بچه ها من میخوام کلاس برم چون تو خون درس نمیخونم
حالا کجا برم بهتره که یک یا دو ساله نیمه حرفه ای بشم
حافظ .دانش .شکوه .کانون و....
من مشهدم
بچه ها من میخوام کلاس برم چون تو خون درس نمیخونم
حالا کجا برم بهتره که یک یا دو ساله نیمه حرفه ای بشم
حافظ .دانش .شکوه .کانون و....
من مشهدم
سلام به همگی
من خودم از دبستان سابقه کلاس زبان رفتن رو دارم.
یه مزیتی که کلاس زبان داره اینکه در فواصل زمانی مرتب، چند تا کلمه انگلیسی به گوشِت می خوره. ولی الان با وجود ماهواره و فیلمای انگلیسی که در رنگو لُعابای مختلف و برای هر سلیقه و سنی هستن، اون مزیت کلاس زبان دیگه ضرر شده. چرا؟ چون کلی هزینه میکنی که بِری یه مشت کلمه با لهجه نه چندان درست ( و متاسفانه در خیلی مواقع لهجه های کاملا اشتباه ) رو بشنوی.
البته ممکنه 1 در 10000 بشه توی یه کلاس زبان با یک استادِ واقعی روبرو شد که هم زبان بلد باشه هم تدریس. ولی به صرف هزینه و وقت برای پیدا کردن همچین احتمالِ کمی نمی ارزه.
شما داری با این حرفت کل شاخه (علم؟فن ؟حرفه؟) آموزش زبان رو زیر سوال می بری ... مگه آموزش زبان فقط در مهارت Listening خلاصه میشه ... (که حتی اگه اونطوری بود ، من فکر می کنم اینکه بشینیم bbc گوش کنیم تاثیرش کمتر از این باشه که یه معلم واسه مون نوار بذاره و توضیح بده ... قطعا اون معلم سوادش حداقل از اون زبان آموزها بیشتره ... و اگه قراره باشه یه اتفاقی اون وسط بیفته اینه که اون زبان آموزها یه چیزی یاد می گیرن)
سلام رفیق من نمیتونم در باره حرف شما نظر بدهم چون کلاس نرفتم ولی به یکی از دوستانم که امسال تافلش را هم گرفته زنگ زدم دقیقا حرف شما را زد
بهم گفت کتاب vocab
اپر اینتر مدیا و اینتر مدیا اش را بگیرم + کتاب 504 + کتاب اسنشال ورد فور تافل+ دیدن فیلم هایی که قبلا دیده ام (با زیر نویس فارسی دیده ام) حالا فقط با زیر نویس انگلیسی ببینم
+فرهنگ لغت بابیلون برای تلفظ
چند نفر با نظر این دوستم موافقن؟
Yeah, it's completely possible but heavily depends on your English background.
Plus, you NEED someone to mention your mistakes in writing and speaking, and this recalls a teacher or a proficient partner
دوستِ محترم
1) "شاخه (علم؟فن ؟حرفه؟) آموزش زبان "!__به قولِ شما_ ، فقط شاملِ کلاس زبان رفتن نمی شه، بلکه فقط یکی از اعضای شاخه ی معرفی شده از طرفِ شما، کلاس زبان هست. این شاخه، زیر شاخه های دیگری هم داره که خودآموزی یکی از اوناست. پس بنده فقط زیر شاخه ی کلاس زبان ها _ البته version ایرانی _ را زیر سوال بردم. نه کلِ شاخه ی آموزش زبان.
2) خودآموزی فقط شامل listening نیست. همونطور که من در تاپیک مربوط به آموزش زبان روسی به شما توضیح دادم:
اول باید یک پایه از زبان را یاد گرفت که از طریق نرم افزارهای آموزش زبان بهتر و راحت تر است. بعد از بدست آوردن اصول پایه ای باید دامنه اطلاعات زبانتون رو گسترش بدهید که این از طریق فیلمهای زبان اصلی بدون زیر نویس ( که مطابق با زندگی عموم مردم این عصر باشه) و رادیو های زبان اصلی، میسّر می شه.
3) شما می گین که:
" اگه قراره باشه یه اتفاقی در کلاس زبان بیفته اینه که اون زبان آموزها یه چیزی یاد می گیرن"
بله، زبان آموزها قطعاً "یه چیزی" یاد می گیرند. ولی اون یه چیز = چند تا کلمه از این ور و اون ور با لهجه های غلط (که هیچ جا جز سرِ امتحان به کارشون نمیاد) .
یاد گرفتن فقط محدود به چیزای خوب نیست.
