واقعا زیر 20 میلیون فقط خرید ریو و ال90منطقیه
واقعا زیر 20 میلیون فقط خرید ریو و ال90منطقیه
البته ريو ماشين معقولي هست ولي ايراداتي داه كه عرض مي كنم :
1-جلو بندي اين ماشين چندان كارا نيست.ايراد اصلي هم از جانب سگدست ها هست كه معمولا هر 15000-25000 بسته به شرايط رانندگي بايد عوض بشه.قيمتش هم براي هر چرخ جلو حدود 55-65 تومن متغير هست
2-سواري اين ماشين خشك هست و در سرعت هاي بالا و در مسافت طولاني كمي آزار دهنده هست
3-عليرغم اينكه ارتفاع ماشين نسب به ساير خودرو ها كمتر هست ولي اصلا نبايد گول اين ارتفاع كم را خورد و گرنه ماشين استعداد بالايي در انحراف محور عقب از سر پيچ ها داره
4-تكنولوژي كامپيوتر موتور خيلي پيشرفته نيست.با وجودي كه در شهر مصرف خيلي خوبي داره ولي در جاده متاسفانه مصرفش غير معقول بالا ميره
5-كشش موتور(همون گشتاور ) در دورهاي بالاي موتور (منظور 3300 به بالا ) اصلا جذاب نيست.شتاب خودرو تا 3000 خوبه ولي برعكس تندر كه كشش خودرو از 2700 تازه را مي افته ريو از 3000 بهه بالا هيچ حسي به شما نميده
اين اهم ايرادات جزيي بود كه من با توجه به تجربه رانندگي كه با اين خودرو داشتم به اون مي دونم
البته باز هم ذكر مي كنم كه اتومبيل با ارزش و خوبي هست
موفق باشيد
شدیدا باهات مخالفم
1-جلوبندی ماشین هیچ مشکلی هم نداره من 43000 تا با رینگ و لاستیک 15 باهاش رانندگی کردم هنوز جلوبندیش مشکلی نداشته،فقط دیروز بردیم گردگیر پلوس رو سفت کرد
2-سواریش خشکه قبول دارم،اما هم عیب هم حسن (تو سرعتای بالا و جاده حسن و تو شهر و چاله چوله ایراد)
3-اینو نمیتونم دقیق در موردش نظر بدم چون از روز اول واسه ما روش رینگ و استرس بار بوده نمیتونم بگم بدون اینها هندلینگش چطوره،اما با اینها کاملا رضایت بخشه
4-تو شهر حدود 7/5 و تو جاده هم زیر 7 ،زیاده ؟؟
5-شتاب هم کاملا مخالفم ،موتور خوش شتابی داره،یعنی در مقایسه با 206 1300 و پژو سمند 1800 شتابش بالاتره
از نظر من ایرادات ریو اینا هستش :
1-گرانی قطعات موتور و بدنه (در مقایسه با 405 و سمند)مثلا چراغ عقب اصلی 89 تومن یا پوسته ی سپر عقب به تنهایی 120 تومن
2-زاویه ی کم در عقب در هنگام باز شدن
3-خشکی در سواری شهر
4-صدای نسبتا زیاد موتور در کابین (در مقیسه با سمند)
5-سایز بسیار نامناسب و ناهمگون رینگ و لاستیک در مقایسه با ابعاد خودرو که به ایمنی و هندلینگ ماشین شدیدا لطمه میزنه(از دزدیای سایپای محترم !!!)
Last edited by pooria-ir; 09-09-2010 at 13:52.
6.داشبورد بعد از مدتی به شدت به صدا میفته و معلومه این پراید تحصیل کرده خوب در این زمینه درس نخونده
7.صدای موتور و گیربکس از پراید هم بدتره و متاسفانه ازار دهندست
8.بد جا رفتن دنده ها که بسیار مشهوده
9.کامپیوتر سفر نداره و قابل نصب هم نیست اصولا بویی هم از سیستم های کامپیوتری مثل مالتی پلکس نبرده
اینا فعلا به ذهنم رسید ما قبلا ریو داشتیم و از اون سری اول ها بود و این مشکلات را داشت حالا دیگه بهتر یا بدتر شده باشه اطلاعی نداریم البته الان پارس داریم که افتضاح افتضاح هست ریو پیشش مثل بنز میمونه
دوست عزیز با این وضعیت بنزین شما فقط باید به فکر یه ماشین گازسوز باشی بالاخره جایگاههای سی ان جی هم اینطوری نمی مونه
من نمی دونم که ریو گاز سوز میشه یا نه ولی اشتباه منو تکرار نکن و یک ماشین گازسوز بخر
لطفا اطلاعات غلط ندید
ما الان حدود 2سال و نیم ماشین رو داریم به هیچ وجه اتاق ماشین صدا نمیده،اتفاقا این یکی از مزایای ریو در مقابل ماشین های همرده ی خودشه
یکی از بستگان ما یه دونه 84 داشت 110000 تا کار کرده بود یه تصادف هم داشت ،اما تا موقعی که فروختش وقتی توش میشستی هیچ فرقی با ماشین صفر نداشت از نظر سر و صدای اتاق
دنده ها روون جا میرن،الان بعد از 40000 ت کم کم نیاز به تعویش دیسک و صفحه حس میشه،گیربکس ماشین اوایل کارکرد کمی صدا در هنگام تعویض از یک به دو میده که بعد از مدتی رفع میشه
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
به جای اسپم دادن بهتره یا نظر بدیم یا فقط سکوت کنیم
Last edited by pooria-ir; 09-09-2010 at 18:08.
جناب آقاي پوريا :
دوبار چرخ سمت شاگرد را بردم تعمير و هر دوبار هم سگدست عوض شد.بعدش هم ماشين را فروختم به آشنا1-جلوبندی ماشین هیچ مشکلی هم نداره من 43000 تا با رینگ و لاستیک 15 باهاش رانندگی کردم هنوز جلوبندیش مشکلی نداشته،فقط دیروز بردیم گردگیر پلوس رو سفت کرد
اين بنده خدا هم بعد از من يكبار ماشين را برد و هر دو سگدست را عوض كرد و تا حالا هم حدود 20 هزار تا كار كرده و مشكلي نداره
مشكلش هم مانند پرايد تابلو نيست بلكه در موقع حركت وقتي فرمون را مي چرخوني(با سرعت بالاي 50 كيلومتر) فرمون يك ضربه خيلي كوچيك ميزنه
ببين ماشين مشكل TUO IN داره. نمي دونم اسم اين اصطلاح را شنيدي يا نه؟2-سواریش خشکه قبول دارم،اما هم عیب هم حسن (تو سرعتای بالا و جاده حسن و تو شهر و چاله چوله ایراد)
اصلا اون پايين بودن و سفت بودن ماشين در سرعت هاي بالا خيلي ملاك نيست چون سر يك پيچ اين مشكل TUO IN باعث انحراف محور عقب ميشه
فكر مي كنم اين را بالا توضيح دادم3-اینو نمیتونم دقیق در موردش نظر بدم چون از روز اول واسه ما روش رینگ و استرس بار بوده نمیتونم بگم بدون اینها هندلینگش چطوره،اما با اینها کاملا رضایت بخشه
مشكل مصرف جاده هست كه بالاي 6 هست.بايد قبول كرد كه براي يك موتور 1500 با 16 سوپاپ يكم بالاست مخصوصا اينكه رقيبش تندر در جاده زير 6 ميسوزونه4-تو شهر حدود 7/5 و تو جاده هم زیر 7 ،زیاده ؟؟
ببين زير 3000 شتاب خوبي داره ولي بالاي 3000 اصلا جالب نيست5-شتاب هم کاملا مخالفم ،موتور خوش شتابی داره،یعنی در مقایسه با 206 1300 و پژو سمند 1800 شتابش بالاتره
شما اگر مثلا داخل تندر بشيني 2700 به بالا شتاب خيلي بالايي داره ولي برعكس ريو از 3000 به بالا شتابش (نرخ افزايش شتابش) كم ميشه
