تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: بچه ها به دادم برسید که بیچاره شدم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آره سامان جان ، خدارو شکر ازشون بک آپ دارم ولی نگرانی ولم نمی کنه ، خیلی کلافه شدم!
    از همه ی زندگیم افتادم...
    ناراحتی روحی پیدا کردم اینقدر بهش فک کردم.
    میگم واقعا اینقدر از دست دادن موبایلت داغونت کرده ؟ من خودم لپ تاپ ام رو که اون موقع هیچ کی نمی دونست لپ تاپ چیه ازم زدن با تمام فایلهای شخصی ام ، پروژه هام و ... ! شانس آوردم هاردم رو قفل کرده بودم با سکوریتی کیت والا بدبخت بودم

سعی کن فراموش کنی و به زندگی ات بچسبی ... چیزای مهم تر و با ارزشتر از یک گوشی ساخت یه صهیونیستی که پولش میشه برای کشتن ملت هم هست توی این دنیا ! (آخری رو گفتم بیخیال شی)

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مطلب سیاسی نشه اما چرا همه چیز رو با هم قاطی می کنید ؟ هان ؟

پلیس بیاد برای 70 درصد ملت که موبایل دارن پلیس شخصی بزاره ؟ یا سر کوچه ات وایسه ؟ یا همراهت توی خیابون راه بیاد؟ دزدیدن موبایل تو مهم تره یا فساد و فحشایی که توی این مملکت ایجاد شده و تقصیر خودمونه ؟ همون نا امنی ایجاد میکنه ! اگر شخص حواسش باشه و شانس بیاره موبایلش رو نمی دزدند ! کشور دیگه بودی بخاطر موبایل میزدن می کشتنت نه اینکه با مقاومتت زخمی ات کنن !

یکم فکر کنید و بعد نتیجه گیری کنید ... دست پلیس هم درد نکنه و بهتره بدونید پلیس ایران پلیس سوم جهان در برقراری امنیت هست ... برو خدا رو شکر کن
    آقا حاله شما خوبه ؟!!!!

4. 2 کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله ... شما بفرمایید مشکلی نیست ... جوابیه بود

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب درسته ... اما اگر من هم جوابیه شما رو بدم کلا تا پیک میره تو خاکی فکر کنم !!!

بحث چیز دیگه بوده .....

8. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه higrade61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    لندن

13

آقا مطلب سیاسی نشه اما چرا همه چیز رو با هم قاطی می کنید ؟ هان ؟

پلیس بیاد برای 70 درصد ملت که موبایل دارن پلیس شخصی بزاره ؟ یا سر کوچه ات وایسه ؟ یا همراهت توی خیابون راه بیاد؟ دزدیدن موبایل تو مهم تره یا فساد و فحشایی که توی این مملکت ایجاد شده و تقصیر خودمونه ؟ همون نا امنی ایجاد میکنه ! اگر شخص حواسش باشه و شانس بیاره موبایلش رو نمی دزدند ! کشور دیگه بودی بخاطر موبایل میزدن می کشتنت نه اینکه با مقاومتت زخمی ات کنن !

یکم فکر کنید و بعد نتیجه گیری کنید ... دست پلیس هم درد نکنه و بهتره بدونید پلیس ایران پلیس سوم جهان در برقراری امنیت هست ... برو خدا رو شکر کن
    قضیه دوستمون بی احتیاطی خودش بوده و کاری به پلیسو اینا نداره.
    اما نمیفهمم مطلب سیاسی نشه یعنی چی!!؟؟ قضیه اتفاقا اجتماعیه . تو این مملکت اگه کسی به دولت انتقاد کنه انگار کفر گفته! پلیس ایران گاها خوب عمل میکنه. فساد و فحشا هیچ ربطی به ول کردن دزدا و پیگیری نکردن نداره. پلیس متاسفانه اینقدر مسئولیت داره که به وظیفه اصلیش نمیرسه! از چک کردن کفش و جوراب مردم ، صدای ضبط ماشین مدل مو و ... گرفتن دزدا اختیاریه نه وظیفه.

پخش ماشین منو دزد زد ، همون لحظه دزده را گرفتن بردیم کلانتری گفتن باید رضایت بدین ما نه جا داریم اینا رو نگه داریم نه هیچی! یارو هم نیشش تا بناگوش باز بود!

اگه حرفهای من به مذاق خیلیها بد اومده ، ایشالا پاشون که به کلانتری باز شه میفهمن.

10. این کاربر از higrade61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Registered User جان ای بابا چه حرفیه؟! خوب تو آلمان شنیدم یکی آدم میخورده چه ربطی به نا امنی تو ایران داره؟ خوب تو کشورای دیگه آزادی های اجتماعی زیاده در کنارش این اتفاقات هم میفته. تازه میشه لطف کنی منبع این آمار سومین پلیس دنیا بودن ایران رو مشخص کنید, بحث شک تو حرف شما نیست میخام ببینم چه کشورای بدبختی از ایران پایین ترن که اونجاها هیچ وقت نرم! اینجا با اینکه خیلی از مسائل انسانی رو باید تو خونه قایم کرد تازه امنیت هم نیست. به قول دوستمون وظیفه های بی ربطی برای خودشون تعریف کردن که به کار اصلیشون نمیرسن. حوادث روزنامه ها رو لطف کنید بخونید ببینید یک روز حوادث ایران ( قتل , تجاوز به عنف ، سرقت به عنف ، کلاه برداری و اختلاس و ... ) تو یکسال کشورای متمدن دیگه اتفاق میفته؟

12. این کاربر از red_avalanche بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mAsHaD

پيش فرض

بحث فک کنم خیلی داره منحرف میشه ها..................
    اگه صلاحه ببندینش

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بابا بیخیال شید خواهشاً ....
    این بنده خدا دنباله راهه چارس شماها نشستین با خیاله راحت دارین از سیاست حرف میزنین ..؟؟؟!!!
    منم خودمو سر جای مجتبی حالم از این بدتر میشد ....
    این بنده خدا که پولشو از راه حروم به دست نیوورده که بخواد عین خیالش نباشه .. خوب آدم ناراحت میشه دیگه .....

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

بحث فک کنم خیلی داره منحرف میشه ها..................
    اگه صلاحه ببندینش
    آره! کاملا صلاحه ببندیمش...

متاسفانه همه تاپیک ها از صفحه 3 که می گذره انگار نه انگار بحث چی بوده.

مجتبی جان ایشالله پیدا می شه . اگرم نشد فدای سرت . قصه شو نخور دیگه . عبرت بگیر...

16. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •