همه چیزه
طرفدار های چاووشی به قول مجید هرجا میرند شورش می کنند
شما تا صبح هم بگید چاووشی مگه ما قبول می کنیم؟؟؟
این دیگه کرکر خنده هست!!!!چاوشی بهترین خواننده جهانه
درود بر شما
بنیامین بهادری عالی میخوند،میخونه،و خواهد خوند...
هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت...چون سبک جدیدی رو ساخت و با اون محبوب و محبوبتر میشه...
آهنگاش رو خیلی با احساس میخونه... توی آلبوم جدیدش،آهنگ 16، نمونه ی فوق العاده ای از سبکش رو اجرا کرده...بغض خودش رو توی این آهنگ فرو میده و ادامه این آهنگو میخونه... واقعآ بااحساس میخونه و تحسین بر انگیزه...
نظر همه دوستان متین و قابل احترامه... اما من واقعآ بنیامین رو قبول دارم و سبکشو دوست دارم
سپاس فراوان بابت زحمات شما دوستان عزیز
خب معلومه طرفداراش
70 تای برتر
خداییش بعضی از این پست ها رو که میخونم میمیرم از خنده
دمتون گرم که میخندونین ما رو
نوکرمطرفدار های چاووشی به قول مجید هرجا میرند شورش می کنند
شما تا صبح هم بگید چاووشی مگه ما قبول می کنیم؟؟؟
دارم فکر میکنم تاپیک بزنم در مورد آلبوم های System Of a Down
ولی میترسم اینا بیان بگن چاوشی بهتره
![]()
Last edited by Majid ²; 12-05-2009 at 23:33.
بابا دعوا نداره که... من خودم کار بیشتر خواننده هارو گوش میدم و دوست دارم... چاووشیم کاراش خوبه و دوسش دارم... اما دوستان خوبم... ما اینجا در مورد بنیامین عزیز صحبت میکنیم و کاری به کس دیگه ای نداریم... قصد هیچ کس مقایسه نبوده و نیست... هر کس یه خواننده ای رو دوست داره دیگه... تعصب رو کنار بزارید و برای نظرات هم احترام قائل باشید... با سپاس از زحماتی که همه خواننده های خوب ایرانی میکشن...هرچند اونا اگه میدونستن مردم سرشون میخوان با هم دعوا و بحث کنن...هرگز راضی به خوندن نبودن! D:
لطفاّبحث رو بیشتر از این ادامه ندید تا دیگه دچار این مشکلات نشیم...
دوستتون دارم و برای نظرات تک تکتون احترام قائلم...
من که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
این شیکه ها هم که میگید من بعضی مواقع فقط tv persia نگاه میکنم اما چیزی نگفته یا من نشنیدم
بقیه شبکه ها هم که وقتی میزنم مجری یا کیفیت شبکه رو می بینم میفهمم چه شبکه مزخرفی هست
در هر صورت اگه لینک معتبری از این رده بندی بدی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)