تنها راه انتقال فایل: از طریق usb
iphone 3g مشكي
iphone 3g سفيد
خيلي ممنون
قلب من براي iphone ميتپد
یه برنامه ای توی اپ استور هست به اسم Discover که دقیقا برای ازتباط وای فای با دیگر وسایلی که وای فای دارن هست
کارش هم خیلی جالبه وقتی شما وای فایت روشن باشه برای آیفونهای دیگه سرچ میکنه من خودم امتحان نکردم با آیفونهای دیگه رو (من خودم آیپاد تاچ دارم) ولی وقتی امکانش رو گذاشته حتما میشه دیگه
باید اون پاینن آیکون Browse رو بزنی تا آیفونهای دیگه رو پیدا کنه
بنا براین جواب سوال اولت حتما مثبته و میتونی
اما سوال دوم رو شک دارم و مطمئن نیستم اما فک میکنم بشه ایشالا آیفونت رو که خریدی برنامه رو از اینجا دانولد کن و خودت امتحان کن فک کنم بشه
اما سوال سوم در مورد انتقال فایل با وای فای اون کاری که خودم کردم رو میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما تو ادارمون اکسس پوینت داریم وقتی من به اکسس پوینت وصل شدم(و به اینترنت) همین برنامه ازم خواست که یک آدرسی رو تو مرورگرم تایپ کنم منم تایپ کردم
خیلی جالبه چون دیدم یه فولدر از آیپادم رو که همین برنامه میشناستش روی ال سی دی کامپیوتر آورد
اونوقت کلی فایل با حجم بالا رو ریختم تو آیپادم، بالای 200 مگ در کمتر از 2 دقیقه جالبه بدونید هیچ وقت
نتونستم با بلوتوث بالای 10 مگ فایل ترنسفر کنم چون مرتب قطع میشد ولی حالا 200 مگ با وای فای تو 2
دقیقه فکرشو بکنین(تو اون لحظه داشتم به کوتاه فکری کسانی که خودشون رو واسه بلوتوث ... میکنن تاسف
میخوردم)
به هر حال من تونستم با این سیستم با وای فای فایل انتقال بدم اما چون خودم لپ تاپ ندارم نمیتونم با قاطعیت بگم اما بازم فک میکنم بشه
قابلیت های دیگه این برنامه اینه که میتونی روی فایلهات پسورد بذاری و همه فایلهای Pdf و Word و همه فایلها و عکسها و فیلمهایی که آیفون میخونه رو اجرا میکنه
البته اینم بگم که این برنامه مستقل از سیستم خود آیفون عمل میکنه یعنی برای دیدن فایلهات باید حتما از طریق همین برنامه بری
من هم تو مجله خوندم که میشه از طریق وای فای انتقال صورت بدی........من چون خودم psp دارم و دوستم هم اینو داره با هم دیگه این کار را انجام میدیم ولی فقط عکس رو میشه بدون برنامه فرستاد برای چیز هایه دیگه باید حتما برنامش رو بریزید......
تو این گوشی هم برنام رو که دوستمون گذاشتند پس میشه................
برای گوشی هایه دیگه هم این برنامه هست؟؟؟
{چون wifi سرعتش خیلی خیلی بیشتر از بلوتوث هست.....که همه می دونند}
راستی اگه کسی این رو تست کرد خبر بده چون واقعا این خبر برام مهمه.........
آقا ميشه اينو تو يه سايت آپلود كني آخه مشكل وي پي ان دارم نمي تونم دانلود كنم..
در مورد اطلاعاتي كه دادي ممنون![]()
اینم Discover 1.0.7 که واست آپلودش کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by GiggleClub; 19-12-2008 at 19:19. دليل: اضافه کردن لینک جدید
بچه ها من دارم شكست عشقي ميخورمامروز رفتم علائدين از 800 تا 910 بود بيشتر 860 به بالا يكي هم ميگفت 800 ميگفت جعبه كوچيك با بزرگش فرقي نداره در كل با يارو حال نكردم مشكوك ميزد
ولي جايي كه ازش مطمئن بودم ميگفت 910 كه ميگفت از ايتاليا براش اوردن همكف هم ميگفت 900
يه چيزه ديگه يكي گفت رنگ سفيدش ليميتد هست اين يعني چي ؟
راستي شارژرش به پيريز ما ميخوره يا سري بايد بگيرم چون يكي در مورد شارژرش يه چيزايي ميگفت
راستي در مورد رنگ هم فكر كنم سفيد خوشم اومده شايدم چون تو فاز زمستونم با سفيد حال كردم
مشكيش بد جور جاي انگشت ميمونه
چيكار كنم الان كه كيريسمسه بعد سال نو قمري (محرم) تا كي دبي تعطيله چون به منم گفتن چون دبي تعطيل شده گرون شده
یه هشت گیگ بگیر، خودتو خلاص کن...
اثر انگشتم یه invisible shield میگیری، هم گوشیت خراب نمیشه، هم اثر انگشت نمی مونه
آقا لينك سالمه ؟ ميشه يه تست كني حسين جان/براي من باز نميشه
نمی دونم چش شده، ظهر باز میشد.....
یه جا دیگه آپلود کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)