تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 70

نام تاپيک: تا به حال تصادف خفن داشتین؟ چطوری بوده؟

داره خودمونی میشه F4LK3N-23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    خوزستان-گچساران

پيش فرض

من سخت ترین تصادفی که داشتم 2 سال پیش بود که وقتی داشتم دوچرخه سواری میکردم از پشت خوردم به یه پراید که این قدر ضربه شدید بود که افتادم جلوش ولی دو چرخم هیچیش نشد و منم فقط احساس پرواز رو تجربه کردم البته در کمتر از 10 ثانیه ولی یه حس دیگه بهم میگفت : جان سخت 4

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

تا حالا از 10 متري ديدي يه ماشين از پل سقوط ازاد كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    صحنه ي خفن ............
    من از این تصادفا زیاد دیدم.یک بار داشتیم میرفتیم مسافرت (شمال)
    نیشابور رو رد کرده بودیم داشتیم میرفتیم به طرف سبزوار . ساعت 6 صبح بود.
    یک دفعه دیدیم یک وانت که رانندش خوابش برده از لاین روبرو (البته بین دو لاین فاصله بود) و زد به این گاردهای کنار جاده و تازه از خواب بیدار شدو فرمونو با آخرین سرعت پیچوند به اونطرف و اونور جاده هم 1 متر بیشتر گود بود و رفت پرت شد اونور جاده و دوتا ملق هم زد
    ما هم حس انسان دوستیمون گل کرد وایسادیم رفتیم کمک.دیدم کلی زن بچه توی بار ماشین بودن که کشیدیمشون بیرون و راننده رو هم از شیشه جلو کشیدن بیرون(اگه کاریش نشده بود اونطوری که اینا درش آوردن صد جاش داغون شد. بعد هم ماشین صاف کردن از تو بار ماشین یک گرد خاکی بلند شد که نگو
    بار ماشین رو با تخته 0چوب) به دو قسمت تبدیل کرده بودن و خانواده پشت خابیده بودن اونم تو تخت خواب دو طبقه.

3. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام عزیز
    اره یه شب ساعت 1.00 یه میدون بزرگو با سرعت 100 پیچیم که تمام میوه ماشین های میوه که تو پیاده رو پارک بودن رانده هاش فرار کردن اما از بد شانسی من موقع خروج از میدون یه احمق خر از که کریستالیم بود چراغ خاموش اونم با یه لندکروز کالسکه زمان جنگ وارد میدون شد منم واسه اینکه به وسط ماشینم نخوره گازو تا آخر فشار دادم اما بازم از بد شانسی من گلگیر عقب ماشینو گرفت تا خورد ماشین من شروع کرد به چرخیدن از یه سمتم که بلند شد نه دنده میتونست کمکم کنه نه ترمز منم دیدم دارم کله میشم فرمونو برعکس پیچوندمو تا آخر بعدم ولش کردم ماشینم نشست سر جاش اما اون مفنگی 4 تا ملق ز د.وقتی ماشینشو راست کردن دوست داشتم میدیدین چطوری شاسیش پیچیده بود البته ماشین منم یه لاستیک ترکونده بود پیه عقب اتاق پشکست که همش ناشی از ضربه اولیه اون تانک بود و مامور احمق ترم منو مغصر دونست در حالی که تو آیین نامه راهنمایی رانندگی تدویین شده حق با کسیه که دور میدونه نه کسی که در حال ورود به میدون هست.خلاصه این خفن ترین حادثه رانندگیم.بوده.
    دوستون دارم
    جاد -باتیستا

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

من هم چند سال پیش با خانواده رفته بودیم سفر
    با پراید با سرعت 80-100 داشتیم میرفتیم بابام (راننده) خم شد یه چیزی رو از زیر پاش برداره
    یکم رفتیم روی این نیمچه پل های کنار جاده (ارتفاعش 10 سانتم نمیشد)
    دیگه نفهمیدم چی شد
    خدا رو شکر بابام فرمون رو محکم گرفته بود وگرنه چپ میکردیم
    اومدیم پایین دیدیم جلوی ماشین کلا نیست
    پای مامانم خورد شد و بقیه هم الحمدالله چیزیمون نشد
    ولی واقعا امنیتت پراید رو متوجه شدیم
    اصلا ماشین جاده نیست

