پرويز مظلومي گفت: در صعود به آسيا، سرنوشت دست خودمان است و با پيروزي برابر داماش راه ما براي صعود و رسيدن به اهدافمان هموارتر خواهد شد.
سرمربي تيم فوتبال صنعت مس در گفتگو با سايت رسمي باشگاه صنعت مس افزود: در ديدار روز يكشنبه نياز مبرمي به سه امتياز داريم و اميدوارم با حمايت هواداران و تلاش بازيكنان به اين مهم دست يابيم.
مظلومي با بيان اينكه بازي سادهاي پيش رو نخواهيم داشت، گفت: داماش با تمام قوا براي بقا در ليگ به ميدان ميآيد و از اين رو نميتوان اين تيم را دست كم گرفت.
وي ادامه داد: در هر صورت با شناخت از تيم داماش درصدديم از نقاط ضعف اين تيم نهايت استفاده را ببريم.
مظلومي گفت: بازيكنان ما به اين باور رسيدهاند كه براي موفقيت بايد تلاش و كوشش بسياري انجام دهند و با توان و انگيزه موجود در تيم به دسترسي به اهدافمان بسيار اميدوارم.
سرمربي تيم فوتبال صنعت مس در مورد درگیری های اخیر که بین صادقی و چند تن از تماشاگرنماها اتفاق افتاد نيز گفت: اين اتفاق اصلا طبیعی نبود زیرا مطمئن هستم که آنان نه تنها هوادار مس بلکه حتی اهل کرمان هم نبودند.
وی ادامه داد: نمی دانم چه کسانی باعث می شوند تا اینگونه حاشیه ها در مس اتفاق بیفتد اما من قطعا این مساله را مورد پیگیری قرار می دهم و افراد خاطی را شناسایی می کنم، برخی ها موفقیت های مس را نمی توانند تحمل کنند و با توجه به نزدیک شدن به پایان لیگ و سه بازی آخر فصل قصد تخریب و ایجاد تشنج را در تیم دارند.
مظلومی گفت: این اولین باری نیست که تیم مس با این مشکلات رو به رو می شود و با قاطعیت تمام می گویم که مس بدون توجه به این کارشکنی ها با قدرت بیشتری به کار خود ادامه می دهد تا این سه بازی نیز به خوبی به پایان برسد.
پرويز مظلومي در مورد ارزيابياش از انتخاب مايليكهن به عنوان سرمربي تيم ملي تنها براي وي در تيم ملي آرزوي موفقيت كرد.