تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 77

نام تاپيک: عدم موفقیت بازی های ساخت ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفم واسه فکر اون دوست عزیز که میگه که چی بشه !
    آخه تو میری نرم افزار خارجی استفاده میکنی فکرشو کن اون نرم افزار ایرانی بود با قابلیت های بهتر !
    شماها اینقدر نرم افزار مفتی میگیرین قدرشو نمیدونین همین فوتوشاپ رو بالای 100 دلار فکر کنم میفروشن !
    شما برو ماریو بازی کن خیلی برات بهتره .
    من خودم یا موقع میخواستم بازی ساز بشم . خیلی سخت بود . امکاناتی نیست . نه موتور خوبی نه آموزش خوبی !
    خیلی مشکله اما من میگم همه چیز ممکنه و واقعا ایران (خود ایران رو منظورمه) میتونه بهترین باشه !
    1- شرکت adobe این پک CS4 رو 940 دلار میفروشه!
    2- photo shop v رو هم بالای 200 دلاره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ]
    3- منم قبول دارم و میگم همه چیز ممکنه و واقعا ایران میتونه بهترین باشه .
    اما باید از کجا شروع کنیم ؟!
    باید چه کسایی به فکر باشن؟!
    ما تو مملکی داریم زندگی میکنیم که دائم دم از دولت الکترونیک میزنن ، اما پرداخت قبض اب و برق با اینترنت که نشد دولت الکترونیک از بحث دورتون نکنم.

واسه شروع هر کاری یه سری کارایه زیر ساختی مهمه ، ما زیر ساخت نداریم!!!!!!!!!!
    Last edited by lion_sun; 10-04-2009 at 00:59.

2. 2 کاربر از lion_sun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظرم باید گزینه نبود سرمایه رو حذف کنید که فقط توجیه بیمورد هست
    ما میخوایم از همون روز اول crysis بسازیم
    بابا والله اینطوری نمیشه چرا نیایم با یه بازی زیبا و معتاد کننده مثل world of goo یا خیلی بازیهای ساده دیگه خودمون رو نشون بدیم
    به قول یارو ما میخوایم راه 100 ساله رو یه شبه بریم
    اونهایی که الان بازیهای 3 بعدی با گرافیک خارق العاده میسازند همونهایی بودند که یه روزی بازیهای 2 بعدی و تک بعدی ساختند
    یکی از مهمترین دلایل عدم خلاقیت به جز گزینه هایی که شما گفتید اینه که تا یه نفر فکر ساخت بازی رو میکنه موضوعهای زیر میاد تو سرش:
    جنگ تحمیلی
    نبرد با تروریست
    شاهنامه
    ایران باستان
    تقلید از بازیسازهای خارجی(که باعث عدم خلاقیت میشه)
    .........
    ......
    و همین موضوعهای همیشگی
    اگر بازیسازهای ایرانی بخوان یکم از مغزشون استفاده کنند به جای اینکه بهونه نبود امکانات و سرمایه و اسپانسر و هزار مورد الکی دیگه رو بیارند میتونند با هزینه ناچیز یه بازی عالی بسازند البته نمیگم امکانات تاثیری نداره ولی برای شروع کار میشه با یه بازی روان و زیبا مثل ماریو شروع کرد نه اینکه یه بازی افتضاح با unreal engine 3 بسازند

4. 3 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سران ما پیشروی تو عرصه بازی رو موفقیت حساب نمیارن خوب معلومه کسی که ماهواره هوا میکنه میتونه یه گیم عالی هم با پشاتکارش بسازه اما ماهواره هوا کردن مهم تر یا بازی ساختن حالا اومدیم crysis هم ساختیم اینا که نمیان بگن ماافتخار میکنیم که همچین چیزیرو ساختینم پس میگن بهتره به جاش انرژی هسته ای سرمایه گذاری کنیم این یه مشکل.
    مشکل بعدی اینه داستانای بازیهای خدا کاملا تخیلی یا ابتکاری بوده اما اینا گیر دادن به مستند سازی چیزای باارزشی مثل تاریخمونو با بازیای کم ارزششون بی ارزش جلوه میدن بهتره تو موضوعات ساده و دیگه فعالیت کنیم بعد که پیشرفتمون به مرحله ی خوبی رسید بیاییم سر موضوعات اصلی و ملی (یه کمپانیه نو پا نمیاد یه دفعه ارباب حلقه ها بسازه)
    سومین مشکل تو کمپانیهای بزرگ و حتی نو پا از فقط از استعداد های یه کشور استفاده نمیکنن بلکه از تجربیات همه استفاده میکنن .بهتره یه گیم ساز با تجربرو اگر واقعا حدف تولیدگیم داشته باشیم دعوت کنیم و حتی استخدام کنیم و گرنه اینجوری پیش نمیره همین بچه های هوا فضا از معلمای روسی و غیره تو واحداشون استفاده کردن