نکته ی آخر اینکه بنا به گفته ی شما در تاپیکِ آموزش زبان روسی ، شما هیچ وقت در هیچ کلاس زبانی شرکت نکردید. پس بهتره این نکته را اینجا هم ذکر کنید تا دوستان به استنادِ فرضیاتِ شما در موردِ کلاس زبان ، دچار این اشتباه نشوند که شما بنا به تجربه اینطور نظراتِ مخالف ابراز می کنید.
** کُلاً در هر موردی بهتره با استدلال منطقی مبنی بر تجربه نظر بدهیم یا اینکه صرفاً تجربه ی خود را مطرح کنیم تا دیگران بنا به اون تجربه، نتیجه گیری کنند.
سلام سوالم من در مورد نرم افزار tell me more هست آیا می شه با این نرم افزار به صورت کامل انگلیسی یاد گرفت.
1. آموزش یه عمل فعالانه اس ... بنابراین کلاس زبان (معلم + دانش آموز) ، اصل این شاخه اس ... بنابراین شما فقط یه شاخه ی کوچولو رو نزدی ، بلکه تنه درخت رو داری می کوبی ... تصادفا من سر کلاسای آمادگی واسه فوق لیسانس رشته آموزش زبان نشسته ام و می دونم که با وجود تعدد و اختلاف روش های مختلف آموزش ، 90 درصدشون در یک زمینه مشترکن و اون هم رابطه معلم و شاگرد (از نوع آدمانه!) هستش ..
2. پس یعنی کافیه یه CD بذاره و نیگاش کنه و بعدش هم فیلم بذار و ... دوباره نگاهش کنه ... اگه همه چیز انقدر هلو بروی تو گلو بود که دنیا بهشت بود ... فکر کنم وضعیت زبان دوستای من و شما (که متاسفانه اکثرا هم عاشق خودآموزی هستن - مثل همین فوروم) نشون بده که همچین روشی چقدر موثر و بنا به گفته ی شما "موثر،بهتر و میسرتره" ! ...
3. رفیق ، طرف می خواد واسه شون نوار بذاره ، نمی خواد که همه اش خودش تلاوت کنه ... بعدش من باورم نمیشه که اگه خلوص لهجه طرف بجای 99% مثلا 35% باشه (میانگین) ، نوآموزهای ما تلف بشن ... اینا بتونن یه تلفظ بدلهجه داشته باشن باید کلاهشون رو بندازن هوا ... مثل اینه که طرف آشپزی بلد نیست ، شما میگی "روی غذا رو هم با پوست پرتغال تزئین کن"
4. اون نکته که قبلا چندین و چندبار ذکر شده و همه توی بخش می دونن .. چیز جدیدی نیست و نه افتخاریه و نه شرمی (و اگه یکی شون باشه ، مسلما اولیه) ... و صد البته رجوع شود به ضرب المثل "نون گندم و دیدن دست مردم" ... و صد البته تر اینکه وقتی من خودم که با خودآموزی زبانم perfect شده، اما باز برمی گردم و میگم "کلاس" ، دیگه بقیه باید حساب کار خودشون رو بکنن! ...
بحث ما صرفا سوبژکتیوه ، دوست خوب ... مگه ما الان داریم دمای اتاق رو اندازه می گیریم که استدلال منطقی بیاریم و عدم استفاده از ماشین حساب جرم باشه؟ ... واضحه که در زمینه آموزش زبان ، قضیه کاملا حالت شکلی و نظری داره و قطعا یکی از وجوه اصلی اش تجربه اس ...
نه (متاسفانه) ...
سلام
من میخواستم خود اموز یاد بگیرم و خیلی هم داشت کند پیش می رفت ولی از وقتی با توصیه ی دوستان کلاس ها رو ادامه دادم بسیار بهتر شده و یه جنبه هایی رو از زبان ادم لمس میکنه که در کتاب نیست , بهتر بگم یعنی با کتاب قابل انتقال نیست .
reading هم که فوق العاده موثر هست . از داستان های کوچیک شروع بکن .
موفق .....
صحبت کردن با توریستا برای تمرین بد نیست خیلی هم کیف میده خیلی هم فایده داره. مثلا" من وقتی میرم باهاشون صحبت کنم تمام فکر و تمرکزم رو اینه که با لحجه ی درست حرف بزنم و نکات گرامری را اشتبا نکنم و از کلماتی که تو جملم کارایی نداره استفاده نکنم. خلاصه تمام فکرم تو اینه که سوتی ندم
در ضمن نگید این کار ما نیست من تازه زبان را شروع کردم و به صورت لاکپشتی (غیر فشرده) دارم پیش میرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)