اول بگم که هیچ گونه نسبتی با همراه اول و دولت و مخابرات و نویسنده نرم افزار و ........ ندارم.
ولی میبینم بعضیها خیلی غیر منصفانه دارند اظهار نظر میکنند.
تو قانون هم همراه اول موظف نشده که حتما این برنامه رو ارایه بده.هر چند که کارشون رو در مورد افزایش تعرفه به هیچ عنوان قبول ندارم.
یک چیزی هم مطمئنم که اگر ایرانسل همچین کاری رو میکرد همه ازش طرفداری و به به و چه چه میکردند.
یکی به من فرق چندین ماه و 15 روز رو بگه.
با بیشتر گوشیها درست کار میکنه و از تنظیمات برنامه میشه نوع صفحه کلید رو مشخص کرد.
خوب این هم یک برنامه هست و پیش بقیه برنامه ها نصب میشه.به نظر شما کجا باید نصب میشد؟
این مورد رو قبول دارم ولی برنامه های جاوا داراری محدودیتهای زیادی هستند. روی این قسمت از برنامه اصلا خوب کار نشده.
این برنامه چند نسخه داره و یک نسخه هم برای گوشیهایی هست که دکمه پاک کردن و بازگشت ندارند.
با نصب نسخه مناسب این مشکل به احتمال زیاد برطرف میشه.
نمیدونستم روی سیمکارتهای اعتباری جواب نمیده ولی میدونم قیمت پیامک روی این سیمکارتها هنوز 16 تومان هست.
اگر هم برای ایرانسل و تالیا فعال میکرد ممکن بود با عکس العمل اون شرکتها مواجه بشه.اینجوری مشترکان اون شرکتها هم میتونستند از این برنامه استفاده کنند و شرکتها از همراه ا.ل ایراد میگرفتند که چرا ....
این ایراد از برنامه نیست بلکه از گوشیها هست. بعضی گوشیها برنامه های جاوا رو بخوبی پشتیبانی نمیکنند.نسخه جاوایی که این برنامه توسط اون ساحته شده بهترین هست و روی اکثر گوشیهای جاوا جواب پس داده.
اینو قبول دارم و امکان ارسال شکلک باید در نسخه های بعدی حتما برطرف بشه.
این که مشخصه.وقتی پیامکی فشرده و یا کدگذاری میشه در گوشی گیرنده باید قابلیتی باشه که این پیامک رو از حالت فشرده یا کد شده خارج کنه.هر برنامه دیگه ای هم بیاد وضعیت همینه مگر اینکه از مرکز پیام مخابرات همچین کاری انجام بشه.
این خیلی بده.حتی تو نمونه های مشابه این نرم افزار دلیوری فعال هست.نمیدونم چرا تو این برنامه این قابلیت رو نزاشتند.
بله. متاسفانه خبر رسانی در مورد این نرم افزار خیلی محدوده
خیلیها خیال میکنند حتما باید این برنامه رو از اینترنت بگیرند.
مثلا دوست من میگفت بیا بریم کافی نت تا من برنامه رو دانلود کنم.وقتی بهش گفتم من این برنامه رو دارم و بیا برات بفرستم میگفت نه اخبار گفته حتما از اینترنت بگیرید
.gif)