(((((((((((= اون که کوجیما بود و متال 10000 بار گفت فلان موقع میاد بدم گفت شرمنده تاخیر خورده.خیلیا ... نبود اما اونایم که بود فقط گفتن حیف! اونوقت شما واسه بازی نجات زمین=>(((((((= میگین نمیتونم بگم!!! ممکن تاخیر بوخوره!!!!(((: دلیله جالبی بود!
(((((((((((= اون که کوجیما بود و متال 10000 بار گفت فلان موقع میاد بدم گفت شرمنده تاخیر خورده.خیلیا ... نبود اما اونایم که بود فقط گفتن حیف! اونوقت شما واسه بازی نجات زمین=>(((((((= میگین نمیتونم بگم!!! ممکن تاخیر بوخوره!!!!(((: دلیله جالبی بود!
Last edited by hellogame; 14-10-2008 at 15:05.
چه جالب! گیر میدین!!! ینی واقعا فکر کردی من واسه نجات زمین به تو گیر میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ ؟؟ من گفتم وقت مشخص کنی دوستان بدودنن بازی کی میاد. حالا دیگه نکردی حرف ننداز تو دهن من که گیر میدم. راستی , مگه این بازیم گیر دادن داره!!!؟؟؟
دوست عزیز شما از حد گزرروندیدچه جالب! گیر میدین!!! ینی واقعا فکر کردی من واسه نجات زمین به تو گیر میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ �؟؟ من گفتم وقت مشخص کنی دوستان بدودنن بازی کی میاد. حالا دیگه نکردی حرف ننداز تو دهن من که گیر میدم. راستی , مگه این بازیم گیر دادن داره!!!؟؟؟
اگر شما عضو انجمن من بودید همین الان اخراج میشدید
امید وارم این بحث را تمام کنید
من بعد از 8 سال تجربه در کامپوتر شما رو در حد بحث با خود نمیبینم
هر چند که کوچیک تمام عزیزان این فروم هم هستم
بله بله , شما درست میگی من در حد شما نیستم !!!
آقا من و چند نفر دیگه دنبال ساخت یه برنامه ی شبیه سازی هستیم.
هم کار 3 بعدی داره هم کد نویسی هم هوش مصنوعی
منتها من نمیدونم چه جوری و از کجا باید شروع کنم چون تجربه ای تو این زمینه نداشتم
شخصا کار سه بعدی می کردم
شما که تجربه داری یه کمکی به ما بکن
در چه ضمینه ایی کمک کنم
تجربه میخوای ؟
خوب شما که چند نفر هستید باید یک مدیر از بینتون انتخاب کنید تا اون کار ها رو بین شما پخش کنه
اول از همه داستان
بعد ساخت شخصیت ها
بعد شروع به کار
اخر هم صدا گذاری
انتهای کار هم تست بازی
برای هوش مصنوعی هم کتاب های مختلفی برای زبان سی وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)