سلام..
کسی می تونه اخرین اپشن فایلی که اومده رو واسم بزاره..
ممنون
سلام..
کسی می تونه اخرین اپشن فایلی که اومده رو واسم بزاره..
ممنون
سلام دوستان پیس باز من تازه عضو شدم واسه ی همین تازه واردم بهم کمک کنین تا سایت رو خوب بشناسم.
سلام ... ببخشید آیا امکان داره که من بتونم حرف های گوینده رو تغییر بدم و چیزی که خودم می خوام رو بذارم .. ؟؟
سلام.
میشه یه عزیزی بگه از کجا بفهمیم که که فایلایی که دانلود کردیمو تو کدوم پوشه از کیت سرور باید بریزیم؟؟
مثلا کفشو یا توپو و...
Last edited by saeednot; 29-10-2009 at 23:27. دليل: ههه
این چیه گذاشتین تو سایت همه رو گیج کردین من که نفهمیدم چیو دانلود کنم تا این پچ ها رو به کار بندازم شما بگین ! کمک کنین تا بتونم پچ ها رو تو بازی به کار بندازم!
سلام دوستان
اگه میشه بگین که چطوری پچ لباس ها و چهره هارو وارد pes 2009 کنیم.
مخصوصا لیگ انگلیس که هم اسم تیماش و هم لباسشون خیلی زایست.
دمتون گرم.
خواهشمندم کمک کنید منم نمیدونم باید چی کار کنم
اول باید کیت سرور رو دانلود کنید :
بعد میتونید چیزهایی رو که می خواید بریزید تو این آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
F:\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
البته هر چیزی تو یه پوشه ی مشخص
اینم راهنمای پوشه های کیت سرور که مشکلاتتون رو حل میکنه
dt0b.img توپ
dt0c.img چهره،مو،کیت و کفش ها
dt01.img آهنگ های بازی
dt02.img اهنگ های بازی
dt04.img لگو ها
dt05_e.img تایتل اسکرین،لگوی پست ها،اسکوربورد
dt06.img منوهای بازی
dt07.img تور دروازه،تابلو تبلیغاتی ، پرچم کرنر و چمن
dt09.img کیت داور ها
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
کیت آرژانتین
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
کیت 2010 فرانسه
برای دانلود عکس رو سیو کنید
سلام دوستان. من يك مشكلي در كيت سرور دارم كه من رو كلافه كرده . مشكل من اينه كه كيت سرورم از GDB پشتيباني ميكنه و تمامي چيزايي هم كه ميريزم اجرا ميشه اما بازي فول اسكرين يعني تمام صفحه نميشه . وقتي ميخوام تمام صفحه بشه ارور ميده و از بازي مياد بيرون!!! ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد.
سلام دوستان من چند تا سوال دارم من وقتی pes2009 رو نصب میکنم چندتا ارور میده و iggnore رو که میزنم رد میشه و بازی هم okey اجرا میشه این بازی رو با همین نسخه رو چندتا سیستم نصب کردم و همه همین ایرادو میگیرن میخوام بدونم داوری واسه شما هم علکی کارت میده به هر تکل شما ؟
و اینکه میخواستم ببینم من میخوام pes2009 رو اپدیت کنم تا همه بازیکنا انتقال پیدا کنن و اینکه توپ و آرم های جدید بیان توش ؟ باید چه کار کنم میشه کسی راهنمایی با آموزش برام بزاره ؟!
مرسی از همه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)