اگر بخوام رياضي وار توضيح بدم مشتق منحني شتابش منفي ميشه
اينم خدمت جناب وطن عرض كنم
داشبوردش اصلا مشكل صدا نداره و تا آخرين لحظه هم من صدايي ازش نشنيدم6.داشبورد بعد از مدتی به شدت به صدا میفته و معلومه این پراید تحصیل کرده خوب در این زمینه درس نخونده
موتور صداش زياد هست ولي گيربكس اصلا صدايي نداره7.صدای موتور و گیربکس از پراید هم بدتره و متاسفانه ازار دهندست
تكذيب مي كنم8.بد جا رفتن دنده ها که بسیار مشهوده
بله متاسفانه اين ايراد را هم داره9.کامپیوتر سفر نداره و قابل نصب هم نیست اصولا بویی هم از سیستم های کامپیوتری مثل مالتی پلکس نبرده
البته ايراد ديگه اي كه من به اون ميگيرم و بيشتر فني هست اينه كه فرمون علي رقم اينكه كاملا نرم و روون هست ولي متاسفانه هيچ حسي نداره و هيچ حسي از جاده و نوعش به شما نميده
متاسفانه از گفته شما مشخصه كه داريد كاملا از روي تعصب حرف ميزنيددوستانی که ریو ندارند خواهشا نظر ندهند
با هیچکدوم از نظرات دوستان موافق نیستم رو ماشین هم تعصبی ندارم 1سال ریو دارم و هیچ مشکلی نداشته و هیچ خرج اضافی نداشته جلوبندی خیلی قوی داره قیمت لوازم موتوری ارزان بر عکس 206 اما لوازم بدنه گران و .....
اونی که میگه ریو پراید پیشرفته و از 206 تولید 1998 دفاع میکنه فقط این جمله رو بهش میگم 206 هم پژو 205 پیشرفته هستش
پس برو 205 پیشرفته سوار شو![]()
ريو اصلا از اساس با پرايد متفاوت هست ولي اگر قرار باشه كه ايرادات يك ماشين پوشيده بمونه و من و شما فقط از خوبي هاش تعريف كنيم كه ميشه حكايت همون برنامه جالب ديروز امروز فردا كه بس كه بي معني و غير منطقي بود ديگه خودشون هم حالشون به هم خورد و تعطيلش كردن
از بحث 30يا30 كه خارج بشيم بايد بگم كه 206 يكي از طرح هاي مطرح زمان خودش بود و البته هنوز هم براي خودش خيلي حرف داره. مصداق گفته هم همين كه دو سال بعنوان اتومبيل سال اروپا انتخاب شد پس به سادگي نميشه از اون گذشت(هرچند كه من زياد از طرحش خوشم نمياد)
احسان جان من تعصب ندارم اما شما گویا تندر دارید و رو تندر تعصب داریدبين زير 3000 شتاب خوبي داره ولي بالاي 3000 اصلا جالب نيست
شما اگر مثلا داخل تندر بشيني 2700 به بالا شتاب خيلي بالايي داره ولي برعكس ريو از 3000 به بالا شتابش (نرخ افزايش شتابش) كم ميشه
اگر بخوام رياضي وار توضيح بدم مشتق منحني شتابش منفي ميشه
این که میگی ریو تو دور بالا شتابش کمتر از تندر هستش اشتباه محض است و نیاز به ریاضی و این چیزا نیست
تندر در 0-100 برتره از نظر شتاب اما در شتاب ثانویه برتری با ریو هستش و در زمان کمتری به سرعت بالاتر میرسه
خوب كار رو با تصوير شماره 1 كه منحني گشتاور توان تندره آغاز ميكنيم و اطلاعات گشتاور رو در دور موتورهاي مختلف با interpolation, extrapolation, curve fitting بدست مياريم.براي استفاده از اطلاعات سايت بايد خروجي گشتاورها به lb.ft تبديل شوند.
lb.ft*1.35582=N.m
rpm 1000=81.66lb.ft
rpm 1500= 92.39
rpm 2000=98.56
rpm 2500=100.57
rpm3000=106.1
rpm 3500=107.95
rpm 4000=108.21
rpm 4500=104.59
rpm5000=100.31
rpm5500=95.59
rpm 6000=85.95
همچنين در تصوير شماره 2 اطلاعات گشتاور ريو با همون دردسر استخراج ميشه.
