دستت دردنکنه!
همی تحته تاثیر قرار گرفتم و عزمم رو جمع کردم!!! که با div درست کنم تا جایی که میشه
به به به
دستت درد نکنه
کداش زیادتر از html هست ولی سعی میکنم ازش استفاده کنم
دستت دردنکنه!
همی تحته تاثیر قرار گرفتم و عزمم رو جمع کردم!!! که با div درست کنم تا جایی که میشه
به به به
دستت درد نکنه
کداش زیادتر از html هست ولی سعی میکنم ازش استفاده کنم
دوستان بالاخره موفق شدم یه کارایی انجام بدم
منو بگو که 2-3 هفتس Microsoft Expression Web 2 رو دانلود و نصب کرده بودم ولی استفاده نکرده بودم
خیلی کار باهاش سادس
تا حدودی کد های اولیه رو نوشتم ایناهاش:
فقط تا به اینجحا دو مشکل اصلی دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. موضوعه اول اینه که همونطور که احتمالش رو میدادم در مرورگر های مختلف با استایله div های داخلی مشکل داره شدید!×!
برای نمونه به استایل و div
topbanner_top
مراجعه شود
چه راهکاری در این باره فتوا میدهید؟
2. در IE7 زیره فلشه header یه چند پیکسل فضای خالی میوفته!×!
نمیدونم چون آفلاین تست میکنم اینو نشون میده یا تو آنلاین هم این فضا رو نشون میده؟
نظره شما چیه؟
ای بابا!
همه رفتید دنباله مسابقه؟ منو تنها گزاشتید!
بابا یه نظرم به من بدید اتورانش هم درست کردم ولی سایت مونده رو زمین!
![]()
ها ایکه الان وگفتی یعنــــــــــــــــــــــ ــــــــی چه؟1. موضوعه اول اینه که همونطور که احتمالش رو میدادم در مرورگر های مختلف با استایله div های داخلی مشکل داره شدید!×!
نمیدونم شاید یه جا padding یا margin تعریف شده باشه که کار رو خراب کنه. یا اینکه تگی درست بسته نشده باشه و مرورگر قاط زده2. در IE7 زیره فلشه header یه چند پیکسل فضای خالی میوفته!×!
شایدم مربوط بشه به فلش که من زیاد وارد نیستم!
البته من که هنوز تو کار این IE موندم بارها کله نازنینمو از دست IE تو دیوار کوبیدم ولی درست نشد
داریوش جان سایت رو آنلاین نداری؟ یه بار با تصاویر و فلش ببینیم میشه روش آزمایش کرد![]()
به به به
میبینم که جونه آدم رو به لبش میرسونین تا یه جوابی بدید
اون قسمته اول یعنی این که با layout اصلی مشکلی ندارم
همه چی سره جاش نشون داده میشه
با div های داخلی که به padding و margin احتیاج دارن میرسه میپکه!!! تو فایر فاکس یه جا نشون میده تو IE یه جا!
نه margin و .... نداره
آره باید online تست کنم
ولی این webng که تبلیغ گزاشته سایت به هم میریزه
نمیدونم کجا آپ کنم
تو همون مای گیگ آپ کن
تو فایل ضمیمه دو تا فایل گذاشتم که احتمالاً مشکل ریدایرکت شدنش رو برطرف میکنه.
راستی یه بار هم صفحه رو با w3 validator برای html و css چک کن اگه کد اشکال داشته باشه شاید کمک کنه
دستت درد کنه برار
دارم بخه خوب جاهایی میرسم
یه نمه کاملترش کنم میزارم
اهم! میبینم که همه در خونشون به سر میبرن
کاره اصلیه قالب تموم شده چند روزه و هر چند وقت که برسم یه ذره رو جنگولیاتش کار میکنم
فعلا لنگه چند تا آیکونه با حال از browser ها هستم و همینطور یه لودینگ Ajax
از اینا که یه لایه باز میشه تا محتویات لود شن بعد بسته میشه!×!
کسی سراغ نداره؟!
مشکلی نیست که ! شما در اول صفحه یک لایه توسط جاوا نمایش می دید و در اخر صفحه هم این لایه رو مخفی می کنید ( اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم )از اینا که یه لایه باز میشه تا محتویات لود شن بعد بسته میشه
خسته نباشی دلاور!
ولی این گفتنش سادس!
یه لایه باید نشون داده بشه
بعد باید کلی دستوره جاوا نوشته بشه که عکس ها رو لود کنه
بعد این لایه بسته بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)