6. 2 کاربر از Fate2646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سران ما پیشروی تو عرصه بازی رو موفقیت حساب نمیارن خوب معلومه کسی که ماهواره هوا میکنه میتونه یه گیم عالی هم با پشاتکارش بسازه اما ماهواره هوا کردن مهم تر یا بازی ساختن حالا اومدیم crysis هم ساختیم اینا که نمیان بگن ماافتخار میکنیم که همچین چیزیرو ساختینم پس میگن بهتره به جاش انرژی هسته ای سرمایه گذاری کنیم این یه مشکل.
    این یه توجیه غیر قابل قبول هست
    فرض کن شما یه بازیساز آماتور هستی
    کی میخواد جلوی تو رو بگیره که بازی نسازی حتی سران کشورت هم نمیتونند جلوی تورو بگیرند
    میدونم الان تو جوابم میخوای از مجوز و این چیزها بگی ولی باز هم یه بازی مثل همون world of goo یا dinner dash رو در نظر بگیر که با کمترین امکانات توسط چند نفر ساخته میشه و نیازی هم به مجوز نیست
    میتونی حتی اون رو رایگان روی web بذاری تا چند نفر تو رو بشناسند و استعدادت رو دریابند

8. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MOEEN_1369_KHAFAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    CHEOILISDFUWJHRFFDDSJFUHWUUY#IUVJKV<LB:LEIIRIUUUUUUUUUUU

پيش فرض

دو چیز تو کشور ما هیچوقت درست نمیشه
    1-فوتبال
    2-انیمیشن و بازی سازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

خودتون بیاد حرفهای قبلیتون هم بخونید
    کمی قبلتر یکی از دوستامون گفتن که بنیاد فلان میلیاردی پول به شرکت فلان داده و اون فقط چند میلیونش رو خرج کرده
    پس پول هست و توجه شده بهش

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

متاسفم واسه فکر اون دوست عزیز که میگه که چی بشه !
    آخه تو میری نرم افزار خارجی استفاده میکنی فکرشو کن اون نرم افزار ایرانی بود با قابلیت های بهتر !
    شماها اینقدر نرم افزار مفتی میگیرین قدرشو نمیدونین همین فوتوشاپ رو بالای 100 دلار فکر کنم میفروشن !
    شما برو ماریو بازی کن خیلی برات بهتره .
    من خودم یا موقع میخواستم بازی ساز بشم . خیلی سخت بود . امکاناتی نیست . نه موتور خوبی نه آموزش خوبی !
    خیلی مشکله اما من میگم همه چیز ممکنه و واقعا ایران (خود ایران رو منظورمه) میتونه بهترین باشه !
    من تو حرفام به کسی توهین نکردم ولی تو داری توهین میکنی
    بحث این تاپیک کاملا بیهودس، هر کسی نظر خودش رو میگه ولی آخرش چی ؟
    اونا که نمیان بخونن و دست به کار شن کاری بکنن !
    ایران همینه که هست و حالا حالاها نمیتونه بازی بسازه که بین المللی بشه و تو سایت گیم اسپات ثبت بشه .

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یه توجیه غیر قابل قبول هست
    فرض کن شما یه بازیساز آماتور هستی
    کی میخواد جلوی تو رو بگیره که بازی نسازی حتی سران کشورت هم نمیتونند جلوی تورو بگیرند
    میدونم الان تو جوابم میخوای از مجوز و این چیزها بگی ولی باز هم یه بازی مثل همون world of goo یا dinner dash رو در نظر بگیر که با کمترین امکانات توسط چند نفر ساخته میشه و نیازی هم به مجوز نیست
    میتونی حتی اون رو رایگان روی web بذاری تا چند نفر تو رو بشناسند و استعدادت رو دریابند
    ببین منظور منو متوجه نشدی من نگفتم اونا مخالف بازی سازین من میگم اون بالا ها کسی برای بازی ارزش قائل نیست اگه کسی بیاد با پول یا بدون پول بهترین بازیم بسازه اونا اصلا اهمیتم نمیدن .
    بله پول وبودجه هست همین بودجه سازمان جوانان اما تا وقتی کسی اهمیت نده و کارا سرسری جلو بره از کسی کمک نخوان به درد نمیخوره بودجه کلش حروم میشه چون به دلیل کم اهمیتی نظارتی روش نیست که کیفیتو بسنجن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورت رو متوجه شدم جوابت رو هم دادم
    خوب به جهنم که اونها ارزش قائل نمیشن مگه تو میخوای واسه اونها بازی بسازی؟

14. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه جایی یکی نوشته بود این تاپیک هیچ فایده ای نداره ! (نیازی نیست اسمشو بگم)
    دوست خوبم اگه بیایم 2 3 تا از اینجور تاپیکا بزاریم فایدش اینه چند نفر تو فکر میرن که مگه چیمیشه ماهم بازیه خوب بسازیم.
    نیازی نیست کسی از دولت مردها بیان این تاپیکارو بخونن ، ما میخوایم ذهن هارو فعال تر کنیم.

گفتن ایران همینکه هست !
    این حرفا چیه ما نباید اینی باشیم که هستیم .

دوستان تورو به خدا دست از فکرای قدیمی بر دارین ، ما باید ذهنمون رو فعال کنیم.
    ما پتانسیل کارای بزرگ رو داریم

برای طی کردن هزار کیلومتر شرط اول بر داشتن قدم است

برای موفقیت در هر کاری یه سری فاکتورا لازمه مثلا : تحصیلات ، پشت کار ، اراده ، درس گرفتن از شکست های گذشته .

دست بردارین از اینکه هی بگیم چی نداریم.
    بگید چه امکاناتی داریم ولو محدود ، و چطور میتونیم کاملشون کنیم.

16. 2 کاربر از lion_sun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •