تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 59

نام تاپيک: تو رو خدا کمکم کنید گوشی k750 هر کاری می کنم روشن نمیشه فوری فوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همه جا

پيش فرض

سلام
    از همه شما دوستان ممنونم که قدم به قدم در راه فلش کردن گوشی با من بودید و منو راهنمایی کردید:
    1.ور÷ن سیتول من 1.08 هست.و می خواستم ببینم بعد از فلش اطلاعات گوشی پاک میشه یا نه؟
    2.من قسمتی روی باتری هم قسمت که به گوشی متصل میشه رو تمیز کردم و هم پورت usb پشت کامپیوتر رو
    3.وقتی که روی سیم usb دست میزارم یه حالت ارتعاش و لرزش داخل سیم احساس می کنم که نمی دونم برای چیه
    4.سیم usb رو روی کامپیوتر دیگه امتحان کردم سالم بود
    5.گوشی رو با یک usb جدید به کامپیوتر دیگه ای وصل کردم باز هم نشناخت.
    6.باتری گوشیمو روی یه k750 دیگه گذاشتم اونو روشن نکرد. فکر میکنید باتری خراب شده یا سوخته باشه یا نه؟
    8.اگر وسط فلش گوشی کابل رو در بیاری ممکنه به گوشی و باتری آسیب برسه؟
    7.این آخرین پستی که میزنم فکر کنم باید با k750 خداحافظی کنم امروز می برم پیش یه تعمیر کار ببینم چی میشه؟ راستی در مورد هزینه فلش و باتری اگه کسی اطلاعات داره ازش ممنون میشم بهم بگه.در ضمن senaps جان فایل شما هم دان نشد.

بچه ها از زحمات همتون ممنونم.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خواهش می کنم.باطری شما احتمالا شارژنداره!!!!چون گفتم من یه منو اشتباه نصب کردم و شارژم تموم شد با یه گوشی دیگه شارژش کردم.usb من مثل ماه کار می کنه ولی وقتی باهاش فلش می خوام بکنم اذیت می کنه و مجبورم محل اتصالش با گوشی رو یه خورده بالا پایین کنم.

باطری خوب حدود10یا12تومنه که باید مواظب شارژکردنش باشی.

بعد از فلش همه اطلاعات پاک میشه.حالا که می بری تعمیر گاه اونا فلش رو از6.5می گیرن تا22تومن!!!!ما تو ایلام داریم مین سازی حرفه ای و...اخر سر هم22تومن.

بهتره که در گاه usb ای رو که کابل رو بهش وصل کردی عوض کنی برا دفعات بعدی!!!!!(اصلا نترس و ادمه بده)

الان اگه از هر کدوم از بچه های فروم بپرسی می گن بهت که حداقل یه بار با گوشیشون خداحافظی کردن و دوباره برگشته دستشون.!!!!!با امید موفقیت شما و خوب شدن گوشیتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ic فلش گوشی درسته که حساسه ولی به این راحتیها هم خراب نمیشه و شما احتمال 99% گوشیت درست میشه
    این از این
    اما با توجه به چیزی که گفتی مشکل اصلی خالی بودن یا خراب بودن باتری هست که ای کاش قبل از هرچیز با یه گوشی دیگه باتریو charge میکردی
    راستی اگه این پست رو خوندی و خواستی بری پیش تعمیرکار بهش بگو gdfs گوشیت رو هم فرمت کنه و یه جدید رایت کنه تا از این به بعد هیچ مشکلی نداشته باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل داشتم ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .
    من یه گوشی سونی اریکسون مدل k750 دارم یه دفعه خاموش شد و هرکاری کردم دیگه روشن نشد که نشد حتی باطریش رو هم عوض کردم ولی درست نشد . یه چیز دیگه هروقت باطریشو میزارم چراغ قرمز کنار دریچه اینفرارد روشن می مونه . بنظرتون مشکلش چیه آیا راه حلی هست برای درست کردنش .
    با تشکر

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اخه برادر من کامل می گفتی!در حال فلش بودی،یه الفی چیزی اجرا کردی؟!یا همینطور عادی کارای معمولی کردی و یه دفه زد و خاموش شد؟
    ببین اگه سیتول داری یه تستی بزن که اگه log میده بدون که هیچیش نیستو فوق فوقش با یه فول فلش میشه روز اولش!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اخه برادر من کامل می گفتی!در حال فلش بودی،یه الفی چیزی اجرا کردی؟!یا همینطور عادی کارای معمولی کردی و یه دفه زد و خاموش شد؟
    ببین اگه سیتول داری یه تستی بزن که اگه log میده بدون که هیچیش نیستو فوق فوقش با یه فول فلش میشه روز اولش!!!!!
    دقیقا همینطوره
    ولی قبل از اینکه ببری بیرون اگه کار کردن با setool2lite رو بلد هستی خودت توی خونه یه فلش بکن که 100% درست میشه اگه هم بلد نیستی با 5 تومن بیرون درستش میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دقیقا همینطوره
    ولی قبل از اینکه ببری بیرون اگه کار کردن با setool2lite رو بلد هستی خودت توی خونه یه فلش بکن که 100% درست میشه اگه هم بلد نیستی با 5 تومن بیرون درستش میکنن
    نه دوست من log نمیده یعنی باید ببرم بیرون با box فلش کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه دوست من log نمیده یعنی باید ببرم بیرون با box فلش کنم.
    البته دوست عزیز log ندادن نمیتونه دلیل این باشه که حتما باید ببری بیرون ممکنه usb flash driver نصب نباشه و...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من گوشیمو فلش کردم ولی بعد از اتمام کار با eror please wait مواجه شدم حالا باید چکار کنم مدل k750

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گوشی شما سریال چنج بوده و حالا بعد فلش اینجوری میشه
    باید پچ please waite که مخصوص firmware گوشیت هست رو دانلود کنی و بریزی و درست میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •