من دیروز خریدم 230 گارانتی مایکروتل
من دیروز خریدم 230 گارانتی مایکروتل
خوب نش قبر کردم ...... که بالاخره یکی بیاد مشکلات این گوشی رو بم بگه.......!!
من آخر از سیستم استفاده همزمان از دو سیم کارت چیزی نفهمیدم..... یه مشت هم سوال دارم... یکی بیاد که بپرسم.....!!!
من مرداد ماه اين گوشي رو خريدم و تا الان بدون كوچكترين مشكلي دارم ازش استفاده ميكنم . در مورد دو سيم كارته بودن كه مزيت فوق العادش براي من بوده بايد بگم كه اصلا يادم ميره دو سيم كارت تو گوشيم دارم و استفاده از دوسيم كارت براحتي انجام ميشه و هيچگونه مشكلي نداره . دوربينش رو با نوكيا ان 70 قبليم كه مقايسه ميكنم داراي كيفيت بسيار بالاتري در گرفتن عكسه و عكسها وضوح و شفافيت بسيار چشمگيري دارند . من موقع خريد يه رم 2 گيگ هم براش گرفتم كه دهها آلبوم ام پي تري توش ريختم و وقتي تو مسافرتم گوش ميدم .
به هر حال گوشيه بينظيريه و البته مخاطب خاص داره .
راستي در مورد نصب بازي و غيره اينكار براحتي با برنامه جاد ميكر كه رايگان و بسيار هم كم حجمه قابل انجامه به طوريكه يه فايل جاد در كنار جاد ميسازه و اگر هر دو را با هم در گوشي بريزيد برنامه خيلي راحت نصب ميشه
شهاب جان باز خوبه شما اومدی جواب بدی.....!!!
ببینم ، وقتی اس ام اس یا زنگ میخوره گوشی ..... نوشته یی چیزی میزنه که از کدوم خط اومده......؟!؟!
(این برام خیلی مهمه.).
درباره پلیر گوشی ..... فقط play list میخونه دیگه ...... با اون مشکلی نداری......!؟؟!؟!
کیبورد گوشی برای تایپ چطوره....!؟؟! اذیت نمیکنه....؟!؟!
مصرف باطریش چطوره...؟!؟ چون بالاخره دو تا سیم کارت داره .... باید دو روز رو توی حالت استفاده سنگین رو بده دیگه ...... درسته....!؟؟!
دسته گلت مرسی ..... ;-)
سلام
من امروز رفتم و این گوشی رو خریدم جالب اینجاست که توی تمام علادین با گارانتی مایکروتل اصلی رو میفروختند 245000 تومن اما رفتم فروشگاه شماره 1 مایکروتل توی خیابون جمهوری و با گارانتی اصلی و کلی احترام بهم دادند 209000 تومن ببینید چه بخور بخوری توی این علادین پرجیکسن عزیز من هنوز فرصت نکردم دل و روده این گوشی رو بریزم بیرون اما تمام تماسها و اس ام اس ها نشون داده میشه که از کدوم خط هست حتا نکته جالب اینجاست که این گوشی از 2 تا برد آنتن استفاده میکنه یعنی وقتی یک خط مشغول صحبت هست خط دیگه هم آنتن مجزا میده و زنگ میخوره برخلاف انواع چینی که در زمان مکالمه یک خط اون یکی میره توی کما یه چیز خیلی جالب این گوشی قابلیت گرفتن عکس های پانوراما هست که عزیزانی که آشنایی دارند میدونند چه لذتی داره و باز هم حسن دیگه اش اینه که خز نیست و دست عمله بنا های توی کوچه نیست خدایی فیگور و کلاسش رو من با n95 عوض نمیکنم
این گوشی روی تمام منوها و اس ام اس ها و آرشیو فایل پسورد میزاره و اجازه دسترسی رو به افرا غریبه هم نمیده
دوست عزیز مرسی.....!!
ولی هنوز نمیدونم اینو بخرم یا نه......!!! :-(
این گوشی قابلیت پخش فیلم به جای تصویر تماس گیرنده رو داره دسترسی به هر دو تا سیم کارت خیلی خیلی راحته فقط با یک دکمه که سمت چپ گوشی هست موزیک پلیرش به پای n91 نوکیا نمیرسه قبل از این n91 داشتم اما همسرم p1i sony ericsson داره و از لحاظ پخش موزیک با هم در یک سطح هستند فکر میکنم قابلیت پخش موزیک توسط پلی لیست یکی از مزایایش باشه چون رحت میشه آرشیو بندیش کرد برنامه های جاوا هم به راحتی روش نصب میشه فقط ایرادش نصب نشدن دیکشنری و نقشه تهران هست اگر کسی میتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم
الان گوشیت چی هست؟
من به لحاظ شغلم مجبورم دو تا خط داشته باشم یه هفته گوشی چینی دستم گرفتم بیچاره ام کرد کوبوندمش به دیوار مفتش گرونه اما از دیروز به معجزه سامسونگ پی بردم که عجب برندیه آنتن دهیش فوق فوق فوق العاده است ممکنه باور نکنی اما امروز توی نقطه کوری که خیلی گوشیها رو امتحان کرده بودم و آنتن نمیدادند زنگ خورد و صحبت کردم
من الان یه یو 700 دارم و بی 300 ......!!
در اینکه گوشیه خوبیه شکی نیست ..... و بنظرم از دی 880 هم بهتره...... ولی من یه گوشی دیگه که موزیک فون هستش رو مدنظر دارم ..... این رو به خاطر دوسیم کارته بودنش میخوام ..... e8 موتو رو به خاطر زیبایی و پخش موزیک و جک 3.5 ......!!
الان دو هفته س که بین این دو انتخاب دارم جون میکنم ......
آپدیت :
میشه درباره باطریش .... هم توضیح بدید.....؟!؟!؟ با یه مصرف معمولی چقدر دوام میاره....؟!؟!
تا جایی که متوجه شدم ... کار کرده دو سیم کارتش فوق العادس ..... درسته....؟!؟! پس توی این زمینه مشکلی نیست.
بریم سراغ امکانات جانبی گوشی ...... :
به نظرت بدنه گوشی چطوره...؟!؟! پلاستیکه دیگه....؟!؟! استحکام داره......!؟!؟
سرعت انجام دستور عملهای گوشی رو چطور ارزیابی میکنی......؟!؟!
ضعف پلیرش رو میدونم ( همون خوندن لیست ..... به نظرم ضعفه ) ؛ در قسمت گالری عکس و فیلم مشکلی نداره.......؟!؟!
مرسی. ;-)
Last edited by perjixen; 26-02-2009 at 22:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)