6. این کاربر از devil_ff2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چند مدت پیش با دوستان میخواستیم بریم آبشار مارگون (استان فارس) ساعت 11 شب از شهر زدیم بیرون و چند تا ازبچه ها یه جای دیگه منتظر ما بودن و خیلی عجله داشتیم سرعت ماشین روی 140 تا 150 بود و شب ظلمات که یهو رسیدیم به یه موتور سوار بدون چراغ عقب و فقط تونستیم داد بزنیم و گوشه ماشین رو زدیم به موتوری و خودمون از جاده پرت شدیم بیرون نزدیک به پنجاه متر توی خاکی میرفتیم و نزدیک به 20 سانتیمتری یک تیر چراغ برق متوقف شدیم (ناگفته نماند در صورت برخورد به تیر چراغ برق احتمال انفجار گاز کولر بسیار زیاد بود) خلاصه بخیر گذشت ولی دو تا موتور سواریه آش و لاش افتاده بودند و هنوز هم درگیر بیمه هستیم ان شاا... برای کسی پیش نیاد

8. این کاربر از reza2pars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چند مدت پیش با دوستان میخواستیم بریم آبشار مارگون (استان فارس) ساعت 11 شب از شهر زدیم بیرون و چند تا ازبچه ها یه جای دیگه منتظر ما بودن و خیلی عجله داشتیم سرعت ماشین روی 140 تا 150 بود و شب ظلمات که یهو رسیدیم به یه موتور سوار بدون چراغ عقب و فقط تونستیم داد بزنیم و گوشه ماشین رو زدیم به موتوری و خودمون از جاده پرت شدیم بیرون نزدیک به پنجاه متر توی خاکی میرفتیم و نزدیک به 20 سانتیمتری یک تیر چراغ برق متوقف شدیم (ناگفته نماند در صورت برخورد به تیر چراغ برق احتمال انفجار گاز کولر بسیار زیاد بود) خلاصه بخیر گذشت ولی دو تا موتور سواریه آش و لاش افتاده بودند و هنوز هم درگیر بیمه هستیم ان شاا... برای کسی پیش نیاد
    به جای این ان شاا... برای کسی پیش نیاد بگیم "آ یِــــــــــــــــی مردم یا چراغهای وسایلتون رو درست کنید، یا شب نیایید بیرون. آ یِــــــــــــــــی مردم به فنی وسیلتون رسیدگی کنید. آ یِــــــــــــــــی مردم ..."

10. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

8

من هم چند سال پیش با خانواده رفته بودیم سفر
    با پراید با سرعت 80-100 داشتیم میرفتیم بابام (راننده) خم شد یه چیزی رو از زیر پاش برداره
    یکم رفتیم روی این نیمچه پل های کنار جاده (ارتفاعش 10 سانتم نمیشد)
    دیگه نفهمیدم چی شد
    خدا رو شکر بابام فرمون رو محکم گرفته بود وگرنه چپ میکردیم
    اومدیم پایین دیدیم جلوی ماشین کلا نیست
    پای مامانم خورد شد و بقیه هم الحمدالله چیزیمون نشد
    ولی واقعا امنیتت پراید رو متوجه شدیم
    اصلا ماشین جاده نیست
    البته ببخشید که اینو میگم ولی محض اطلاع پراید اصلا ماشین نیست!
    30 سال پیش شرکت فورد یه غلطی کرد بعدش امتیاز اون غلطش رو کیا خرید !این ماشین وارد ایران شد و الان که قالبهای ساخت قطعات و بدنه ی این لگن هم فرسوده هستند ولی این لگن تولید میشه و ملت ساده هم راهی جز خرید این ارابه ی های مرگ نمیبینند!!

12. 2 کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ramin Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من يك تصادف داشتم كه تقريبا 4 سال پيش وقتي داشتيم از عروسي برميگشتيم اتفاق افتاد

توي اون تصادف ما 7 نفر بوديم كه توي يه بي ام و دو در جا شده بوديم و وقتي راننده اومد كمي مانور بده كنترلشو از دست دادو ماشين با سرعت زياد چپ كرد و بعد از 4 - 5 تا پشتك زدن به روي در راننده توي جوب افتاد و ماشين يوري شد
    توي اون تصادف فقط دست پسر عموم كمي زخمي شدو بس

خلاصه اينكه به خير گذشت

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خلاصه اینکه نباید یه داستانه تصادف رو تو 3 تا پست بگی

آخر فروم باز zauos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آنسوی جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم 1 سال پیش تو تونل 5 میانه یه تصادف کردم که فعلا هم دارم ازگارش رو میکشم
    موندم بین دو تا کامیون
    موقع سبقت
    ماشین موچاله شد و من فقط دو تا پام شکست و یه کم هم صرو و صورت پکید :d

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •