تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 43 از 43

نام تاپيک: نرم افزار پيام رسان فارسي 200 كاراكتی همراه اول

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوستان من امروز با مراجعه به سایت همراه اول این نرم افزار رو برای گوشیم ( N95 8gb ) دانلود و نصب کردم ......
    بیشتر ایراداتش برطرف شده اما مهمترین ایرادش که همون Delivery بود هنوز برطرف نشده و پیغام دلیوری رو براتون سند نمیکنه .... برای همین دوباره پاکش کردم و با همون Farsi sms به راحتی کار میکنم .....

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اول بگم که هیچ گونه نسبتی با همراه اول و دولت و مخابرات و نویسنده نرم افزار و ........ ندارم.
    ولی میبینم بعضیها خیلی غیر منصفانه دارند اظهار نظر میکنند.
    تو قانون هم همراه اول موظف نشده که حتما این برنامه رو ارایه بده.هر چند که کارشون رو در مورد افزایش تعرفه به هیچ عنوان قبول ندارم.
    یک چیزی هم مطمئنم که اگر ایرانسل همچین کاری رو میکرد همه ازش طرفداری و به به و چه چه میکردند.

یکی به من فرق چندین ماه و 15 روز رو بگه.

با بیشتر گوشیها درست کار میکنه و از تنظیمات برنامه میشه نوع صفحه کلید رو مشخص کرد.

خوب این هم یک برنامه هست و پیش بقیه برنامه ها نصب میشه.به نظر شما کجا باید نصب میشد؟

این مورد رو قبول دارم ولی برنامه های جاوا داراری محدودیتهای زیادی هستند. روی این قسمت از برنامه اصلا خوب کار نشده.

این برنامه چند نسخه داره و یک نسخه هم برای گوشیهایی هست که دکمه پاک کردن و بازگشت ندارند.
    با نصب نسخه مناسب این مشکل به احتمال زیاد برطرف میشه.

نمیدونستم روی سیمکارتهای اعتباری جواب نمیده ولی میدونم قیمت پیامک روی این سیمکارتها هنوز 16 تومان هست.
    اگر هم برای ایرانسل و تالیا فعال میکرد ممکن بود با عکس العمل اون شرکتها مواجه بشه.اینجوری مشترکان اون شرکتها هم میتونستند از این برنامه استفاده کنند و شرکتها از همراه ا.ل ایراد میگرفتند که چرا ....

این ایراد از برنامه نیست بلکه از گوشیها هست. بعضی گوشیها برنامه های جاوا رو بخوبی پشتیبانی نمیکنند.نسخه جاوایی که این برنامه توسط اون ساحته شده بهترین هست و روی اکثر گوشیهای جاوا جواب پس داده.

اینو قبول دارم و امکان ارسال شکلک باید در نسخه های بعدی حتما برطرف بشه.

این که مشخصه.وقتی پیامکی فشرده و یا کدگذاری میشه در گوشی گیرنده باید قابلیتی باشه که این پیامک رو از حالت فشرده یا کد شده خارج کنه.هر برنامه دیگه ای هم بیاد وضعیت همینه مگر اینکه از مرکز پیام مخابرات همچین کاری انجام بشه.

این خیلی بده.حتی تو نمونه های مشابه این نرم افزار دلیوری فعال هست.نمیدونم چرا تو این برنامه این قابلیت رو نزاشتند.

بله. متاسفانه خبر رسانی در مورد این نرم افزار خیلی محدوده
    خیلیها خیال میکنند حتما باید این برنامه رو از اینترنت بگیرند.
    مثلا دوست من میگفت بیا بریم کافی نت تا من برنامه رو دانلود کنم.وقتی بهش گفتم من این برنامه رو دارم و بیا برات بفرستم میگفت نه اخبار گفته حتما از اینترنت بگیرید
    شركت ارتباطات سيار ايران در جوابيه خود به فارس در مودر خبر « 10 اشكال نرم افزار پيامك فارسي همراه اول مشخص شد»، چهار ايراد را وارد ندانسته است و براي مابقي ايرادات نيز پاسخي نداده است.
    به گزارش فارس روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران در جوابيه خود آورده است: در مورد بند «عدم همخواني با صفحه كليد‌ها» به اطلاع مي‌رساند كه بر خلاف ايراد ذكر شده، كاربران مي‌توانند در صفحه تنظيمات نرم افزار، انواع استانداردهاي صفحه كليدها را مشاهده كرده و گزينه دلخواه خود را انتخاب كنند. حسن اين روش در آن است كه اگر كاربراني به صفحه كليد خاصي عادت كرده‌اند، حتي اگر گوشي خود را عوض كنند، مي‌توانند از صفحه كليد قبلي خود بهره‌مند شوند.
    در مورد بند «عدم اجراي نرم‌افزار در سيستم گوشي‌ها»، بايد ذكر شود كه در محيط توسعه جاوا براي گوشي هاي همراه، در حالت كلي اين امر امكان‌پذير نبوده و مشكل از طرف سازنده‌هاي گوشي‌ مي‌باشد كه اين امكان را در اختيار برنامه‌نويس قرار نمي دهند. البته در گوشي‌هاي داراي سيستم عامل سيمبين (حدود 30% گوشي ها) اين محدوديت وجود نداشته و در نسخه سيمبين برنامه كه بزودي عرضه خواهد شد، اين امكان براي گوشي‌هايي كه سيستم عامل سيمبين‌دارند، در نظر گرفته شده است.
    در مورد بند «مشكل عدم ارسال گروهي پيامك»، به اطلاع مي‌رسد كه بر خلاف ايراد ذكر شده، برنامه قابليت ارسال پيامك گروهي را دارد. به جاي اين مورد بهتر بود «عدم دسترسي به دفترچه تلفن گوشي» ذكر مي‌شد كه اين ويژگي نيز در نسخه آتي نرم افزار كه در آينده نزديك عرضه خواهد شد، وجود دارد.
    در مورد بند «ضعف در ويرايش متن» به اين نكته اشاره شده است كه براي پاك كردن يك كاراكتر حتما بايد به گزينه‌ها مراجعه كرده و از طريق آن متن پاك شود كه كاري است مشكل و غير كاربر پسند. در اين رابطه به اطلاع مي‌رساند كه بر خلاف ايراد ذكر شده، درگوشي‌هايي كه داراي دكمه C يا Clear هستند مي توان از طريق استفاده از اين دكمه ها به پاك كردن متن مورد نظر اقدام نمود. اگر يك گوشي دكمه مذكور را نداشته باشد، مي‌توان از نسخه مخصوص ارائه شده براي اين دسته گوشي‌ها استفاده نمود كه داراي دكمه خاصي براي اين كار مي‌باشد. اين نسخه نيز به همراه نسخه اصلي نرم افزار بر روي وب‌سايت شركت ارتباطات سيار ايران ارائه شده است.
    نکنه همراه اول از روی جوابهای من جوابیه صادر کرده
    Last edited by iman_s; 25-07-2008 at 00:41.

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض از ابتداي عرضه نرم‌افزار پيامك فارسي تاكنون:از 27 ميليون مشترك تنها 300 هزار بار دانلود شد

با وجود گذشت بيش از 2 هفته از زمان عرضه اولين نسخه نرم‌افزار پيامك فارسي بر روي سايت شركت ارتباطات سيار ايران، اين نرم‌افزار تنها 300 هزار بار از سوي 27 ميليون مشترك همراه اول دانلود شده است.
    به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، از تاريخ شانزدهم تير ماه سالجاري نرم‌افزار ويژه فشرده سازي پيامك همراه اول صرفا براي مشتركان دائمي همراه اول، منتشر شده است.
    اين نرم‌افزار براي ارسال پيامك فارسي با تعداد كاراكتر بيشتر (200 كاراكتر) و در جهت اجراي مصوبه دولت در سال گذشته براي گسترش زبان فارسي عرضه شده است.
    اما در طي اين مدت با وجود عرضه نسخه دوم اين نرم‌افزار كه اشكالات كمتري نسبت به نسخه قبلي داشت،تنها 300هزار نفر براي دانلود اين نرم‌افزار به صفحه ويژه سايت mci.ir‌مراجعه كرده‌اند.
    نسخه دوم نرم‌افزار نيز هنوز سرويس " دليوري " ندارد و اين نرم‌افزار براي ايرانسل و تاليا نيز كاربرد ندارد.
    ضمن اينكه دو طرف گيرنده و فرستنده بايد اين نرم‌افزار را دانلود و نصب كنند.
    عدم دسترسي تمامي مشتركان همراه اول كه بدون احتساب مشتركان اعتباري حدود 17 ميليون مشترك دائمي را شامل مي‌شود به اينترنت براي دانلود و نصب بويژه در شهرستانها و شهرهاي دور افتاده، اطلاع‌رساني كم از اين نرم‌افزار و عدم پشتيباني برخي گوشي‌ها موجب شده است كه اين نرم‌افزار از بين 27 ميليون مشترك همراه اول تنها 300 هزار بار دانلود شود.
    گفتني است از ابتداي تيرماه سالجاري تعرفه پيامك انگليسي افزايش يافته است.
    همراه اول اكنون بيش از 27 ميليون مشترك دائمي و اعتباري در كشور دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •