سلام من رفتم تو قسمت Multiplayer به چه صورت ریجستر میشه؟
سلام من رفتم تو قسمت Multiplayer به چه صورت ریجستر میشه؟
به به ، ببین اینجا چه خبرهاوایل سر میزدم به این تاپیک میدیدم ظاهرا مشتری نداره، الان اومدم میبینم که انگار برای بعضی از دوستان جالب بوده.
بازهم میگم اگر به دنبال بازی ماشین هستید LFS گزینه مناسبی براتون نخواهد بود، اما اگر به دید یک شبیه ساز بهش نگاه کنید فوق العاده جذاب و هیجان انگیزه. برای من به خصوص با فرمون مسابقه دادن با LFS هیجانش انقدر هست که باعث بشه ضربان قلبم بالا بره و کف دستم هم عرق کنه !
توی مسابقه با زدن کلید w سر راننده به راست و با کلید e به چپ می چرخه البته تقریبا 45 درجه.
در حالی که کلید w رو نگه داشتی و راننده داره به سمت چپ نگاه می کنه، اگر کلید e رو بزنی زاویه نگاهش از 45 به 90 درجه افزایش پیدا می کنه. برعکسش هم صادقه. این جمله رو بخونی شاید متوجه نشی درست، برو توی بازی و با این دو تا کلید یه کم ور بری متوجه میشی.
کلید R رو هم بزنی پشت سر رو نگاه می کنه راننده.
برای کرک بازی هم لینکش رو توی پست دوم یا سوم تو صفحه اول گذاشتم. فایل کرک رو کنار فایل اجرایی بازی بذارید و بعد از اجرا یه یوزر و پسورد دلخواه توش وارد کنید و تایید کنید.
اگر می خواید کرک استفاده نکنید و با استفاده از اکانت دمو رکوردهاتون رو توی سایت رسمی بازی ثبت کنید، همونطور که دوستمون گفت باید توی سایت بازی ثبت نام کنید و غیر از پسورد خود سایت game password رو هم پر کنید تا بتونید بازی رو به صورت دمو استفاده کنید. البته جدیدا فکر کنم موقع ثبت نام game password رو همون پسورد خود سایت قرار میده.
اونهایی که در مقایسه با بازیهای ماشین میگن چرا با سرعت 100 تا نمی پیچه، برن با ماشین واقعی امتحان کنن. یه جایی مثل یه پارکینگ بزرگ و با رعایت مسائل ایمنی جدی برید تست کنید. من امتحان کردم خودم. توی سرعت بالای 80 وقتی فرمون رو با سرعت به یک سمت بچرخونید ماشین به راحتی oversteer میشه. به خصوص توی خانواده پژو.
من از این به بعد بیشتر به اینجا سر می زنم، اگر مشکل دیگه ای بود در خدمتتون هستم.
اگه کسی lfs و با فرمان g25 بازی میکنه تنظیماتش و به من بگه چون هیچ رقمه تنظیم نمیشه.اگر با تصویرم باشه که دیگه ممنونش میشم.
سلام خیلی ممنون که این شبیه ساز رو معرفی کردید .
ولی یک چیز : وقتی ریجیستر میکنم همه ماشین ها در گاراژ رنگی میشن ولی وقتی انتخاب میکنم error اینکه ماشین پیدا نکرده ملی ماشین های اصلی درست کار میکنند . حتی پیست ها هم همین طور هستند .
میخواستم بدونم بجز کارهایی که گفته بودین باید کارهای دیگری هم انجام داد .
یک بازی یا شبیه ساز هم هست که گرافیک و سیستم بالاتری میخواد به نام test drive که سیتم من خوب جواب نداد . فقط خواستم این شبیه ساز هم معرفی کرده باشم .
با تشکر از شما دوست گرامی
ولی هیچ چیزی مثل خود رانندگی نمیشه .
دوستان لطفا پوشه data\skins رو برای من قرار بدید فقط پوشه Skins رو میخوام ، اگه رار باشه بهتره .
ممنون !!!
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که فولدر خالیشه
من الان سر کارم، شب میرم خونه کامل اش رو میفرستم.
بچه ها این بازی خیلی 20ئه
فقط یه چیز شما هم تو مرحله اول تو SIngle player نمیتونین به جز 3 تا ماشین بقیه رو انتخاب کنین و ارور میده ؟ یا نه
LFS به صورت Demo سه ماشین و دو جاده رو فقط باز داره. اگر بخوای توی سرورهای آنلاین هم وارد بشی باید توی سایت ثبت نام کنی و بازی رو یا یوزر و پسورد ات Unlock کنی .
می تونی بازی رو کرک هم بکنی ولی با کرک نمی تونی آنلاین مسابقه بدی و فقط روی کامپیوتر خودت می تونی باهاش کار کنی.
با این فایل می تونی کرک کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)