تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 77

نام تاپيک: Live For Speed شبیه ساز رانندگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من رفتم تو قسمت Multiplayer به چه صورت ریجستر میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به به ، ببین اینجا چه خبره اوایل سر میزدم به این تاپیک میدیدم ظاهرا مشتری نداره، الان اومدم میبینم که انگار برای بعضی از دوستان جالب بوده.
    بازهم میگم اگر به دنبال بازی ماشین هستید LFS گزینه مناسبی براتون نخواهد بود، اما اگر به دید یک شبیه ساز بهش نگاه کنید فوق العاده جذاب و هیجان انگیزه. برای من به خصوص با فرمون مسابقه دادن با LFS هیجانش انقدر هست که باعث بشه ضربان قلبم بالا بره و کف دستم هم عرق کنه !

مي كم نميشه يه جوري اين اينه بغل سمت راست رو اورد ؟؟؟ اين ماشينه هي از سمت راست ما مي اد توي اين ترانينك هي بهش مي خوريم ! مي بازيم ولي mitdown madness هم كه يه همجين سبكي داشت ! جون توي شهر بود خيلي باحال تر بود
    توی مسابقه با زدن کلید w سر راننده به راست و با کلید e به چپ می چرخه البته تقریبا 45 درجه.
    در حالی که کلید w رو نگه داشتی و راننده داره به سمت چپ نگاه می کنه، اگر کلید e رو بزنی زاویه نگاهش از 45 به 90 درجه افزایش پیدا می کنه. برعکسش هم صادقه. این جمله رو بخونی شاید متوجه نشی درست، برو توی بازی و با این دو تا کلید یه کم ور بری متوجه میشی.
    کلید R رو هم بزنی پشت سر رو نگاه می کنه راننده.

برای کرک بازی هم لینکش رو توی پست دوم یا سوم تو صفحه اول گذاشتم. فایل کرک رو کنار فایل اجرایی بازی بذارید و بعد از اجرا یه یوزر و پسورد دلخواه توش وارد کنید و تایید کنید.

اگر می خواید کرک استفاده نکنید و با استفاده از اکانت دمو رکوردهاتون رو توی سایت رسمی بازی ثبت کنید، همونطور که دوستمون گفت باید توی سایت بازی ثبت نام کنید و غیر از پسورد خود سایت game password رو هم پر کنید تا بتونید بازی رو به صورت دمو استفاده کنید. البته جدیدا فکر کنم موقع ثبت نام game password رو همون پسورد خود سایت قرار میده.

اونهایی که در مقایسه با بازیهای ماشین میگن چرا با سرعت 100 تا نمی پیچه، برن با ماشین واقعی امتحان کنن. یه جایی مثل یه پارکینگ بزرگ و با رعایت مسائل ایمنی جدی برید تست کنید. من امتحان کردم خودم. توی سرعت بالای 80 وقتی فرمون رو با سرعت به یک سمت بچرخونید ماشین به راحتی oversteer میشه. به خصوص توی خانواده پژو.

من از این به بعد بیشتر به اینجا سر می زنم، اگر مشکل دیگه ای بود در خدمتتون هستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه کسی lfs و با فرمان g25 بازی میکنه تنظیماتش و به من بگه چون هیچ رقمه تنظیم نمیشه.اگر با تصویرم باشه که دیگه ممنونش میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خیلی ممنون که این شبیه ساز رو معرفی کردید .
    ولی یک چیز : وقتی ریجیستر میکنم همه ماشین ها در گاراژ رنگی میشن ولی وقتی انتخاب میکنم error اینکه ماشین پیدا نکرده ملی ماشین های اصلی درست کار میکنند . حتی پیست ها هم همین طور هستند .
    میخواستم بدونم بجز کارهایی که گفته بودین باید کارهای دیگری هم انجام داد .
    یک بازی یا شبیه ساز هم هست که گرافیک و سیستم بالاتری میخواد به نام test drive که سیتم من خوب جواب نداد . فقط خواستم این شبیه ساز هم معرفی کرده باشم .
    با تشکر از شما دوست گرامی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ولی هیچ چیزی مثل خود رانندگی نمیشه .

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا پوشه data\skins رو برای من قرار بدید فقط پوشه Skins رو میخوام ، اگه رار باشه بهتره .
    ممنون !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بفرما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این که فولدر خالیشه
    من الان سر کارم، شب میرم خونه کامل اش رو میفرستم.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها این بازی خیلی 20ئه
    فقط یه چیز شما هم تو مرحله اول تو SIngle player نمیتونین به جز 3 تا ماشین بقیه رو انتخاب کنین و ارور میده ؟ یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

LFS به صورت Demo سه ماشین و دو جاده رو فقط باز داره. اگر بخوای توی سرورهای آنلاین هم وارد بشی باید توی سایت ثبت نام کنی و بازی رو یا یوزر و پسورد ات Unlock کنی .
    می تونی بازی رو کرک هم بکنی ولی با کرک نمی تونی آنلاین مسابقه بدی و فقط روی کامپیوتر خودت می تونی باهاش کار کنی.
    با این فایل می تونی کرک کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •