سلام.
مبارکه.![]()
سلام.
مبارکه.![]()
قربونت. نقری ای سیتادل تو بازار نیست . نه تو علاالدین و نه تو پایتخت. زنگ زدم خود سیتادل گفت 4 شنبه یا پنجشنبه پخش میکنیم. جالب اینکه گفت زیاد جاهای مختلف زنگ نزن که قیمتش میره بالا !!
Last edited by a6l3i; 04-03-2009 at 00:08.
سلام.
واقعا" که جالبه!!!!!
منم امروز گرفتم همیشه بین اکسپریا و امنیا در شک بودم گفتم برم بازار هر کدوم که بهتر بود تو دست میگیرم
همیشه فکر میکردم اکسپریا خیلی باریکه اما وقتی دستم گرفتم واقعا نظرم عوض شد الان میگم اندازه اندازس خلاصه اکسپریا رو گرفتم
در مورد صداش باید بگم توی 7 -8 تا آهنگ هایی که توش بود صدای چندتاشون متوسط بود اما صدای چند تای دیگه خیلی پایین بود
یعنی خلاصه توی صدا زیاد قوی نیست اما کیفیت صداش خیلی خوبه....
سلام،
آره . بالاخره 5شنبه x1 نقره ای گرفتم. سیتادل 695 . جمعه هم با سایت خودش آپ دیتش کردم . محشر شد. مخصوصا کیبرد مجازیش که اعداد روهم مثل کیبرد pc بهش اضافه کرد. منکه تو ماشین صداس اسپیکرش رو خوب نمیشنیدم ! احتمالا خوب تنظیمش نکردم ( امیدوارم ). ولی برعکس موبایل های سیمبین یه هفته ای میخواد تا همه سوراخ سمبه هاشو کشف کنم. فردا هم میخوام یه رم Toshiba کلاس 6 4 گیگ از پایتخت بگیرم . ( 28 تومن ) .
سلام.
رم 4 کلاس 6 , 28 تومان؟خیلی گرون داری میگیری من 8 البته کلاس 4 رو گرفتم 19 تومان تو همون هندهلد آدرسش رو برات با تمام مشخصات نوشتم میتونی مراجعه کنی بگیری .
خب مباركه
حالا كه خريدين نظرتونو اعلام كنيد
اين تاپيك مفيد بود ممنون از همگي
راستي من يه فيلمبرداري ميخوام از اكس1 ببينم
يكي از بچه ها لطف كنه و واسم اپ كنه
بد جوري اين گوشي ربايش داره
Last edited by golmohammadi; 11-03-2009 at 18:17.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)