فقط جميعا" بچه ها اين كليپ رو ببينيد...دندوناتون ميريزه...
بازي يعني اين...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جميعا" بچه ها اين كليپ رو ببينيد...دندوناتون ميريزه...
بازي يعني اين...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا طبق معمول زیاد نظر ندارم ولی به نظرم سیستم عامل گوشی خیلی مهمه حتی مهمتر از ظاهر گوشی!
همین چیزی که گوشی های خوشگل ، زیبا و خفن چینی (بلوتوث، ان ای سی و ...) رو از بقیه جدا میکنه سیستم عامل نداشتشونه!
و ویندوز موبایل 6.1 از سر ترین سیستم عاملهاست.
انتخاب بین این دو تا خیلی سخت نیست...
اگه دنبال راحتی استفاده، اینترفیس جالب، ظاهر زیبا، اینترنت، کار با Apple TV، صفحه و Touch عالی و یک تجربه جدید هستی برو سمت iPhone.
اگه دنبال Bluetooth، برنامه نصب کردن، ضبط صدا، فیلمبرداری و کلا امکانات جانبی هستی برو سمت i900.
ببخشید توی امکانات آیفون دیدم نوشته رادیو نداره نمیشه روش نصب کرد؟
در ضمن روی i900 میشه یک برنامه ریخت که رادیو Am هم بگیره؟
اینو کسی میگه که رو تجربه و نظرش میشه حساب کرد چون من خودم ایشون رو خیلی قبول دارم و حرفش هم کاملا درستهانتخاب بین این دو تا خیلی سخت نیست...
اگه دنبال راحتی استفاده، اینترفیس جالب، ظاهر زیبا، اینترنت، کار با Apple TV، صفحه و Touch عالی و یک تجربه جدید هستی برو سمت iPhone.
اگه دنبال Bluetooth، برنامه نصب کردن، ضبط صدا، فیلمبرداری و کلا امکانات جانبی هستی برو سمت i900.
بازم از اون حرفای قشنگ که خوشبختانه تو این تاپیک کم نیستانتخاب بین این دو تا خیلی سخت نیست
و واقعا اگه بدونی که دنبال چی هستی انتخاب خیلی راحته چون اصلا دو تیپ متفاوت مخاطب این دوتان
مرسی استریم
من واسم امکانات جانبی - ضبط صدا و دوربین و بلوتوث مهم تر هست پس میگم I900 :
حذف شد ! ///
Last edited by ravani_13; 27-10-2008 at 20:59.
@ HMROO7
به نظر نمیرسید هاوالا طبق معمول زیاد نظر ندارم، فک کنم یه نظراتی داشتی
، امنیا دیگه ، این که تعارف نداره خوب هر کی یه نظری داره دیگه
![]()
@ meha
فک نکنم 'گیرنده موج اف ام رو داشته باشه(اف ام تونر) اما رادیوهای اینترنتی رو میشه بوسیله تری جی یا شبکه وای فای گرفت (احتمالا)ببخشید توی امکانات آیفون دیدم نوشته رادیو نداره نمیشه روش نصب کرد؟
من هم کاملا موافقم...............
من هم وقتی فکر می کنم می بینم نیازی ندارم ولی بلاخره به کارت میاد بلوتوث.........
راستی ایفون در سوعد{ببخشید این طوری نوشتم چون بلد نیستم} تحت پوشش vodafone هست؟؟؟.........
بسوزه پدر بی پولی وگرنه من اینجا 3G رو میتونم 550 نو بگیرم.
این بازیه احتمالا پولیه.من Crash رو روش بازی کردم.در حد این نبود ولی انقده جذاب بود که آدم دلش نمیومد گوشی رو زمین بزاره
بیلیاردش که دیگه نگم بهتره...
نوکیا هم میشینه به Ngage ش مینازه![]()
سامان جان عمده ترين دليلش استفاده از چيپ OpenGL يا همون گرافيكي هست كه تو iPhone تعبيه شده به اضافه سنسور شتابسنج كه با هم ديگه هيچي جلودارشون نيست...
نوكيا هم اين چيپ رو 4 نوع گوشي داره ،بايد منتظر بازي ONE بموني و گرافيكش رو ببيني...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)