Rpm 1500=81.91
Rpm 2000=86.76
Rpm2500=93.99
Rpm 3000=90.88
Rpm 3500=92.76
Rpm4000=96.02
Rpm 4500=99.12
Rpm5000=96.02
Rpm 5500=92
Rpm6000=83
خوب به سايت مورد نظر ميريم :
به ترتيب داده ها رو وارد ميكنيم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطابق تصوير 3
- وزن دو خودرو رو 1100 كيلوگرم در نظر گرفت.و frontal area تندر حدود .0.8 فوت مربع با توجه به ابعاد از ريو بيشتر ميشه.(البته مقادير frontal area دقيق نيست اما چون مقايسه صورت ميگيره با ابعاد داده شده ميشه 0.8 فوت مربع رو به راحتي محاسبه كرد.)
ضريب درگ هم بر طبق اطلاعات سازنده ها در نظر گرفته شده.
به تصوير 4 و5 ميرسيم كه با اطلاعات بالا بايد گشتاور تندرو ريو رو تشكيل بديم.
در تصوير 6 هم اطلاعات رو وارد ميكنيم.(كه در بالا توضيح داده شد.)
روي perform calculation click كنيد. اگه گشتاور ها رو درست و با فاصله كمتر وارد كنيد به تصوير 7 ميرسيد كه مقايسه اون با تصاوير 1 و 2 نشانگر صحت استخراج اونها ميتونه باشه.
در نشانگر سمت راست اگه كليك كنيد ميتونيد مقايسه بقيه منحنيها رو مشاهده كنيد.
در تصوير شماره 8 بررسي مقايسه سرعتها صورت گرفته كه برتري تندر در زمانهاي پايين رو نشون ميده و با افزايش زمان وضعيت ريو بهتر ميشه.
تصوير شماره 9 بيانگر شتاب لحظه اي و مقايسه اونهاست. كاملا گواهي ميده تا دنده 3 شتاب تندر بهتره اما در دنده 4 و 5 شتاب ريو برتري داره. يعني در حدود 100 به بالا ريو بهتر شتاب ميگيره.
تصوير 10 هم مقايسه كلي هستش كه باز هم بيانگر شتاب بالي تندر در دنده هاي سنگين و برتري ريو در سرعتهاي بالاتره.
نتيجه اينكه درسته كه توان و گشتاور تندر بيشتر از ريو اما ضرايب دنده و ضريب درگ و frontal area بيشتر در تندر در سرعتهاي بالاتر شتابگيري رو با مشكل مواجه ميكنه.
توي همين سايت دوستان ميتونند stock bmw 330.i رو كه گشتاور و توان بيشتري از stck Nissan 300zx NA داره مقايسه كنند . تقريبا ميشه گفت شبيه مقايسه ريو و تندره.
در خصوص جلوبندی زیاد نمیتونیم بحث کنیم چون یه چیز تجربی هستش و جفتمون هم داریم مصداقی صحبت میکنیم دوست عزیز،به هر جال تجربه ی شما هم محترمه![]()
اين آماري كه گذاشتي با واقعيت كاملا همخواني داره
ولي اين فقط 1/3 قضيه هست
1/3 بعدي مربوط ميشه به قدرت موتور و 1/3 آخر هم به ساير عوامل از جمله ضرايب گيربكس مربوط ميشه
همين دو نمودار را با هم مقايسه كن ببين كدومس در دور پايينتر به حداكثر ميرسه پس ميشه 50% مطمئن شد كه در شرايط نسبتا برابر همون ماشين شتاب سريعتري خواهد داشت
بعدش بايد ديد كه كدوم ماشين در دور بالاتر قدرت بيشتري توليد مي كنه(بر حسب اسب بخار)
وقتي شما ماشين را روي داينامومتر ميبري هر دو نمودار يعني گشتاور و قدرت را به شما ميده پس اين دو فاكتور نقش كليدي در شتاب خودرو دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)