88 بد نبود! دانلود كن اگه خوشت اومد براي حمايت بخر..
محسن یگانه ( تابوت )
حمید عسکری ( کما 2 )
محسن چاوشی (وحشت)
رضا صادقی ( چقدر سخته )
سیروان خسروی ( ساعت 9 )
بنیامین (06)
علی اصحابی 88
88 بد نبود! دانلود كن اگه خوشت اومد براي حمايت بخر..
به نظر من که محسن یگانه خیلی توپ خونده بود اصلا ترکونده بود
آلبوم sir-1 خیلی قشنگه تنظیمش هم که عالیه شعر هایآلبوم هم درحد آلبوم هستن
تراک آره - تراک اون روزا -تراک ساعت 9 - و تراک تو مریضی از بقیه تراک ها بهترن و من باهاشون خیلی حال کردم و از روز اول مرتب همین تراک ها رو گوش می کنم بقیه تراک های آلبوم چنگی به دل نمی زنن ( البته به نظر من بقیه دوستان هم در مورد تراکهای آلبوم نظر بدن لطفا )
ولی با توجه به این که ساعت 9 یه آلبوم حرفه ای به حساب میاد اما مطمئن باشید از البوم علی اصحابی کمتر فروش می کنه منتظر آلبوم فوق العاده علی اصحابی باشید
Last edited by sAeEd_kHaAn; 03-05-2009 at 17:11.
علي اصحابي كارش درسته و سرزبان تمام طرافداران موسيقي پاپ ميباشد . و سيروان هم خيلي كار داره كه به علي اصحابي برسه
شما رو چه حسابی این حرفو میزنی ؟! داری خواننده ی موفقی که ملودی و آهنگسازی و تنظیم و حتی شعر بعضی کاراش با خودشه و صدای به این قشنگی داره و اینقد صداش هم به ترک هاش میاد رو با علی اصحابی مقایسه میکنی ؟!
علی اصحابی به لطف الیاس شیرزاده که الان سر زبوناست به قول شما! حالا میگیم صداش هم خوبه ، اگه الیاس شیرزاد نبود که الان علی اصحابی هم مثل این فنچ کوچولوهای گنجاموزیک میشد!
به نظر من تا اینجای کار (اردیبهشت 88) اگه بخواد مثل سال های قبل پدیده ای واسه موسیقی ایران انتخاب بشه ، بی شک سیروان خسرویه!
دوست عزيز! من تنظيم كاري ندارم! 100درصد تنظيم كارهاي سيروان مردن تره ! ! و همه چيز و انتخاب البوم نظرشخصي هر فرده! . شخصا
فعلا البوم فرهاد جواهر كلام سرتر از بقيه البوم ها كه الان اومده ميدونم!
البوم سیروان تنظماش خیلی زیباس خیلی
ولی یه اشکال بزرگی داره و اون هم نبود احساس تو صداشه در نتیجه من یکی که نتونستم با صداش ارتباط برقرار کنم مخصوصا تو اهنگای اروم و غمگینش
خوب اين مشكل شما نبود . مشكل من هم بود . كه واقعا اهنگاشو نميشد درك كرد ولي خوب جاي پيشترفت داره
تراک ساعت 9 و تراک "تو مریضی" از سیروان قشنگن.
و تراک "چه حالی داره" زشت ترین تراکه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)