تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: فرق کسی که موسیقی گوش میکنه با بقیه؟

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

من که فکر نکنم اینجا کسی بتونی کسی رو پیدا کنی که موزیک گوش نده...البته فرق زیادیم بین نوع موزیک هایی که گوش میدیم هست. فرض بر اینکه متالیست ها شیطان پرستند! در واقع عقاید آدم ها هم به نوعی با موزیکی که گوش میدن گره خورده کسی که فیلم کلاسیک دوست داره به احتمال زیاد موزیک کلاسیک میپسنده و نتیجه اینکه به دنبال آرامشه بر عکس متال

داره خودمونی میشه TheR0ck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rock Island

پيش فرض

من که فکر نکنم اینجا کسی بتونی کسی رو پیدا کنی که موزیک گوش نده...البته فرق زیادیم بین نوع موزیک هایی که گوش میدیم هست. فرض بر اینکه متالیست ها شیطان پرستند! در واقع عقاید آدم ها هم به نوعی با موزیکی که گوش میدن گره خورده کسی که فیلم کلاسیک دوست داره به احتمال زیاد موزیک کلاسیک میپسنده و نتیجه اینکه به دنبال آرامشه بر عکس متال
    البته این حرف شما عمومیت نداره.به این صورت که افراد بسیاری هستن که هنگام جستجو برای دستیابی به سرگرمی مورد علاقشون عقایدشون رو وارد کار نمیکنن،که این مورد توی موسیقی خیلی بیشتر صدق میکنه.برای مثال خود من وقتی به آثار گروهی مثل Bathory و یا MoonSpell گوش میدم دال بر این نیست که من عقاید شیطان پرستی و ضد مسیح دارم...در موسیقی چون ما دو راه برای انتقال فکر و هدف داریم نمیشه با قاطعیت حرف شما رو زد...یکی از راه‌ها کلام ِ توی موسیقی هست و دیگری هم اون چیزی هست که بهش میگیم آهنگ ... کسی که برای مثال به کارهای گروه Immortal علاقه داره،خب این علاقه دلیلش میتونه چیزی جز مفهوم کلام باشه و اون شخص شاید صرفا به موسیقی ِ Immortal علاقه داشته نه به افکار!این قضیه شامل سینما هم میتونه باشه(البته کمتر).با این تفاصیر حرف شما نمیتونه جامعیت داشته باشه...در واقع اگه رک‌تر بگم اصلا جامعیت نداره و با شرط و شروط میتونه قابل تصویب باشه.
    با تشکر.

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

خب کسی که علاقه ای به شیطان پرستی(حالا مثلا دیگه)نداره چرا میره راس آهنگای شیطان پرستی گوش میده؟ عجبا

درباره اون 2 راه شما هم این که تنها نوع موزیکی که به قولی گقتنی به قول شما راه اول (متن ) باعث جذب اون نیست فقط و فقط پاپ هست و بس که الحمدلله تنها موضوعی که بهش نمیپردازه شیطان پرستیه...

البته باب گفتگو ابلیس نیست ولی در مورد اینکه یه نفر به چه نوع موسیقی گوش میده ارتباط زیادی با افکار و شخصیتش داره اصلا وقتی میگیم کسی موسیقی گوش میده یا نمیده هم به شخصیتش برمیگرده و در بین سبک های مختلف تقسیم میشه..مثلا یه حاجی که بخواد رپی رو گوش بده که توش پره فش و ...!
    Last edited by separate; 14-12-2008 at 21:52.

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

یعنی هرکی مثلا slipknot گوش میده شیطان پرسته؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

این استدلال خیلی عجیبه
    یعنی چی کسی که متال گوش میده از عقایدش حتما مثه اون هنرمند یا خالق اثر هستش یا عجیب تر از اون اینی که گفتی کسی که فیلمه کلاسیک سینمایی میبینه موسیقی کلاسیک هم گوش میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    موسیقی هم یه هنر چه فرقی میکنه .. وقتی نقاشی های دالی رو میبینی و خوشت میاد با اون از لحاظ عقیدتی یکی هستی!؟

6. 2 کاربر از Rock Magic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

بنده تو این تاپیک اکثر بحث ها رو رد میکنم و بازم میگم اگه مشکلی هست پست های 15-18-27-28 رو بخوونین و اگه حل نشد به این ایمیل PM بزنین . :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

فکر کنم شیطان متال رو اختراع کرد!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جواب سوال اين تاپيك رو سعدي تو دو تا بيت گفته

اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب
    گر حالتي نيست تورا كژ طبع جانوري

اين بحث هاي شيطاني شما هم جاش اينجا نيست لطفا ادامه نديد

10. 4 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خب من هم با این موافقم که کلا تمایز هست بین کسانی که آهنگ گوش میدند با کسانی که گوش نمیدند .(اسم از موسیقی نبردم)

ولی به نظر من این تمایز حتما در جهت مثبت نیست .

کسانی که اهل آهنگ گوش دادن نیستند جایگاهشون بسیار رفیع تر هست از کسانی رو که آهنگهای بسیار سطح پایین و مبتذل گوش میدند و غرق در ابتذال این نوع کارها هستند و مرتب برای خودشون هم توهم میزنند که "ما اهل موسیقی هستیم ! موسیقی گوش میدیم" !! و خودشونو تحویل میگیرند !

نمونش از همین خدمات صوتی که تاکسی ها و مسافرکشهای شخصی هم زیاد به مسافرانشون سرویس میدند ...

به شخصه برای کسانی که موسیقی گوش نمیدهند احترام بسیار بیشتری قائلم تا این دسته از آهنگ گوش کن ها .
    (پس لطفا کسانی رو که اهل آهنگ گوش کردن نیستند رو در این تاپیک با القاب آنچنانی توصیف نکنید که اینها شرف دارند بر بسیاری از آهنگ گوش کن ها )

پس لزوما همه کسانی که آهنگ گوش میدند نسبت به کسانی که اهلش نیستند برتری ندارند .

وقتی میشود برتری قائل بود برای دوستداران موسیقی - که چیزهایی که گوش میدهند اصلا ارزش موسیقیایی داشته باشد .

.
    Last edited by pandemonium; 21-01-2009 at 19:51.

12. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Prima1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Far! Far! So Far

پيش فرض

در ابتدا کاملا موافق دوستانم هستم که بحثی در موارد شیطانی یا اصولا توهین به هر هنرمندی نشه

در ادامه ...

خوب چرا ما باید فکر کنیم همیشه اونایی که اهل موسیقی هستن آرامش بیشتری دارن؟ یا بهترن یا روحیه خوبی دارن؟

مسلمه که اهل موسیقی از موسیقی لذت میبرن و افراد دیگر از هر چیزی و هر هنری که مطابق با روحیات خودشون هست، پس من به شخصه قادر نیستم دو چیز متفاوت رو با هم مقایسه کنم تا ببینم من با اونی که اهل موسیقی نیست چه فرقی دارم..

کاش...

سوال اینگونه مطرح میشد که بین افراد اهل موسیقی با سلایق متفاوت سبکی چه فرقی هست؟

14. این کاربر از Prima1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •